Vidholmsbackarna 88

Bilder

  • Såld!
  • Exklusivt kök
  • Vidholmsbackarna 88
  • Sällskapsyta
  • Lyxigt badrum
  • Terrass som förlänger sommaren

Vidholmsbackarna 88 , Hässelby Södra Villastad , Stockholm

SÅLD INNAN VISNING!

ÄNTLIGEN ett familjehus om totalt 277 kvm i populära Hässelby Södra Villastad ! Utmärkt planlösning med ett masterbedroom som ger er högsta möjliga hotellkänsla. Huset har bl.a bastu, stor stenlagd uppfart, eldstäder samt en fantastisk trädgård med många soltimmar.

- Tre eldstäder
- Friköpt tomt
- Exklusiva badrum & kök
- Uthyrningsmöjligheter
- Uppfart med plats för flera bilar & båtar

Välkomna hem!

169 kvm, 8 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
169 kvm
Biarea:
108 kvm
Tomtarea:
624 kvm
Byggår:
1970
Driftskostnad:
3 574 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

8 rum varav 4 sovrum

Boarea

169 kvm

Biarea

108 kvm

Rumsbeskrivning

- ENTRÉPLAN -

ENTRÉ
Från den nylagda uppfarten från 2016 välkomnas ni in i en härlig hall, stor nog att rymma två stora garderober och plats för avhängning. Klinkers med golvvärme samt en ekparkett ligger på golvet!

KÖK
Fantastiskt fint och inbjudande kök med sociala ytor. Exklusiv inredning från Ballingslöv! Detta kök rymmer all tänkbar extra bekvämlighet. Här finns en extra bred 80cm spishäll, varmluftsugn, ångugn, kombinerad micro/ugn samt värmeskåp för att exempelvis hålla tallrikarna varma, allt från SIEMENS. Köket erbjuder även en inbyggd kaffe- och espressomaskin i rostfritt stål.
Stor kyl och frys( 70 cm bred) i rostfritt från SIEMENS. Spisfläkten är i glas från Miele. De stora breda kakelplattorna i vitt ovan bänkskivan ger ett modernt och stilrent intryck. I taket sitter flera infällda spotlights för att kunna justera till perfekt, stämningsfullt ljus, här sitter även inbyggda högtalare i taket! Som om inte allt detta vore nog finns här även en braskamin! Köket har plats för större matbord.

VARDAGSRUM/SÄLLSKAPSRUM
Nyrenoverat sällskapsrum från 2017 med infällda spotlights i taket, vita väggar och ekparkett. Här kan ni avnjuta mysiga kvällar i soffan framför den inbjudande braskamin i täljsten. Rummet erbjuder både plats för större soffgrupp samt läshörna eller plats för större matbord. Här finner ni utgången till det stora trädäcket på baksidan av huset. Här finns en vedeldad badtunna att nyttja året om! I trädgården finns även två dammar, i den ena huserar just nu Karpfiskar! För den med gröna fingrar finns ett fint växthus och ett antal odlingslådor och rabatter att tillgå.

MASTER BEDROOM
Unikt stort sovrum med plats för dubbelsäng! Ljus, mysig heltäckningsmatta gör det härligt att sätta ner fötterna på golvet på morgonen! Stora garderober med skjutdörrar längs ena väggen ger möjlighet till mycket förvaring! Härifrån tar du dig till det exklusiva badrummet med hotelkänsla.

BADRUM
Det stora sovrummet har en separat ingång till ett stort och lyxigt badrum med spa-känsla! Badrummet är helkaklat i granitsten med breda stilrena plattor i grått, golven går i matchande ton och utförande. Här ligger givetvis golvvärme! Badkaret med färgterapi från VictorySpa tillsammans med infällda spotlights i tak och väggnischar ger er en riktig spakänsla! Badrummet är utrustat med ett extra brett handfat med dubbla Tapwell-blandare. En glasskiva ger en stilren avskiljning till duschutrymmet, även här sitter en Tapwell-blandare! Vägghängd toalett. Två öppningsbara fönster i badrummet samt en effektiv pax fläkt gör att det är lätt att vädra igenom.

WC
I anslutning till hallen finns en mindre helkaklad wc. Vitt kakel men fina detaljer i ljusgrå mosaik. Grått klinkergolv. Vägghängd toalett.

- ÖVRE PLAN -
Charmigt sluttande tak är genomgående alla rum på övervåningen!

SÄLLSKAPSRUM
Här är väggarna i ljusgrön kulör och golvet av fin ekparkett. Plats för soffgrupp alternativt kontorsdel. I taket finns ett stor takkupa för ljusinsläpp.

SOVRUM 1
Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng, golvet är ett laminatgolv i furu och väggarna i ljus kulör. Här finns även inbyggda garderober med skjutdörrar för bra förvaring. Direkt utanför sovrummet finns ytterligare förvaringsmöjligheter i form av klädkammare.

BADRUM 2
Badrummet på övre plan är inrett med modernt ljust kakel, badkar wc samt tvättställ.

SOVRUM 2
På motsatt sida av övervåningen ligger det andra sovrummet. Även detta har plats för dubbelsäng och bra förvaring i form av inbyggd garderob med skjutdörr. Vita väggar och en fondvägg i grå/blå ton. Utanför sovrummet finns även här en klädkammare.

- KÄLLARPLAN -
I det stora källarplanet hittar du allt från tvättstuga och matkällare till bastu och verkstad!

BASTU
I källaren ligger källan till värme, en bastu! Mysig bastu med klinkergolv gör det lätt att hålla rent. Duschutrymmet intill bastun är helkaklat i vitt och på golvet ligger grått klinker. Golvvärme och handdukstork finns.

GILLESTUGA
Inrett sällskapsrum med trägolv i vitlaserad furu och vitmålade väggar. Ett rum stort nog att rymma såväl soffgrupp som musikutrustning!

VERKSTAD OCH FÖRRÅD
Ytterligare två stora rum finns i källarplanet, det ena används just nu som verkstad och det andra rummet som förråd.

WC
Källaren är utrustad med ännu en toalett. Fint berikad med vitt kakel och grått klinker. Vägghängd toalett.

TVÄTTSTUGA
Huset har en stor tvättstuga med en tvättmaskin av märket LG och en torktumlare av märket BOSCH. Tvättstugan erbjuder plats för mycket förvaring i skåpen. Tack vare den generösa bänkytan är det lätt att sortera tvätten! Vitmålade väggar som är kakelbeklädda över bänkytorna, golvet är av grått klinker.

2017 Taktvätt
2017 Sällskapsrummet entréplan renoverades
2016 Ny dränering i samband med uppförandet av den nya uppfarten på norrsidan
2016 Nylagd markstensuppfart
2012 Badrum entréplan renoverades
2012 Wc entréplan renoverades
2012 Tvättstugan renoverades
2012 Badrum källarplan renoverades
2010/2011 Fönster bytta förutom på källarplan
2010 Köksutrymmet renoverades
2010 Träfasad målades om
2010 Två värmeluftspumpar installerades
2010 Nya radiatorer entréplan

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla med källare

Byggnadsår

1970

Uppvärmning

Direktverkande el och luftvärmepump samt utvärmning via braskamin

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 maj 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 77 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källargrund
Grundmur: Betongplatta
Fasad: Trä och tegel
Fönster: 3-glas + 2-glas
Bjälklag: Betong/trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Förekommande äldre elsystem samt nyare uppdaterade elsystem.

Fastighetsbeteckning

Malörten 18

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

42 893 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 28 724 kr
VA: 3 733 kr
Renhållning: 1 493 kr
Försäkring: 8 943 kr
Beräknat antal personer: 3

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 743 000 kr, varav byggnadsvärde 2 098 000 kr

Summa pantbrev

4 110 000 kr

Tomt

Areal: 624 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Viktiga dokument

Om området

Hässelby Södra Villastad

Välkommen till Hässelby södra villastad! Hässelby har väldigt fina naturområden. Du hittar både cykel - och promenadvägar, naturreservat, båtplatser, fina bad och en golfbana. Dessutom har du en underbar närhet till Mälarens vatten. Välkommen att trivas i grönskade Hässelby!

Kommunikation

Hässelby har goda kommunikationer med både buss och tunnelbana. Områdets tunnelbanestationer är Hässelby Gård och Hässelby Strand. Det går även busslinjer till både Spånga och Barkarby där pendeltågstationer finns.

Närservice

I Åkermyntan (centrum) finns ett visst utbud av service med livsmedelsaffärer, apotek och restauranger m m. I området finns flera förskolor och grundskolor. Närmaste gymnasium finns i Hässelby strand.

Parkering

Garage med plats för 1 bil samt 4 bilar på uppfarten.

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk eller Pierre Devletyan för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte