Aprikosgatan 35

Bilder

  • Såld!

Aprikosgatan 35 , Hässelby Strand , STOCKHOLM

- Inglasad balkong
- Stambytt modernt badrum
- Populär förening
- Närhet till t-bana
- Välplanerad
- Möjlighet till snabbt tillträde

Välplanerad 2:a med inglasad balkong belägen i ett insynsskyddat läge , generös takhöjd och stora fönsterpartier. Stambytt modernt badrum, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och arbetsplats. Endast 6 minuter promenadavstånd till tunnelbana och Hässelby strands centrum. Strax nedanför huset ligger Maltesholmsbadet med en fin sandstrand och du bor även granne med Grimsta Naturreservat som erbjuder vackra motionsspår intill Mälaren. Bostadsrättsföreningen är mycket välskött med god ekonomi.

60 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 334 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
60 kvm
Våning:
2
Byggår:
1957-1958
Driftskostnad:
350 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

60 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Aprikosgatan!

HALL
Mycket rymlig och välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder. Förvaring i form av en väl tilltagen klädkammare, klädavhängningsplats samt linne- och städskåp. Redan här möts man av ljuset från de stora fönsterpartierna från vardagsrummet. Ljusa väggar och linoleummatta.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med tre stora fönsterpartier bidrar till ett fint ljusinsläpp. Ekgolvet och den genomgående ljusa färgsättningen ger en tacksam bas att möblera mot. Utgång till en möblerbar inglasad balkong där man kan njuta av solen.

KÖK
Välplanerat och trivsamt kök med bra arbetsytor. Ljus skåpinredning, vitt kakel, rostfri diskbänk samt arbetsbänk i trä. Vitmålade väggar och linoleummatta. Naturlig matplats intill fönstret.

BADRUM
Helkaklat duschrum med vitt kakel och svart klinkergolv, stambytt 2008. Duschhörna med glasdörrar, wc, spegelskåp med belysning och vit kommod. Fönster för vädringsmöjlighet och ljusinsläpp. Plats för tvättmaskin alt badkar.

SOVRUM
Sovrummet har plats för dubbelsäng och arbetsplats. Här är det vitmålade väggar och linoleummatta på golvet.

BALKONG
Fin inglasad balkong, här kan man njuta av solen många timmar under dagen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 334 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

4 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 800 kr

Kommentar

Driftkostnaderna är individuella

Andel i föreningen

0,18357%

Andel av årsavgiften

0,18354%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1957-1958

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Sidentapeten 1:2

Förening

Namn

Mirabellen

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Mirabellen är en av Stockholms största föreningar med totalt 459 lägenheter och 61 lokaler fördelade på 19 hus. Husen byggdes under åren 1957-58 och ligger i Hässelby Strands sydöstra del utmed Mälaren strax intill Maltesholmsbadet och Grimsta naturreservat med vackra strandpromenader och motionsslingor. Adresserna är Aprikosgatan, Mirabellbacken och Maltesholmsvägen. Samtliga lägenheter är stambytta 2005-2008.

Det finns 9 gemensamma tvättstugor och även bastu, motionsrum, sy- och vävstuga, snickerilokal, pingislokal, bouleplaner, föreningslokal med mindre kök, övernattningslägenhet och grillplats under tak.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften på 1 593 kr betalas av säljaren och pantsättningsavgiften på 683 kr betalas av köparen.

Föreningens kontor finns på Aprikosgatan 27, telefonnummer dit är 08-892570. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.mirabellen.se.

Organisationsform

Bostadsförening

TV och Bredband

Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit för tv, bredband och telefoni. Alla har tillgång till ett miniutbud och betalar samma avgift för detta. Miniutbudet innefattar bredband, analog TV, fiber-TV med ett visst antal kanaler samt IP-telefoni. Avgiften för tjänsterna är på 208 kronor per månad och lägenhet och debiteras via månadsavin.

Parkering

Föreningen förfogar över 70 garage och 144 parkeringsplatser, varav flertalet med eluttag. För närvarande är det kö till dessa. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna.

Renoveringar

Föreningen ska påbörja hissrenovering preliminärt i september 2018.
Beräknad tid för 10 veckor.

Överlåtelseavgift

1593 kr

Pantsättningsavgift

683 kr

Viktiga dokument

Om området

Hässelby Strand

Det moderna Hässelby strand växte fram under 1950-talet. Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Här finns både Hässelby Strandbad, Lövstabadet och Maltesholmsbadet med en fin sandstrand som är mycket populär under sommarhalvåret. Längs med vattnet finns även fina promenadstråk. Det är inte långt till Hässelby Golf med en 9-håls bana.

Kommunikation

På kort promenadavstånd (ca 300) finner ni Hässelby Strands tunnelbanestation. På drygt 30 minuter tar du dig härifrån med tunnelbanan in till Stockholm City.

Närservice

I Hässelby Strand finns ett visst utbud av service, bibliotek samt livsmedelsaffärer. I närliggande Hässelby Gård finns ett bredare utbud av butiker, samhällsservice, livsmedel och restauranger. I Hässelby finns flera förskolor och grundskolor samt gymnasium. Inte långt bort finns Vällingby centrum med all tänkbar service som affärer, bibliotek och bio.

Parkering

70 garageplatser och 144 parkeringsplatser. För närvarande är det kö till samtliga platser. Fri parkering på gatan.

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte