Kuskgränd 10, 4 tr

Bilder

  • Såld!

Kuskgränd 10, 4 tr , Hässelby - Lövsta allé , Stockholm

Ljus och smart planerad 3:a! Stor balkong, högst upp i huset, i sydvästligt läge erbjuder många härliga soltimmar. Lägenheten präglas av genomtänkta ytor med hög modern standard. Generösa fönsterpartier i två väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp.

79 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 089 kr inkl värme, VA & Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
343
Byggår:
2007

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
I hallen är det vitmålade väggar och ekparkett. Bra förvaringsmöjligheter.

BADRUM
Från hallen når du det fräscha och rymliga badrummet. Här är det ljust klinkergolv med golvvärme och vitkaklade väggar. Dusch/badkar, wc, badrumsskåp och vädringsfönster.

SOVRUM
Två väl tilltagna sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Sovrum 1 är det större av sovrummen med plats för dubbelsäng och garderobsvägg. Sovrum 2 har utsikt mot innergården.

KÖK/VARDAGSRUM
Vardagsrummet och köket badar i ljus tack vare den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna. Även här är det ekparkettgolv och vitmålade väggar. Fint Vedumkök med vita luckor som snyggt matchas av det vita kaklet över de grå bänkskivorna i laminat. Utrustat med en stor kyl och frys, ugn, spishäll, köksfläkt.

BALKONG
Från vardagsrummet nås den stora balkongen i sydvästlig läge med många härliga soltimmar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Avgift

5 089 kr inkl värme, VA & Kabel-TV

Andel i föreningen

0,139305%

Andel av årsavgiften

0,139305%

Tillträde

Flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd, detta når du enkelt med hissen.

Fastighetsbeteckning

Tamburen 1

Förening

Namn

Brf Tamburen

Om föreningen

I Föreningen finns totalt 78 bostadslägenheter fördelade på tre bostadshus. På innergården ligger det separata hus som innehåller tvättstuga med möteslokal, soprum med källsortering, samt cykelrum. Föreningen äger marken. Ekonomisk förvaltning sköts av Förvaltnings AB Teoge, www.teoge.se. Föreningen planerar inga avgiftsändringar (samtal med ordföranden 2017-05-15). Besök gärna föreningens hemsida, http://tamburen.se.

Fiber finns indraget till alla lägenheter, från och med någon gång i sommar väljer du leverantör via IP-Only. Det finns även möjlighet till kabel-tv och bredband genom ComHem.

Parkeringsplats finns att hyra för 350 kr/mån, för närvarande finns lediga platser (2017-05-15). Garageplats hyrs av Apcoa för 700 kr/mån i grannföreningen. Fri parkering på gatan.

Om området

Hässelby - Lövsta allé

Hässelby slott är beläget närmast Lövsta Allé området. Slottet ligger i Hässelby gård (Västerort) och är omgivet av en trädgård. Slottet, centrum i en av 1600-talets stora säteribildningar, har karaktär av representativ lantvilla, med trädgårdsterrasser på sydsidan. Gården har en intressant form med de tornavslutade flyglarna ställda i svag vinkel. I dag härbärgerar slottet Nordiskt kulturcentrum. Även viss konferensverksamhet och kafé finns i slottet. Stadsdelen omfattar även Grimsta naturreservat med vackra promenadvägar.

Kommunikation

Vid Hässelby gård finns tunnelbanans gröna linje som tar 3 min till Vällingby och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Johannelunds tunnelbanestation ligger även den på bekvämt promenadavstånd. Busshållsplats för linje 119 finns på Astrakangatan, ca 100 meter från porten. Buss 119 trafikerar sträckan Spånga station - Backlura och buss 541 som har hållplats vid Lövstavägen trafikerar sträckan Jakobsbergs station - Vällingby centrum.

Närservice

Till Hässelby gårds centrum är det endast 600 m. Där finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I Vällingby centrum finns ett större utbud, dit är det ca 2 km.

Parkering

Parkeringsplats finns att hyra för 350 kr/mån. Fri parkering på gatan.

Karta

Hör av dig till Christoffer Asplund eller Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Extra kontaktperson

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad