Östersundsgatan 7

Bilder

  • Såld!
  • Två franska balkonger ger extra ljusinsläpp
  • Genomgående fina ekparkettgolv
  • Tilltalande planlösning
  • Matplatsen inbjuder till trevliga middagar
  • Genomgående stilrena färger och materialval

Östersundsgatan 7 , Vällingby Råcksta , Stockholm

Accepterat pris! Så gott som nytt med närhet till allt. Ljus öppen planlösning och hög standard passar dig som söker ett boende med det lilla extra. Unna dig lyxen att bo i ett hus med bland annat egen takterrass, biosalong, övernattningslägenhet, mindre livsmedelsbutik och ett dygnet runt öppet gym! Dessutom har du Råckstas tunnelbanestation runt knuten och promenadavstånd till Vällingby C. Inte nog med det, du har även närhet till vackra strövområden i naturreservat och fina badplatser vid Mälarens strand.

54 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 925 kr inkl värme, VA & Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54 kvm
Våning:
11, hiss finns
Byggår:
2015/1957
Driftskostnad:
350 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Här välkomnas du av en hall med vitmålade väggar och ekparkettgolv som är genomgående i lägenheten. En hatthylla erbjuder plats för ytterkläder och i anslutning till hallen finner du den väl tilltagna klädkammaren.

KLÄDKAMMARE
Utmärkt förvaringsutrymme med vita väggar och ekparkettgolv. Inrett med ett städskåp, hyllor och klädstång. Möjlighet finns att göra detta till ett kombinerat arbetsrum och klädkammare.

BADRUM
Ett lyxigt badrum med väl tilltagen yta och neutrala inredningsval. Det mörkgrå klinkergolvet skapar en fin kontrast till de vitkaklade väggarna. Utrustat med dusch, vägghängd wc, tvättställ, en stor spegel med belysning över samt ett vitt badrumsskåp.

VARDAGSRUM
Stora fönsterpartier ger ett fantastiskt ljusinsläpp i bostaden. Vitmålade väggar, ekparkettgolv och svart klinker intill de två franska balkongdörrarna. Här finns plats för både matbord och soffhörna. Rummet smälter naturligt ihop med det moderna köket.

KÖK
Snyggt och stilrent kök från Vedum med vita skåpluckor, vitt kakel, rostfri diskbänk och mörkgrå laminatbänkskivor. Full maskinell utrustning med kombinerad kyl/frys och hällspis från Electrolux, köksfläkt från Franke och diskmaskin från Bosch. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

SOVRUM
Ett rogivande sovrum med ekparkettgolv, vitmålade väggar och plats för dubbelsäng. Persienner finns i alla fönster.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

11 av 15, hiss finns

Avgift

2 925 kr inkl värme, VA & Kabel-TV

Driftskostnad

4 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 800 kr
Försäkring: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal för hushållselen och den faktureras på månadsavin.

Andel i föreningen

0,40347%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2015/1957

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Till- och frånluft med återvinning

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Övrigt

Bostaden är registrerad som en 1:a hos föreningen.

Fastighetsbeteckning

Stockholm Vattenfallet 8

Övrigt

Ett tillhörande förråd om ca 1,6 kvm vägg i vägg med lägenheten.

Förening

Namn

Brf Råck 16

Om föreningen

Brf Råck 16 består av ett flerbostadshus med sammanlagt 231 lägenheter och 3 lokaler. Lägenheternas storlek varierar mellan 1-4 rok på 27-97 kvm. Huset uppfördes på 50-talet som en kontorsfastighet och är idag k-märkt. Under 2013/2014 byggdes huset om till bostadsrättslägenheter i Peabs regi och inflyttning skedde under 2015. Besök gärna föreningens hemsida, https://www.rack16.se.

På plan 16 i huset finns det en takterrass och en samlingslokal i anslutning till terrassen. Samlingslokalen kan hyras för 250 kr/dygn och är utrustad med kök, matplats, bastu och dusch. På samma plan finns även en biosalong med 27 sittplatser. Gästlägenheten på våning 3 är på 30 kvm med 4 bäddar och kan hyras för 250 kr/natt. Varje våningsplan 3-15 har en egen tvättstuga med maskiner från Miele och eget barnvagnsrum. Grovtvättstuga ligger på plan 2. Soprum och cykelrum ligger på entréplanet. Ett gym som har öppet dygnet runt finner du på våning 1 och 2. I anslutning till husets entré finns en mindre tobaksbutik med postombud.

Ekonomisk förvaltning sköts av MBF Förvaltning. Överlåtelseavgiften på 1 100 kr och pantsättningsavgiften på 450 kr betalas av köparen.

Föreningen har tecknat flera kollektiva avtal för medlemmarna. Det finns en kollektiv tilläggsförsäkring för bostadsrätter, vilket innebär att köparen inte behöver ha ett bostadsrättstillägg på sin hemförsäkring. De har även tecknat ett kollektivt avtal för IP-TV med Sappa och internet via Bredband2 (1000/1000 Mbit/s), kostnaden är 150 kr/månad och läggs till på månadsavin. I det ingår ca 22 tv-kanaler, Sappa Alltid och Sappa Mer. Avtalet sträcker sig till mars 2023. Även gällande hushållselen finns ett kollektivt avtal. Elförbrukningen läses av och faktureras på månadsavierna.

Föreningen har beslutat att fr.o.m. årsskiftet 2018/2019 ska vattenförbrukningen mätas individuellt för varje lägenhet och faktureras efter förbrukning. Hur avgiften kommer korrigeras är ännu inte bestämt men om den korrigeras blir det en sänkning eftersom kostnaden för vatten då inte längre är inräknad.

Parkeringsplats kan hyras i P-hus Råcksta för ca 500 kr/månad genom Stockholm Parkering, Tel: 08 - 772 96 00, E-post: kundservice@stockholmparkering.se.

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte