Fyrspannsgatan 172

Bilder

  • Såld!

Fyrspannsgatan 172 , Hässelby Strand , Stockholm

ÅRETS JULKLAPP HAR SÖDERLÄGE MED SJÖUTSIKT!

- Låg avgift
- Nyproducerat
- Öppen planlösning
- Balkong i söderläge
- Hemköp i huset
- Garageplats finns

Tillfälle att förvärva en nyproducerad lägenhet om 2 rok på våning 10 mitt i Hässelby Strands Centrum! Balkong i söderläge. I Brf Mälarutsikten har ni ett kvalitétsboende alldeles intill tunnelbana och närhet till både natur och stadsliv.

35 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
1 970 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
35 kvm
Våning:
10, hiss finns
Lägenhetsnummer:
2001
Byggår:
2016
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

35 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉHALL: Redan i hallen får man känsla av hur ombonat och varmt hemmet känns eftersom man ser Mälaren vid dörröppningen. Genomgående ekparkett och ljusa väggar. Förvaring för ytterkläder i hatthyllan och garderober längst hallen.

KÖK: Välplanerat kök från Marbodal med grå mordern skåpsinredning och goda arbetsytor. Integrerad diskmaskin, inbyggnadshäll. rostfri inbyggnadsugn, kombinerad kyl och frys från Electrolux med en bänkskiva med färg av ljus betong. Vitmålade väggar, parkett golv och naturligt ljus från köksfönstret och vardagsrummet. Plats för matgrupp intill fönstret.

VARDAGSRUM: Det öppna planlösningen mot köket gör att bostaden bjuder på en smart planlösning med utgång till balkongen där utsikten över mälaren får er att vilja flytta in. Utrymme för matplats med utsikt.

BALKONG : Cirka 8 kvm stor balkong vänd mot söder med nosen över Mälaren gör denna bostaden till perfektion #DESOMVETDEVET

BADRUM: Helkaklat och stambytt badrum i vit och grå ton. Dusch med glasvägg, handfat, wc och spegelskåp med belysning. Toppmatad tvättmaskin från Electrolux.

SOVRUM: Rymligt och stilrent sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och gott om förvaring. Vitmålade väggar och parkettgolv. Även har finns fönster ut mot Mälaren och ger ett fantastiskt ljus in i rummet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

10 av 17, hiss finns

Avgift

1 970 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 800 kr
Försäkring: 1 800 kr

Andel i föreningen

0,64%

Andel av årsavgiften

0,64%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till bostaden hör ett källarförråd till.

Förening

Namn

Brf Mälarutsikten

Om föreningen

Brf Mälarutsikten består av ett höghus med 127 lägenheter och en lokal (Hemköp) på entréplan. Huset har totalt 18 våningar. I källarplan kommer det finnas cykel och barnvagnsförråd samt lägenhetsförråd. Huset är anslutet till fiber. Medlemmarna tecknar själva avtal för de tjänster som önskas. Föreningen kommer äga en del av ett parkeringshus intill T-banestationen. I parkeringshuset kommer föreningen disponera 59 p-platser till de boende i Brf Mälarutsikten. Kostnaden är 750 kr/månad. Fastigheten ligger med ett suveränt läge mellan Mälaren och Hässelby strands tunnelbana. Rådrum sköter den ekonomiska förvaltningen.

Om området

Hässelby Strand

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 350 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kommunikation

Endast ett stenkast till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central.

Närservice

Hässelby Strand har ett eget centrum vid Tunnelbanan, där det för närvarande sker en utbyggnad med tillskott av butiker.
I Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Garageplats finns. Separat kö tillämpas.

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad