Söderberga Allé 62

Bilder

  • Såld!

Söderberga Allé 62 , Bromma Beckomberga , STOCKHOLM

Ljus och mycket trivsam med insynsfritt läge och solig balkong i bästa söderläge. Genomgående generösa ytor och stora rum gör den möjlig att bygga om och använda som 3:a. Gott om extra förvaringsutrymme i stor klädkammare samt vindsförråd.

God ekonomi i föreningen som nyligen sänkt månadsavgifterna där TV (basutbud) och bredband (Fiber 100/10Mbit) ingår utan extra kostnad.

Tilltalande läge i lugnt område på gångavstånd till tunnelbana och livsmedelsbutik. Vänligen kontakta fastighetsmäklare Niklas Bergsten - 070-4180011 - för mer information.

76 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
4 259 kr inkl värme, VA, bredband, kabel-tv och BR-tillägg
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
3523
Byggår:
1995
Driftskostnad:
289 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

76 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

När du tar klivet in möter först ett kapprum med avhängning vid hatthylla och plats för förvaringsskåp. Vid den inre hallen finns tre garderober och synnerligen bra förvaringsutrymme i stor klädkammare. På golvet finns ekparkett och väggarna har ljusa tapeter.

Vardagsrum

Detta är mycket stort med plats för både matsalsbord och sällskapshörna. Stort fönsterparti som bjuder på ett fint ljusinsläpp. Ekparkettgolv och väggar med ljusa tapeter. Detta kan enkelt delas av för att skapa ytterliga ett sovrum (se alternativ planskiss).

Kök

Ett välplanerat kök med matplats för ett stort sällskap. Fint ljusinsläpp från stora fönster där utgång finns till den stora balkongen i söder. Generöst med förvaringsutrymme och arbetsytor. Vita skåpsluckor och vitt kakel. På golvet finns en ljus plastmatta och väggarna har ljusa tapeter. Vitvaror i form av spis, spisfläkt och kyl/frys.

Sovrum

Sovrummet är mycket rymligt med plats för dubbelsäng och ytterligare möbler som exempelvis garderober eller byråer. Ljus plastmatta på golvet och väggar med sandfärgade tapeter. Fint ljusinsläpp från södervänt fönster.

Badrum

Vid badrumet ges generöst med utrymme och utrustning finns i form av badkar, WC, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin (äldre modell). Blå plastmatta på golvet och väggar med vitt kakel och blå bård. Tillgång finns även till gemensam tvättstuga på gården.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

4 259 kr inkl värme, VA, bredband, kabel-tv och BR-tillägg

Driftskostnad

3 468 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 800 kr
Försäkring: 1 668 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,7918%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1995

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 juli 2013
Energiprestanda: 132 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Vårdträdet 4

Övrigt

Till lägenheten hör ett stort förråd beläget på vinden i grannporten. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Med utgång från köket finns en rymlig och trallbeklädd balkong belägen i perfekt söderläge, vilket ger möjlighet att njuta av solen hela dagen. Här ryms bordsgrupp som gör det perfekt för om man vill avnjuta dagens måltider under sommarhalvåret och samtidigt blicka ut över grönskan intill.

Förening

Namn

Brf Soltunet

Om föreningen

Föreningen BRF Soltunet är en äkta bostadsrättsförening bestående av två byggnader med adress Söderberga Allé 48-64. Totalt finns 117 lägenheter upplåtna med bostadsrätt i varierande storlek från 1 till 5 rok. Föreningen har en mycket stark och stabil ekonomi där man nyligen kunnat sänka avgifterna och målsättningen framöver är att de ska vara oförändrade eller kunna sänkas.

Tillgång finns till två gårdshus som inrymmer gemensamhetslokal, tvättstuga, bastu och cykelrum. Man har även en kommersiell lokal för uthyrning. Föreningens medlemmar kan hyra gemensamhetslokalen för 100 kr/natt i max fem nätter åt gången. I lokalen finns 4 sängplatser samt kitchenette med
kylskåp.

För mer information besök gärna föreningens informativa hemsida - www.brfsoltunet.se

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

117

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

I lägenheterna finns uttag för Kabel TV, bredband och telefoni via Bredbandsbolaget. Det analoga grundutbudet för TV (Ca 15 kanaler), fiberbredband (Bredband 100, ca 60-100 Mbit/s) ingår i månadsavgiften. Övrigt kanalutbud och snabbare bredband tecknas av bostadsrättshavaren själv.

Parkering

Möjlighet att hyra p-platser och garageplats genom föreningen. P-platser kostar från 325 kr/månad och garage 600 kr/månad. Just nu finns det gott om lediga p-platser medan det är kort kö-lista för garage. Hanteringen av detta sköts av Know How Sweden AB som nås på 08-376340 eller info@knowhowsweden.se

Renoveringar

Föreningen byggnader stod klara 1995 och är i genomgående gott skick. Man följer en underhållsplan men i dagsläget planeras inga större renoveringar. Mer info om åtgärder som utförts och kommande finns i bifogad årsredovisning.

Ekonomi

Föreningen har en synnerligen god och välskött ekonomi, vilket gjorde att man 2015 kunde sänka avgifterna med 5 %. Trots detta fortsätter man att amortera på sina lån, vanligtvis 1-1,5 milj kr per år. Målsättningen framöver är att avgifterna ska vara oförändrade eller kunna sänkas.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

E-post

info@brfsoltunet.se

Om området

Bromma Beckomberga

Söderberga Allé ligger vid Beckomberga och är endast ett stenkast från Vällingby Centrum med shopping, närservice och goda kommunikationer med tunnelbana. Här finns härliga promenadstråk invid Nälsta Ängarna och på cykelavstånd nås Kanaanbadet som är ett trevligt utflyktsmål sommartid. I området finns även ett nyöppnat gym, puls och träning.

Kommunikation

Kommunikationer finns i alla väderstreck.På drya fem minuters gångväg når du tunnelbanan.Du kan också ta buss 115 till Vällingby och Råcksta där du kan ta tunnelbanans gröna linje in mot stadskärnan. Buss 117 går från Bromma sjukhusgrindar och tar dig till Brommaplan eller Spånga där pendeltåg tar dig till stadskärnan på ca 12 minuter. Buss 113 traffikerar sträcka Blackeberg - Sundbyberg.

Karta

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad