Ullvidevägen 65, 2 tr

Bilder

  • Såld!

Ullvidevägen 65, 2 tr , Vällingby Vinsta , Stockholm

Välkommen till denna rymliga 2:a högst upp i huset! Bostaden har väldisponerade ytor och det går att ändra planlösningen för att skapa ett extra sovrum. Smart förvaring med både en klädkammare och ett stort förråd i lägenheten. Balkongen har en bra storlek och ligger i fint västerläge mot den lugna innergården. Här kan du njuta av eftermiddags- och kvällssolen och på loftgången har du morgonsol. Bekvämt promenadavstånd till tunnelbanan och Vällingby City.

71 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 505 kr inkl. värme och vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
71 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
1985/1986
Driftskostnad:
400 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

71 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Innanför ytterdörren välkomnas du av en rymlig hall med gula tapetserade väggar och på golvet ligger en beige linoleummatta. En garderob och en hatthylla ger plats för ytterkläderna. Från entréhallen är ingången till förrådet och från den inre delen av hallen har du access till alla rum i bostaden.

KÖK
Det hemtrevliga köket har en ljus matplats vid fönstren med utsikt mot radhusområdet intill. Tapetserade väggar i gul kulör och linoleummatta på golvet. Köksluckor i blått utförande och vitt kakel över den rostfria diskbänken och de vita laminatbänkskivorna. Utrustat med en kyl, frys och spis från Electrolux. Köksfläkt från Franke.

BADRUM
Badrummet har vitkaklade väggar och en röd plastmatta på golvet. Utrustat med badkar, wc, tvättställ, spegelskåp med belysning och tvättställning. Tvättmaskin från LG 2016.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet har ett fint ekparkettgolv och vitmålade väggar. Här finns plats för både soffa och matsalsbord. Utgång till den härliga balkongen med eftermiddags- och kvällssol.

SOVRUM
Ett stort fint sovrum som inbjuder till vila. Väggarna pryds av blå tapeter och på golvet ligger en blå heltäckningsmatta. Två garderober erbjuder förvaring. Fönstren vetter mot den lugna innergården.

KLÄDKAMMARE
Utmärkt förvaring för kläder med väggfasta hyllor. Gips på väggarna och linoleummatta på golvet.

FÖRRÅD
Ingång från entréhallen till ett rymligt förråd med gips på väggarna och linoleummatta på golvet. Inrett med väggfasta hyllor och städskåp. Detta utrymme tillsammans med en del av entréhallen kan byggas om till ett extra sovrum.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns

Avgift

3 505 kr inkl. värme och vatten

Driftskostnad

4 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 109 kr
Försäkring: 1 691 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,53204%

Andel av årsavgiften

0,52651%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1985/1986

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 juli 2009
Energiprestanda: 135 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Cykelförråd, barnvagnsförråd och tvättstuga i samma port.

Förening

Namn

Brf Ullvide

Om föreningen

Föreningen bildades 2007 och förvärvade fastigheterna från Svenska Bostäder 2010. Föreningens 10 fastigheter i 5 kvarter rymmer totalt 200 lägenheter.

På webadressen http://stockholmbrf.qmarket.se/ kan man se vilka bredbandsleverantörer som finns tillgängliga att välja. För kabel-TV är leverantören ComHem.

Det finns 4 st vanliga tvättstugor som är belägna på Ullvidevägen 65, 43, 23 samt Björnboda torg 2. Utöver dem finns också en grovtvättstuga belägen på Ullvidevägen 5. Bokning sker via den elektroniska bokningscentralen på Ullvidevägen 5 eller via hemsidan. På Ullvidevägen 5 finns även miljöstuga och en föreningslokal som man kan hyra.

Det finns 95 p-platser (en del med och el del utan el-stolpe) som hyrs ut för 200-380 kr/mån samt 39 garageplatser som kostar 550 kr/mån. Kontakta styrelsen om du vill ställa dig i kö till en plats.

I föreningen finns det ett 30-tal hyresrätter, vilka kan ses som dolda tillgångar. Dessa kan säljas av vartefter de blir uppsagda från hyrestagare och på så vis kan föreningen få in tillskott till föreningens ekonomi.

Ekonomisk förvaltare är Restate. Köparen betalar en överlåtelseavgift på 1 120 kr och pantsättningsavgiften är 448 kr.
Föreningens hemsida www.brfullvide.se.

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad