Skattegårdsvägen 192

Bilder

  • Såld!
  • Skattegårdsvägen 192
  • Kök
  • Badrum
  • Träaltan

Skattegårdsvägen 192 , Vällingby Vinsta , Stockholm

Välskött och snyggt renoverat radhus i barnvänligt område med väl disponerade ytor. Lättskött trädgård med tilltagen träaltan som inbjuder till varma sommardagar. FRIKÖPT tomt.

105 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
105 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
121 kvm
Byggår:
1974
Driftskostnad:
3 225 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

105 kvm

Rumsbeskrivning

Charmigt radhus i soligt läge! Perfekt för familjen med många lekkamrater i grannhusen. Välkomna till Skattegårdsvägen 192

ENTRÉPLAN

ENTRÉ
Välkomnande hall med klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns hatthylla och plats för skoskåp. Golvet övergår sedan till parkett och är genomgående på entréplanet. Trappförråd i direkt anslutning samt WC.

FÖRRÅD
Stor klädkammare.

WC
Gästtoalett med stilrent svart klinker och vita väggar med färgglad fondtapet. Här finns WC, handfat med spegel och lampa ovanför samt badrumsskåp. Renoverat 2010.

KÖK
Hemtrevligt och rymligt kök med gott om skåp och lådor. Matplatsen intill fönstren inbjuder till middagar i trevligt sällskap. I köket ligger vackert parkettgolv och väggarna är vitmålade. Klassiskt vita köksluckor med kakel i rött som snyggt bryter av mot det vita. Välutrustat med köksfläkt, diskmaskin, kyl och frys i full höjd samt spishäll och ugn. Samtliga vitvaror från 2010. Öppen lucka mot vardagsrum knyter ihop matlagning med umgänge.

VARDAGSRUM
Rymligt och luftigt vardagsrum med generöst ljusinsläpp. Gott om plats för den större soffgruppen. Parkettgolv och en diskret randig tapet pryder väggen. Utgång till den stora träaltanen i sydostligt läge som inbjuder till mysiga grillkvällar.

ÖVRE PLAN

BADRUM
Ett stort fint badrum med stilrena färgval. Klinkergolv med behaglig golvvärme och vitkaklade väggar. I badrummet finns badkar med duschvägg, WC, handdukstork, kommod och spegelhylla med belysning över. Vädringsfönster för extra ljusinsläpp samt spotlight för behaglig belysning. Ytterligare utrustat med tvättmaskin, torkskåp (2010) och varmvattenberedare (2010).

SOVRUM 1
Rmyligt och genomgående ljust sovrum med laminatgolv och diskreta tapeter. Två stora garderober med bra förvaringsmöjligheter.

SOVRUM 2
Rogivande master-bedroom med färgglad fondtapet och gott om förvaring med skjutdörrsgarderob i rummets ena kortsida. Fönster med utsikt mot husets baskida.

SOVRUM 3
Stort sovrum som idag används som kontor. Bra förvaring med inbyggda garderober. Även här finns diskret tapet och laminatgolv.

Byggnad

Byggnadstyp

2 plans radhus

Byggnadsår

1974

Uppvärmning

Direktverkande el och luftvärmepump

Ventilation

Självdrag

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts/betongelement
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Lättbetong
Tak: Eternit

Övrigt

I samfällighetsavgiften ingår:
- Garage.
- Snöskottning.
- Sophämtning och allmän renhållning.
- Comhems Triple play = Tv, telefon, bredband 100 mbps.
- Normal förbrukning av kallvatten.

Fastighetsbeteckning

Svartvidet 115

Övriga byggnader

Förråd finns på tomten.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

38 703 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 18 835 kr
Väg, samf: 14 000 kr
Försäkring: 5 868 kr
Beräknat antal personer: 3

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 831 000 kr, varav byggnadsvärde 887 000 kr

Summa pantbrev

2 073 480 kr

Tomt

Areal: 121 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Svartvidet GA:1
Last, Avtalsservitut: Villa, 0180-86/73
Inskrivning, Avtalsservitut villa, 26/411
Inskrivning, Avtalsservitut villa, 26/1088

Om området

Vällingby Vinsta

Närhet till flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig en fin strandpromenad. Stadsdelen omfattar även Grimsta naturreservat med vackra promenadvägar. Björnbodaskolan är grundskolan för de mindre barnen (F-6) och Vinstagårdskolan för årskurs (F-9). Det finns även en friskola (gymnasium med idrottsinriktning) och flertal förskolor.

Kommunikation

För att lättast ta sig till och bostadsområdena i Vinsta åker man med busslinje 116 från Vällingby eller Spånga, eller busslinje 119 som går mellan Backlura och Spånga centrum. Från Vinsta kan man ta buss 518 och 541 som tar dig till Vällingby C på ca 7 min. I Vällingby finns hållplatser för 11 olika busslinjer och från Vällingby tar det endast 28 minuter till Stockholms Central med tunnelbanans gröna linje. Till Spånga C tar man buss 119 som tar ca 12 min. I Spånga finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

Vinsta har flera mataffärer, bland andra Björnbodahallen (Coop Björnboda) och Coop Forum. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Garage i länga och gästparkering i området.

Karta

Hör av dig till Christoffer Asplund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte