Östersundsgatan 7, 12 tr

Bilder

  • Såld!

Östersundsgatan 7, 12 tr , Vällingby Råcksta , STOCKHOLM

Högt upp i huset med milsvid utsikt hittar ni denna 1:a i TOPPSKICK bara 200 meter från tunnelbanans gröna linje!

39 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 113 kr inkl värme, VA & Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
39 kvm
Våning:
12, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1216
Byggår:
2015/1957
Driftskostnad:
8 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

39 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten präglas av genomgående hög standard, generöst ljusinsläpp och en känsla för stil. Ett gott ytskick i samtliga utrymmen med badrum och kök i tidlös stil som bara måste upplevas på plats!

ENTRÉ
Välkomnande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Vacker ekstavsparkett och vitmålade väggar som är genomgående för hela lägenheten.

BADRUM
Stilrent badrum med helkaklade väggar i vitt som snyggt matchar det svarta klinkergolvet. Rummet är utrustat med duschhörna med glasväggar, vägghängd-WC, spegelskåp samt möjligheten att installera tvättmaskin.

KÖK
Tidlöst kök med vita fronter i stilrent utförande. Välutrustat med integrerad micro, diskmaskin, spis och ugn samt kombinerad kyl och frys. Svårslagen utsikt vid middagsbordet. Öppen planlösning mot allrum.

ALLRUM
Vardagsrum med fantasiskt ljusinsläpp och två franska balkonger. Parkettgolv av ek samt mörkt klinker vid de franska balkongerna. Plats för soffgrupp, TV-bänk och sovhörna.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

12 av 15, hiss finns

Avgift

2 113 kr inkl värme, VA & Kabel-TV

Driftskostnad

96 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 96 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,29139%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2015/1957

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd.
Tvättstuga på samma plan.

Förening

Namn

Brf Råck 16

Om föreningen

Brf Råck 16 består av ett flerbostadshus med sammanlagt 231 lägenheter och 3 lokaler. Lägenheternas storlek varierar mellan 1-4 rok på 27-97 kvm. Huset uppfördes på 50-talet som en kontorsfastighet och är idag k-märkt. Under 2013/2014 byggdes huset om till bostadsrättslägenheter i Peabs regi och inflyttning skedde under 2015. Besök gärna föreningens hemsida, https://www.rack16.se.

På plan 16 i huset finns det en takterrass och en samlingslokal i anslutning till terrassen. Samlingslokalen kan hyras för 250 kr/dygn och är utrustad med kök, matplats, bastu och dusch. På samma plan finns även en biosalong med 27 sittplatser. Gästlägenheten på våning 3 är på 30 kvm med 4 bäddar och kan hyras för 250 kr/natt. Varje våningsplan 3-15 har en egen tvättstuga med maskiner från Miele och eget barnvagnsrum. Grovtvättstuga ligger på plan 2. Soprum och cykelrum ligger på entréplanet. Ett gym som har öppet dygnet runt finner du på våning 1 och 2. I anslutning till husets entré finns en mindre tobaksbutik med postombud.

Ekonomisk förvaltning sköts av MBF Förvaltning. Överlåtelseavgiften på 1 100 kr och pantsättningsavgiften på 450 kr betalas av köparen.

Föreningen har tecknat flera kollektiva avtal för medlemmarna. Det finns en kollektiv tilläggsförsäkring för bostadsrätter, vilket innebär att köparen inte behöver ha ett bostadsrättstillägg på sin hemförsäkring. De har även tecknat ett kollektivt avtal för IP-TV med Sappa och internet via Bredband2 (1000/1000 Mbit/s), kostnaden är 150 kr/månad och läggs till på månadsavin. I det ingår ca 22 tv-kanaler, Sappa Alltid och Sappa Mer. Avtalet sträcker sig till mars 2023. Även gällande hushållselen finns ett kollektivt avtal. Elförbrukningen läses av och faktureras på månadsavierna.

Föreningen har beslutat att fr.o.m. årsskiftet 2018/2019 ska vattenförbrukningen mätas individuellt för varje lägenhet och faktureras efter förbrukning. Hur avgiften kommer korrigeras är ännu inte bestämt men om den korrigeras blir det en sänkning eftersom kostnaden för vatten då inte längre är inräknad.

Parkeringsplats kan hyras i P-hus Råcksta för ca 500 kr/månad genom Stockholm Parkering, Tel: 08 - 772 96 00, E-post: kundservice@stockholmparkering.se.

Om området

Vällingby Råcksta

Råcksta är ett expansivt område där infrastruktur med nya butiker och ytterligare lägenheter växer fram och skapar en trivsam stadsdel med T-bana och småbutiker "runt knuten". Här bor man med närhet till både stadsliv och natur. På cykelavstånd finns fina badplatser vid Mälarens strand och Grimsta naturreservat som inbjuder till ett rikt frilufsliv och motionsspår.

Kommunikation

150 meter till Råcksta tunnelbanestation, därifrån tar du dig till City på cirka 25 min. Med buss 115 tar du dig till Vällingby på några minuter. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

I närliggande Vällingby City (2 min med tunnelbanan) finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.
I området finns flertalet skolor, förskolor och trygghetsboende för de äldre. Förskolor som bland annat "Planket" ligger på gångavstånd (ca 500 meter) ifrån lägenheten. På gångavstånd finns även skolor som till exempel Vällinby skolan (årskurs F-9, ca 1 km) Beckombergaskolan (årskurs F-5, ca 1 km).
I Råcksta finns idag bl.a. pizzerior och gym samt så finns närmaste matbutik, ICA Söderberga, på ca 9min promenadavstånd.

Karta

Hör av dig till Christoffer Asplund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad