Härjedalsgatan 130

Bilder

  • Såld!
  • Utgång mot balkong
  • Vardagsrum
  • Sovrum
  • Kök
  • Duschrum

Härjedalsgatan 130 , Vällingby Centrum , STOCKHOLM

Mycket välplanerad lägenhet i etage, i välbehållet skick. Toppläge i trevliga Vällingby, 400 m till tunnelbanans gröna linje och Vällingby centrum.

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 766 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
475
Byggår:
1955

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Härjedalsgatan 130! En otroligt trevlig lägenhet i etage i Vällingby Centrum.

ENTRÉPLAN

ENTRÉ
Välkomnande, ljus hall med gott om förvaring!

DUSCHRUM
Stambytt duschrum som har vitkaklade väggar med en diskret bård och blått klinker på golvet. Här finns dusch, spegelskåp och ett fönster för maximalt ljusinsläpp och vädringsmöjlighet samt tvättmaskin!

WC
Utrustat med spegelskåp, wc och handfat.

KÖK
Charmigt kök med en trevlig utsikt som gör matlagning lite extra rolig! Vita köksluckor, svart kakel, kyl/frys samt plats för matgrupp.

ÖVRE PLAN

SOVRUM
Det större av de två sovrummen på övre plan har gott om plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar och snygg ekparkett.

SOVRUM
Fint sovrum med parkettgolv och väggar i beige kulör.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med plats för både matbord och soffhörna samt välbevarad ekparkett! Rummet fylls av ett fantastiskt ljus tack vare de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet finns utgång till balkong i söderläge!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

3 766 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

1,4828%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1955

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Stencilen 2

Övrigt

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Internet: Via kabel-TV. Hastighet: 100 Mbit/s eller ADSL.

Förening

Namn

Stencilen 2

Om föreningen

Brf Stencilen2 som bildades 2002 består av 68 bostadslägenheter varav 8 st är hyreslägenheter och 1 lokal. Dessa hyresrätter utgör ett stort dolt kapital då de vid försäljning kan användas till amortering av lån eller underhåll av föreningens fastighet. På gaveln till huset Härjedalsgatan 138 finns tvättstuga bestående av en grovmaskin för tvätt av mattor eller annan skrymmande tvätt, fyra maskiner för fintvätt, tre torktumlare, två torkskåp och två manglar, vidare finns möteslokal i samma lokal. Sopcontainrar finns på fastighetens framsida, miljöstuga ligger placerad på baksidan av fastigheten Härjedalsgatan 78, cykelrum finns i varje hus.

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Buss 118 tar dig till Spånga C och buss 179 tar dig till både Spånga och Kista. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Karta

Hör av dig till Christoffer Asplund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte