Rissnavägen 61

Bilder

  • Såld!

Rissnavägen 61 , Spånga Bromsten , STOCKHOLM

Välkomna till denna stora tvåa med trevlig planlösning. Fin lägenhet med genomgående ljusa väggar samt rymligt kök. Helkaklat stambytt badrum 2003. Stor klädkammare. Underbar balkong i fritt soligt sydväst läge. Säkerhetsdörr. Lugnt beläget vid Bromstens Torg med bra bussförbindelser till P-tåg samt T-bana.

62 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 126 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
62 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
611002
Byggår:
1955
Driftskostnad:
350 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

62 kvm

Rumsbeskrivning

HALL

Välkomnande och ljus hall som utgör lägenhetens centrum. Goda avhängningsmöjligheter i de två inbyggda garderoberna samt de två extra garderoberna intill hallen. Ljusgula väggar och laminatgolv.

KÖK

Hemtrevligt och välplanerat kök med mycket bra arbetsytor. God förvaring i köksskåpen i björk. Köket är utrustat med spis från Siemens, fläkt och kombinerad kyl/frys från UPO. På köksgolvet ligger en plastmatta med träimitation och väggarna är vitmålade. Här rymmer hela familjen runt ett bord vid det trevliga fönstret.

VARDAGSRUM:

Spatiöst vardagsrum som badar i dagsljus tack vare det stora fönsterpartiet. Vackert parkettgolv och ljusa väggar. Utgång till balkong med förtjusande läge i sydväst.

SOVRUM:

Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och skrivbord med mera. Goda förvaringsutrymmen i de två inbyggda garderoberna. Parkettgolv och ljusa väggar.

KLÄDKAMMARE:

Rymlig klädkammare med lekfull tapet samt trägolv. Gott om förvaring med praktiska klädstänger och hyllor. Fungerar eventuellt som barnrum.

WC/BADRUM:

Helkaklat fräscht badrum i vitt samt blått klinkergolv med ljuvlig golvvärme. Wc, väggskåp, badkar samt handfat med spegel. Stort vädringsfönster som släpper in behövligt dagsljus. Badrummet är stambytt och renoverades år 2003.

Nya vita innerdörrar till samtliga rum i lägenheten.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 126 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

4 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 800 kr
Försäkring: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

2,18%

Andel av årsavgiften

2,16%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1955

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd.
Energiklass: C
Energiprestanda: 119 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Till bostadsrätten tillhör ett förråd om cirka 3 kvm.

Förening

Namn

Brf Eken nr 23

Om föreningen

I hjärtat av Bromsten finner du denna förening. Det är ett lugnt och trevligt område med goda kommunikationer och närhet till mysiga Spånga centrum.

Föreningens fastighet är från 1955 och består av 42 st lägenheter.

Föreningen har 14 parkeringsplatser på gården som går att hyra. För närvarande är det kö till parkeringsplatserna, men det finns goda parkeringsmöjligheter runt om kring området.

Föreningens kabel-tv leverantör är Com Hem och varje lägenhet har tillgång till 25 digitala kanaler varav 6 HD-kanaler. Kanalerna finns också analogt utan box och kort. Vill man ha fler kanaler kan man teckna avtal med Com Hem och välja bland över 150 kanaler.
Bredbandsleverantör är Stockholms Stadsnät och varje lägenhet har tillgång till snabbt fiberbredband på 700 Mbit/s. Fast kostnad för IP-telefoni ingår i bredbandet.

Föreningens tvättstuga renoverades 2003, därefter har viss maskinpark bytts ut. Husen stambyttes även under 2003. Under 2009 renoverades samtliga balkonger och vinden tilläggsisolerades.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift av köparen om 2,5% av prisbasbeloppet, 1 070 kr samt en pantsättningsavgift om 1% av basbeloppet, 428 kr.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.sbc.se/eken23

TV och Bredband

Vår bredbandsleverantör är Stockholms Stadsnät och varje lägenhet har tillgång till snabbt fiberbredband på 1 Gbit/s.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter runt omkring i området, finns 14 platser att hyra av föreningen. I dagsläget (2018-05-22) är det kö.

Renoveringar

Byggnaden är energideklarerad 2008 och ventilationskontroll (OVK) gjordes 2013. Alla lägenheter har nya spaltventiler installerade och är radongodkända 2014.

Övrigt

Inga avgifthöjningar är planerade i dagsläget.

Om området

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad