Melongatan 20, 4tr

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild
  • Kök
  • Öppen planlösning
  • Badrum
  • Sovrum

Melongatan 20, 4tr , Hässelby Strand , Stockholm

Optimalt planerad 2:a med öppen planlösning mellan vardagsrum och det påkostade köket. Fantastisk ljus med stora fönsterpartier och balkongdörr helt i glas invid köket. TV & fiber-internet ingår i avgiften! Lägenhet från 2010 där känslan av nyproduktion sitter kvar.

42 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 035 kr inkl värme, va, kabel-tv & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
42 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
141
Byggår:
2010
Driftskostnad:
250 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

42 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna nyproducerade lägenhet från 2010 med balkong i söderläge 4 våningar upp i huset! Genomgående 3-stavs ekparkett och vitmålade väggar samt stilrena materialval. Hiss i huset som tar dig ned till tvättstuga, cykelförråd och varmgarage. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Hall: Svart klinkergolv i entrén och hatthylla samt plats för hallmöbel. Vitmålade väggar och ekparkett i resten av hallen samt passagen till vardagsrum. I hallen finns en vit garderob som lämpar sig bra för att hänga av vinterplagg. I hallen finns el- samt nätverkscentralen med bredband från Telia som ingår i avgiften.

Badrum: Exklusivt badrum med mattsvart klinkergolv med golvvärme samt helkaklade väggar i blankt vitt utförande. Samtliga badrumsmöbler från Svedberg. Rejäla duschväggar av glas samt handfat med vit kommod, wc, handukstork i rostfritt stål samt högt badrumskåp med frostad glasdörr.

Sovrum: Parkettgolv och vitmålade väggar samt plats för en dubbelsäng. Fönster ut mot lugn innergård utan insyn. Sovrummet erbjuder 2 rymliga garderober samt utrymme för arbetsplats eller ytterligare förvaringsmöbel. Notera att hela lägenheten är rikligt utrustad med el-, tv- och nätverksuttag, även i sovrummet.

Kök/Vardagsrum: Från hallpassagen öppnar lägenheten upp sig med en fantastiskt ljus där kök och vardagsrum möts i en modern och öppen planlösning. Ljuset skänks genom 2 stora fönsterpartier samt balkongdörr i helglas. Vardagsrummet är lättmöblerat tack vare utformningen och 2 mediauttag i olika delar av rummet.
Köket är utrustat med maskinpark från Electrolux, bestående av induktionshäll samt varmluftsugn, och kyl/frys i rostfritt utförande. Vit diskmaskin samt köksfläkt och spotlights ovanför diskbänken i rostfritt stål med dubbelho och engreppsblandare. Övriga arbetsytor består av mörkgrå laminatskiva och svart kakel ovanför köksbänk. Gott om förvaring bakom de vita köksluckorna med rejäla stålhandtag som matchar de rostfria vitvarorna.

Balkong: Ljuvligt och högt läge i höjd med trädtopparna i den intilliggande grönskande dungen. Balkongen ligger i söderläge och är utrustad med trätrall samt 2 eluttag.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

3 035 kr inkl värme, va, kabel-tv & bredband

Driftskostnad

3 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,04321%

Andel av årsavgiften

1,04384%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2010

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk från- & tillluftsventilation

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Fruktskålen

Om föreningen

Föreningens två hus byggdes under 2010/2011 av Riksbyggen och består av:

- 75 lägenheter
- 2 st tvättstugor
- 3 st soprum belägna i komplementbyggnader
- 2 st cykelrum och 4 barnvagnsrum
- gemensam föreningslokal som kan hyras för 150-300 kr/tillfälle för kalas, fest eller övernattning
- 38 garageplatser hyrs ut för ca 800 kr/månad, i dagsläget finns två platser lediga (2017-02-23)
- 26 p-platser hyrs ut för ca 350 kr/mån, en person står i kö (2017-02-23)
Kontaktperson för bilkön - 08-6200663

Riksbyggen sköter den ekonomiska förvaltningen. Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr pantsättningsavgiften är 448 kr, dessa betalas av köparen.

Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg på försäkringen för samtliga medlemmar så köparen behöver enbart en hemförsäkring.

Utöver månadsavgiften tillkommer en obligatorisk avgift om 218 kr/mån för bredband, tv och telefoni via Telia. Det inkluderar basutbudet av tv-kanaler, 50 mbit bredband samt uppkopplingsavgift till IP-telefoni. Mediacentralen är integrerad i elcentralen.

Kontaktperson

Ola Bokström

Telefon

08-58000771

Om området

Hässelby Strand

Det moderna Hässelby strand växte fram under 1950-talet. Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Här finns både Hässelby Strandbad, Lövstabadet och Maltesholmsbadet med en fin sandstrand som är mycket populär under sommarhalvåret. Längs med vattnet finns även fina promenadstråk samt i grönområdena runt omkring fina motionsspår. Det är inte långt till Hässelby Golf med en 9-håls bana.

Kommunikation

På ca 4 minuters promenadavstånd finner ni Hässelby Strands tunnelbanestation. På drygt 30 minuter tar du dig härifrån med tunnelbanan in till Stockholm City.

Närservice

I Hässelby Strand finns ett visst utbud av service samt livsmedelsaffärer. I närliggande Hässelby Gård finns ett bredare utbud av butiker, samhällsservice, livsmedel och restauranger. I Hässelby finns flera förskolor och grundskolor samt gymnasium. Inte långt bort finns Vällingby centrum med all tänkbar service som affärer, bibliotek och bio.

Parkering

Bilparkering anordnas i varmgarage samt på parkeringsplatser utmed områdets egen väg. Varmgaraget är beläget under gården. Med en bilfri innergård skapas en lugn och trygg gårdsmiljö med utrymme för både lek och umgänge.

Karta

Hör av dig till Christoffer Asplund eller Joel Wikström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte