Astrakangatan 82, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Astrakangatan 82, 3 tr , Hässelby - Lövsta allé , Stockholm

Gavellägenhet med ett svårslaget läge högst upp i huset! Välkommen till en rymlig och välplanerad bostad med moderna inredningsval och hög standard. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora fönsterpartier ger en ljus och trivsam atmosfär. Fint Vedumkök med rostfria vitvaror och en väl tilltagen matplats, perfekt för trevliga middagar med familj och vänner. Två fina sovrum med en bra storlek. Fräscht helkaklat badrum med tvättpelare. Den stora inglasade balkongen har ett underbart läge högst upp på gaveln och utgör ett mysigt extrarum från tidig vår till sen höst. Många härliga soltimmar tack vare söderläget. Generöst med förvaring tack vare ett tilltaget vindsförråd som du enkelt når med hissen. Lägenheten är belägen med gångavstånd till både tunnelbana och till Vällingby City. En bit bort finner ni även vackra strövområden och badplatser vid Mälarens strand.

83 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 347 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
83 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2006
Driftskostnad:
366 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

83 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
I den rymliga hallen är det ljust tapetserade väggar och ett lättstädat och funktionellt klinkergolv som längre in övergår i ekparkett. Förvaring för ytterkläder i form av en hatthylla och två garderober. Här finns även städskåpet. Ytterdörren är en säkerhetsdörr.

BADRUM
Direkt till vänster ligger det fräscha och rymliga badrummet. Här är det ljust klinkergolv med komfortvärme och vitkaklade väggar med en grön bård. Dusch, wc, tvättställ, spegelskåp, handdukstork och vädringsfönster. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

SOVRUM
Två väl tilltagna sovrum med ekparkettgolv och ljust färgsatta tapeter. Båda rummen har fönster in mot den vackra innergården. I sovrum 1 finns två garderober och i sovrum 2 finns två garderober samt ett linneskåp.

KÖK/VARDAGSRUM
Vardagsrummet och köket badar i ljus tack vare den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna. Även här är det ekparkettgolv och väggarna pryds av ljusa tapeter. Fint Vedumkök i eklaminat. Luckorna ackompanjeras av vitt kakel över de grå bänkskivorna i laminat. Utrustat med en stor kyl och frys, ugn, spishäll, köksfläkt och diskmaskin från Electrolux 2006/2007. Inbyggd mikro från Electrolux 2016.

INGLASAD BALKONG
Utgång från vardagsrummet till den väl tilltagna balkongen med många härliga soltimmar.

En trevlig detalj är glaspartierna över alla innerdörrar i lägenheten. Fönsterbänkarna är i natursten.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

5 347 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

4 399 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 300 kr
Försäkring: 1 099 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,46359%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2006

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 april 2009
Energiprestanda: 102 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tamburen 1

Övrigt

Vindsförrådet är ca 6,4 kvm och du når det enkelt med hissen.

Förening

Namn

Brf Tamburen

Om föreningen

I Föreningen finns totalt 78 bostadslägenheter fördelade på tre bostadshus. På innergården ligger det separata hus som innehåller tvättstuga med möteslokal, soprum med källsortering, samt cykelrum. Föreningen äger marken. Ekonomisk förvaltning sköts av Förvaltnings AB Teoge, www.teoge.se. Föreningen planerar inga avgiftsändringar (samtal med ordföranden 2017-05-15). Besök gärna föreningens hemsida, http://tamburen.se.

Fiber finns indraget till alla lägenheter, från och med någon gång i sommar väljer du leverantör via IP-Only. Det finns även möjlighet till kabel-tv och bredband genom ComHem.

Parkeringsplats finns att hyra för 350 kr/mån, för närvarande finns lediga platser (2017-05-15). Garageplats hyrs av Apcoa för 700 kr/mån i grannföreningen. Fri parkering på gatan.

Överlåtelseavgiften är för närvarande på 1 163 kr och betalas av säljaren. Pantsättningsavgiften är på 465 kr och betalas av köparen.

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist eller Christoffer Asplund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad