Liljeörnsgatan 70, 1 tr

Bilder

  • Såld!

Liljeörnsgatan 70, 1 tr , Hässelby - Lövsta allé , Stockholm

Bostaden är i utmärkt skick med genomgående hög standard och ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Den inglasade balkongen förlänger sommarsäsongen och inbjuder till trevliga fikastunder. Utmärkt förvaring med klädkammare i lägenheten och förråd på vinden. Hiss finns i huset.

Lägenheten är belägen i ett trevligt område med närhet till både tunnelbana och närservice. En liten bit bort finner du Vällingby City med ett större utbud av affärer och restauranger. Även Mälarens strand ligger i närheten med fina badplatser och promenadstråk. Grimsta naturreservat erbjuder vackra löparspår och där finns även ett utomhusgym för allmänheten.

61 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 301 kr inkl värme, VA & Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2008
Driftskostnad:
375 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Inbjudande hall med ekparkettgolv, ljust tapetserade väggar och hatthylla. Parkettgolvet är genomgående i lägenhetens alla rum. Fönsterpartier i väggen mot vardagsrummet ger extra ljusinsläpp till hallen.

BADRUM
Snyggt och stilrent med ett ljusblått klinkergolv med behaglig golvvärme och vitkaklade väggar med en blå bård. Dusch med svängbara duschväggar, wc, tvättställ och spegelskåp. Förberett för tvättmaskin.

KLÄDKAMMARE
Ingång från hallen till en väl tilltagen klädkammare som även kan användas som arbetsrum. Ekparkett på golvet och vita väggar. Fasta hyllor, ett linneskåp och ett städskåp ger smart förvaring.

VARDAGSRUM
Ett fantastiskt ljust rum med öppen planlösning mot kökets matplats. Ekparkett på golvet och väggarna pryds av ljusa tapeter. Från vardagsrummet är utgången till den härliga inglasade balkongen.

KÖK
Välplanerat kök i eklaminat med vitt kakel över de mörka laminatbänkskivorna. Utrustat med en kombinerad kyl/frys, ugn, spishäll och köksfläkt. Samtliga rostfria från Electrolux (2008).

SOVRUM
Ett rogivande sovrum med ekparkett och blommiga tapetserade väggar. Här finns plats för både dubbelsäng, garderober och arbetshörna.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Avgift

4 301 kr inkl värme, VA & Kabel-TV

Driftskostnad

4 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
Försäkring: 2 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,80549%

Andel av årsavgiften

0,80549%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 april 2010
Energiprestanda: 113 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Farstun 1

Övrigt

Till bostadsrätten hör ett vindsförråd om ca 3,9 kvm som du enkelt når med hissen. Där finns även ett barnvagnsrum.

Förening

Namn

Brf Salongen

Om föreningen

Brf Salongen består av 4 flerbostadshus med totalt 105 lägenheter på gatorna Astrakangatan, Liljeörnsgränd och Liljeörnsgatan. Tillhörande finns ett garage där föreningen disponerar 46 platser (ca 700 kr/mån) och det fins även 25 p-platser ute (ca 350 kr/mån). Kontakta styrelsen för mer information. Föreningen har gemensamt cykel- och barnvagnsförråd samt tvättstuga på innergården.

Kabel-TV genom Com Hem och Bredband genom Bravo eller Com Hem. Fiberanslutning finns med bredbandshastighet upp till 100/100mb.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr och betalas av säljaren. Pantsättningsavgiften på 448 kr och betalas av köparen.

Besök gärna föreningens hemsida, www.brf-salongen.se.

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte