Östergökssvängen 27

Bilder

  • Såld!

Östergökssvängen 27 , Spånga Nälsta , Stockholm

Med kvarterets bästa läge i Nälstas grönskande och barnvänliga villakvarter finner du detta idylliska och välskötta gavelradhus med omtyckt allmänning som närmsta granne!

135 kvm, 6 rok

Tomträttsavgäld/år:
13 500 kr
Typ:
Radhus
Boarea:
135 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
329 kvm
Byggår:
1972
Driftskostnad:
2 166 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 sovrum

Boarea

135 kvm

Rumsbeskrivning

Huset präglas av genomgående hög standard, påkostade materialval och en känsla för stil. Ett gott ytskick i samtliga utrymmen med tidlösa renoveringar av badrum och kök som bara måste upplevas på plats!

TRÄDGÅRD
Det första ni möts av är vackra träd med markbelysning som ger husets entré en mysig siluett vid skymning. Trädgården är genomtänkt planerad och lättskött med planteringar, bärbuskar och odlingsmöjligheter samt påkostad stenläggning. För barnen finns gott om utrymme för bus och lek. Stor träaltan som inbjuder till mysiga grillkvällar. Sol under nästan hela dagen och kvällen.

ENTRÉPLAN

HALL
I entrén välkomnas du av en ljus och trevlig hall med bra förvaringsmöjligheter. Här finns avhängningsdel och en platsbyggda garderob samt plats för skoskåp. Väggarna är vitmålade och på golvet är laminat.

WC/DUSCHRUM
I direkt anslutning till entrén ligger det stilrena badrummet renoverat 2010. Modernt utförande i en tidlös kombination av svart klinkergolv (med golvvärme) och vitt kakel. Utöver det finns wc, kommod och fönster som bidrar med både ljusinsläpp och vädringsmöjligheter.

KÖK
Ett riktigt drömkök från 2007 med allt du kan önska! Köksluckor i vitt utförande som snyggt matchar det gråa kaklet och framhäver den stilrena fläkten. Väl tilltagen arbetsbänk i ek. Vitvarorna är integrerade och rostfria, även micro samt fristående kyl och frys i full höjd finns. Köket är utrustat med diskmaskin från Bosch (2013), kyl och frys från Electrolux, micro från OBH Nordica samt ugn och spishäll från Bauknecht. Den generösa matplatsen intill fönstren inbjuder till middagar i trevligt sällskap. Köket har ett vackert parkettgolv i ek som fortsätter ut till vardagsrummet, väggarna är putsade och vitmålade.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är väl tilltaget med vacker ekparkett och väggarna är vita med en mönstrad fondvägg. De stora fönsterpartierna och utgången till altanen, i sydligt läge, skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Det runda fönsterpartiet mellan kök och vardagsrum ger både ett trevligt blickfång och ett fint samspel mellan kök och vardagsrum.

FÖRRÅD
Funktionellt förråd med vita väggar och ljus laminat med utgång till altan. Kan göras om till sovrum för den större familjen. Här är det även förberett med elinstallationer för möjligheten att flytta ner tvättstugan.

ÖVRE PLAN

ALLRUM
Rymligt allrum med plats för soffgrupp samt TV-bänk. Laminatgolv i ekkaraktär som är genomgående för hela våningsplanet och vitmålade väggar med en fondtapet.

BADRUM
Ett stort fint badrum med stilrena färgval. Svart klinkergolv med behaglig golvvärme och vitkaklade väggar. I badrummet finns badkar med duschvägg, kommod och spegelskåp med belysning över. Vädringsfönster för extra ljusinsläpp.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan har skåp med vita luckor, arbetsbänk med tvättho samt tvättmaskin och torktumlare från Bosch 2012. Här finns goda förvaringsmöjligheter. Svart klinker pryder golvet och väggarna är vitmålade.

SOVRUM 1
Stort och luftigt master-bedroom med gott om plats för dubbelsängen. Plats för skjutdörrsgarderob samt byrå. Genomgående ljust rum med en diskret fondtapet. Vidsträckt utsikt mot den vackra trädgården och allmänningen utanför.

SOVRUM 2
Fint sovrum med laminatgolv och vitmålade väggar. Fönster mot husets baksida och närliggande allmänning.

SOVRUM 3
Rymligt sovrum med laminatgolv, vitmålade väggar och en rosa fondvägg. Bra förvaringsmöjligheter samt fönster mot husets baksida och närliggande allmänning.

GJORDA RENOVERINGAR
2007 - Nytt kök, inkl vitvaror.
2007- Nya golv i samtliga rum.
2007 - Målning och tapetsering, alla ytskikt.
2007 - Elinstallationer för flytt av tvättstuga.
2007 - Nya tak invändigt, bortsett från i ett sovrum, taket i trappen samt förrådet.
2007 - Installation luftvärmepump.
2007 - Ommålning fasad.
2007 - Ny ytterdörr baksida.
2007 - Nya markiser ovanvåning, ny duk till befintlig markis på terrassen.
2008 - Renovering av övre badrum.
2008 - Nya elradiatorer i samtliga rum
2009 - Friggebod upprättades.
2009 - Ny altan.
2009 - Nytt staket på framsida och baksida mot granne.
2009 - Ny entrédörr framsidan.
2010 - 7 st väggventiler monterades (air fresh 90).
2010 - Omläggning av mark framsida och gavel samt installation av markbelysning.
2010 - Isolering och putsning av sockel samt nya plåtdetaljer.
2010 - Renovering av nedre badrum.
2011 - Ny farstukvist (entrén).
2012 - Renovering tvättstuga, nya vitvaror.
2013 - Nya fönster och fönsterbleck i samtliga rum (undantag WC).
2013- Ny altandörr.
2013 - Ny diskmaskin.
2015 - Ommålning kök.
2016 - Ommålning två sovrum.
2016 - Ny markduk (plast) i krypgrunden.

Byggnad

Byggnadstyp

2 plans gavelradhus

Byggnadsår

1972

Uppvärmning

Luftvärmepump och direktverkande el

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 juli 2017
Energiklass: F
Energiprestanda: 103 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund med betongbjälklag
Stomme: Trä
Fasad: Trä och tegel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Papp

Övrigt

Larm finns installerat i fastigheten.

Garage i länga.

Fastighetsbeteckning

Bröllopsgåvan 23

Övriga byggnader

Varmisolerat förråd finns på tomten.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

26 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 17 000 kr
VA: 3 500 kr
Renhållning: 2 000 kr
Väg, samf: 3 500 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 639 000 kr, varav byggnadsvärde 1 406 000 kr

Summa pantbrev

2 807 000 kr

Tomt

Areal: 329 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Dopvittnet GA:2

Om området

Spånga Nälsta

Nälsta är ett lugnt och vackert område som ligger mellan Spånga och Vällingby. I området är det mestadels villor och radhus, men även några flerbostadshus. Till Vällingby är det ca 1,5 km och till Mälaren är det cykelavstånd. Huset har som närmsta granne populära Starboparken, med en stor parklek där det finns rikligt med utomhusaktiviter för barnen.
Nälstaskolan har också en nybyggd och mycket uppskattad parkourpark som även har fina lekmöjligheter också för de yngre barnen.

Kommunikation

Busslinje 118 har hållplats på Inspektorsbacken som ligger ca 200 meter från huset. Linjen trafikerar sträckan Vällingby - Spånga stn - Rissne - Hallonbergen, det tar 11 minuter till Vällingby Centrum alternativt Spånga Station 7 minuter. Till hållplatsen vid Svandammen för busslinje 116 som trafikerar sträckan Vällingby - Spånga stn är det 850 meter och med den bussen tar det 7 minuter till Vällingby Centrum och 2 minuter till Spånga Station. Härifrån går även buss 179 som trafikerar sträckan Vällingby - Spånga stn - Kista C - Sollentuna stn, med den bussen tar det 22 minuter till Kista och 30 minuter till Sollentuna. Till hållplatsen för busslinje 117 som trafikerar sträckan Brommaplan - Flysta - Spånga stn är det 700 meter och med den bussen tar det 5 minut till Spånga Station och 17 minuter till Brommaplan.
I Vällingby finns hållplatser för 11 olika busslinjer och från Vällingby tar det endast 28 minuter till Stockholms Central med tunnelbanans gröna linje. I Spånga finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

Närhet till Nälstabadet med utomhuspool, minigolfbana och gym. I närliggande Vällingby City, Kista galleria, Barkarby handelsplats och Bromma Blocks finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

I området finns flertalet förskolor bland annat populära Järneken som ligger på gångavstånd (ca 550 meter) med endast parkvägar ifrån huset, Harspåret 7 (ca 450 meter), förskolan Trolleborgen (ca 460 meter) och förskolan Västergöksvägen 115 (ca 550 meter).
På gångavstånd finns även fina grundskolor som till exempel Nälstaskolan (årskurs F-6). Skolan har närhet till skog, mark och bad.

Karta

Hör av dig till Christoffer Asplund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad