Ängsullsvägen 214 D

Bilder

  • Såld!

Ängsullsvägen 214 D , Vällingby - Kälvesta , STOCKHOLM

SÅLD INNAN VISNING!
MODERNT BOENDE I HJÄRTAT AV KÄLVESTA!

Områdets trevligaste radhus! I Kälvestas grönskande och barnvänliga villakvarter finner du detta idylliska och välskötta radhus. En helt perfekt planlösning där varje kvadratmeter tagits till vara.

160 kvm, 6 rok

Månadsavgift:
4 675 kr inkl VA, p-plats, sophämtning samt yttre underhåll + 215 kr för VA faktiskt förbrukning
Typ:
Radhus
Boarea:
160 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
2
Byggår:
2014
Driftskostnad:
1 308 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum

Boarea

160 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
En välkomnande ljus hall med klinker i grå ton. Skjutdörrsgarderob med mycket förvaring och dörrar i spegelglas. Vitmålade väggar och infällda LED-spotlights i taket.

KÖK
Hemmets hjärta! Här finns plats för vänner och familj runt den suveräna köksön. Vit köksinredning som bryts av med stilfulla detaljluckor i trä. Blandaren från Hansgrohe, gråa kakelplattor och bänkskivan av vit kompaktlaminat. Dubbla kyl- och frysutrymmen intygar om plats för den stora familjen, liksom den sociala köksön som utgör en central mittpunkt för trevliga stunder. Ugn och häll från Electrolux.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet erbjuder generösa ytor för umgänge och mysiga hemmakvällar. Plats för stora möblemang och matgrupp i anslutning till kök. Vackra stora fönsterpartier med dubbla utgångar till altan. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök.

ALTAN
Möblerbar och rymlig altan som nås direkt från vardagsrummet. Njut av en kopp kaffe i den ljuvliga solen.

BADRUM 1
På entréplan finns ett helkaklat badrum med snyggt golv i grå ganitkeramik. Handfat med kommod, wc, duschhörna och spegel. Stora matta kakelplattor och infällda spotlights i taket.

SOVRUM 1
Sovrum 1 ligger på entréplan. Vitmålade väggar, lamellparkett och fönster åt två håll. Garderob med skjutdörrar. Kan användas som arbetsrum.

SOVRUM 2-5
På övre plan finns hela 4 sovrum med stora fönsterpartier, vitmålade väggar och lamellparkett. Plats för säng, sängbord och skrivbord med mera. Sovrum 2,3 och 5 har även platsbyggda garderober.

BADRUM 2
På övre plan finns hemmets andra helkaklade badrum med grå granitkeramik och infällda spotlights. Vägghängd wc, spegel, handfat med kommod och exklusivt badkar från Hansgrohe.

TVÄTTSTUGA
På souterrängplan finns tvättstuga och gott om förvaring i klädkammaren. Tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk med ho. Vitmålade väggar och klinkergolv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

4 675 kr inkl VA, p-plats, sophämtning samt yttre underhåll + 215 kr för VA faktiskt förbrukning

Driftskostnad

15 700 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 6 200 kr
El: 6 500 kr
Försäkring: 3 000 kr

Andel i föreningen

18,31753%

Byggnad

Byggnadstyp

1,5 plans radhus

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

- Parkeringsplats med värmare ingår.
Gratis parkering längst gatan ( ej fredagar)

Förening

Namn

Brf Stockholm Figaro 5

Om föreningen

Förening: BRF Stockholm Figaro 5
Brf Stockholm Figaro 5 är äkta bostadsrättsförening som bildades 22 november 2013. Föreningen upplåter bostadsrättslägenheter på adressen Ängsullsvägen 214.

TV och internet
Koppartråd finns draget som möjliggör att koppla på ADSL 36mbt/s för internet och tv. Förberett för ADSL-nätverksuttag är installerade. Avtal för detta tecknas och bekostas av respektive bostadsrättsinnehavare efter önskat utbud och pris.

Övrigt
Kostnaden för lägenhetens förbrukningsel, kabel-tv och bredband samt hemförsäkring ingår ej i årsavgiften. Medlemmen tecknar på egen hand avtal och abonnemang för dessa.

Individuell mätning av vattenförbrukning kommer att ske och varje innehavare kommer att debiteras efter faktisk förbrukning (obligatoriskt tillägg utöver angiven månadsavgift).

Varje lägenhet har en frånluftvärmepump. Kostnaden för uppvärmning kan därmed uppgå till i snitt ca 200-400kr/mån per år beroende lägenhetens storlek och den egna förbrukningen, vilket debiteras innehavaren utver angiven månadsavgift.

TV och Bredband

Bredband via Telia Telejack

Om området

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad