Mörsilsgatan 14

Bilder

  • Såld!
  • Allrummet har ett underbart ljusinsläpp
  • Här finns plats för både säng, soffa och matbord
  • Enhetligt med vita väggar och grå golv
  • Ljus matplats
  • Allrum/Kök/Hall

Mörsilsgatan 14 , Vällingby Centrum , Stockholm

Charmig 1:a med ett fantastiskt läge i populär förening! Lägenheten erbjuder ett ljust rum med plats för både matbord, säng och soffa, ett hemtrevligt kök och ett stambytt badrum. Goda förvaringsmöjligheter med en klädkammare och ett extra förråd i källaren. Föreningens hyresrätter är en stor tillgång som ger ett bra ekonomiskt tillskott till föreningen när de säljs.

Bostaden är belägen med närhet till både tunnelbanan och goda busskommunikationer. Vällingby City ligger runt knuten med sitt stora utbud av butiker och restauranger. Även simhall, ridskola och idrottsplatser finns i området. Vackra promenadstråk i Grimsta naturreservat där du kan njuta av naturen och fina badplatser vid Mälarens strand.

29 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 883 kr inkl. värme och vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
29 kvm
Våning:
1
Byggår:
1955
Driftskostnad:
292 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

29 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Redan innanför ytterdörren möts du av det fina ljusinsläppet från allrummets fönsterpartier. Till höger är ingången till badrummet och till vänster finner du klädkammaren. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger grå laminat. Innerdörrarna är tidstypiska från 50-talet. Alla köksluckor, innerväggar, tak, lister, foder och socklar i lägenheten är nymålade 2015/2016. Laminatgolven är från 2016.

BADRUM
Vitkaklade väggar med en blå bård och ljusblått klinkergolv. Utrustat med badkar, wc, tvättställ och badrumsskåp.

KLÄDKAMMARE
Smart förvaring med en egen klädkammare i lägenheten! Fast inredning i form av ett linneskåp och väggfasta hyllplan. Plastmatta på golvet och vitmålade väggar.

ALLRUM
Ett stort rum med plats för både soffa, säng och matbord. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusflöde i rummet. Grått laminatgolv och vitmålade väggar.

KÖK
Välbevarat originalkök med en stor portion charm. Vitmålade träluckor, vitt kakel, en rostfri diskbänk och ett stort skafferi. Kombinerad kyl/frys och spis från Electrolux. Ett litet fönster ger ljusinsläpp även här. Även här är det vitmålade väggar och grå laminat på golvet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1, hiss finns ej

Avgift

1 883 kr inkl. värme och vatten

Driftskostnad

3 504 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 104 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,1068%

Andel av årsavgiften

1,25%

Byggnad

Byggnadsår

1955

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 september 2008
Energiprestanda: 122 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Skrivkortet 2

Övrigt

Till bostadsrätten hör ett källarförråd i samma port som är ca 2 kvm utan insyn.

Förening

Namn

Brf Skrivkortet 2

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Skrivkortet 2 bildades 2009 och består av tre sammanbyggda hus med totalt 69 lägenheter. Marken är friköpt. Adresserna är Mörsilsgatan 6-20, jämna nummer. I dagsläget har föreningen kvar 6 hyresrätter som utgör en dold tillgång och blir ett bra ekonomiskt tillskott när de säljs som bostadsrätter. Föreningen står för det obligatoriska bostadsrättstillägget på hemförsäkringen. Inga planer eller beslut finns gällande avgiftsändringar.

Stambyte av vatten- och avloppstammar har skett i olika etapper under åren 1996-1997, 2006 och 2008. 2012 installerades aptus portlåssystem med möjlighet för porttelefon uppkoppling. Under 2013 byttes alla fönster till energisnåla 3-glasfönster. I dagsläget pågår fasadrenovering och byte av yttertak. Fasaden kommer att bli äggskalsvit. Arbetena beräknas färdigställas till sommaren 2018. Efter det planerar föreningen att under de närmaste åren lägga ny asfalt på föreningens mark och renovera trapphusen.

Totalt 39 garageplatser hyrs ut för 330 kr (MC-storlek) - 725 kr/månad (bil) beroende på storlek. Fri parkering på gatan. Maila till styrelsen@skrivkortet2.se om du vill ställa dig i kö till en plats.

I föreningen finns flertalet cykelrum. Tvättstugan ligger i grannföreningen på Härjedalsgatan 41. Alla frågor angående tvättstuga samt hanteringen av nyckelbrickor hänvisas till Brf Hektografens styrelse.

Ekonomisk förvaltning sköts av BoVera Konsult AB. Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr och pantsättningsavgiften 448 kr, båda betalas av köparen.

Husen är fiberanslutna via stadsnätet, mer info finns på www.bredbandsvaljaren.se. Alla bostadsrättsinnehavare betalar en avgift på 20 kr/månad för fiberinstallationen oberoende av om fiber används eller inte. Det går även att få tv och bredband via ComHem.

Besök gärna föreningens hemsida, http://skrivkortet2.se.

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte