Plogbillsgränd 13

Bilder

  • Såld!

Plogbillsgränd 13 , Spånga Sundby , Stockholm

Ett riktigt drömboende för dig som har högt ställda krav! Huset byggdes 2007 och är i så gott som nyskick. Bostaden präglas av hög modern standard med stora fönsterpartier och ett rikligt ljusinsläpp. Den fasta inredningen är ljus och neutral för att ge plats åt din personliga stil. Golvvärme i båda badrummen och på hela entréplanet bidrar med lite vardagslyx.

En helt perfekt planlösning där varje kvadratmeter tagits till vara. Köket på entréplanet smälter ihop med vardagsrumsdelen vilket ger bostaden en härlig rymd. På detta våningsplan finner du även ett helkaklat badrum och en inbjudande hall. Takhöjden på 2,70 är ett extra plus. En smart lösning är ljudsystemet med inbyggda högtalare i taket som når nedervåningens alla rum och båda badrummen. Det övre våningsplanet erbjuder mer privata ytor med ett ljust allrum, tre fina sovrum, tvättstuga och ett badrum med generös storlek. Högst upp på vindsplanet finns idag ett allrum, två sovrum och en extra wc.

Varje detalj är noga genomtänkt såväl inne som ute. Trädgården är lättskött med en tilltagen träaltan som inbjuder till mysiga grillkvällar. Strax intill entrén finner du det vidbyggda garaget med en asfalterad p-plats framför.

Här bor du i den bästa av två världar med närhet till både storstad och natur. Barnfamiljen har nära till flertalet förskolor och till Sundbyskolan. Goda busskommunikationer till både tunnelbana och pendeltåg.

192 kvm, 7 rok

Månadsavgift:
5 276 kr inkl kallvatten
Typ:
Kedjehus
Boarea:
192 kvm
Biarea:
0 kvm
Byggår:
2007
Driftskostnad:
2 683 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum

Boarea

192 kvm

Rumsbeskrivning

- ENTRÉPLAN -

HALL
När du kliver in genom ytterdörren möts du av det oslagbara ljusinsläppet tack vare stora fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak. På golvet ligger stora cremefärgade klinkerplattor som är genomgående på entréplanet och väggarna är målade i en ljusgrå nyans. Behaglig vattenburen golvvärme på hela våningsplanet bidrar till ett bra inomhusklimat. Extra takhöjd och delvis öppen planlösning mot kök och vardagsrum ger fantastiska sällskapsytor. En stor garderobsvägg med skjutbara spegeldörrar ger smart förvaring för hela familjens ytterkläder. Längre in i hallen finns ett förråd under trappan. Härifrån styrs ljudsystemet och det interna nätverket med fiber till hela huset. Ytterdörren har ett kodlås som förenklar vardagen.

BADRUM
Det nedre badrummet är neutralt färgsatt med vitkaklade väggar och ett beige klinkergolv. Badrummet är utrustat med en dusch med svängbara duschväggar, toalett, spegelskåp med belysning, tvättställskommod och en handdukstork. Inbyggda spotlights och högtalare i taket. En trevlig detalj är betongglasfönstren över dörren.

KÖK
Ett trendigt kök från Vedum med vaniljfärgade skåpluckor och bänkskivor samt stänkskydd i svart granit. Fullstor kyl och frys, integrerad diskmaskin samt inbyggd ugn, kaffemaskin och mikro från Siemens. Induktionshällen underlättar matlagningen. Köksfläkt från Franke. Alla vitvaror är i modernt rostfritt utförande och den integrerade diskmaskinen smälter snyggt in i köket. Köket har ljust målade väggar, cremefärgat klinkergolv och inbyggda spotlights i taket. Den rymliga matplatsen inbjuder till trevliga middagsbjudningar.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet har en generös storlek med plats för både soffhörna och matsalsdel. Väggarna är ljust målade med en svart fondtapet och på golvet ligger cremefärgade klinkers. Inbyggda spotlights i taket. Möjlighet finns att dela rummet för att skapa ytterligare ett sovrum. Ta en extra titt på de svårslagna fönsterpartierna som vetter mot trädgården på baksidan. Utgång till den härliga träaltanen med generös storlek och den välskötta trädgården i västerläge.

GARAGE
Vidbyggt garage med ingång från trädgården på framsidan.

- ÖVRE PLAN -

ALLRUM
En trappa upp finner du ett mindre allrum med ekparkett på golvet och målade väggar i caffe latte. Ekparkettgolvet och väggfärgen är genomgående på de två övre våningsplanen.

SOVRUM 1
Det första sovrummet till höger är störst och har ekparkettgolv, målade väggar och gott om plats för en dubbelsäng. Ingång till en egen walk-in-closet med smart Elfa förvaringssystem. Betongglasfönster i väggen mot sovrum 2.

SOVRUM 2
Detta sovrum har ingång från det större sovrummet och passar perfekt som barnkammare eller arbetsrum. Ekparkettgolv och målade väggar.

SOVRUM 3
Det tredje sovrummet har målade väggar, ekparkettgolv och en dubbelgarderob med skjutbara spegeldörrar.

BADRUM
Ett stort, lyxigt badrum med spa-känsla. Kaklade väggar i ljus kulör och mörkgrått klinkergolv. I duschhörnan är det mörkbrunt kakel. Inbyggda spotlights i taket. Komfortvärmen i golvet värmer kalla fötter. Här kan du ta dig en skön dusch innanför de svängbara duschväggarna eller unna dig välbehövd avslappning i bubbelbadkaret. En dubbel tvättställskommod med spegelskåp över underlättar vardagen. Handdukstorken bidrar med varma sköna handdukar efter badet. Förberett för bastu. Över dörren till badrummet finner du betongglasfönster.

TVÄTTSTUGA
Smart planerat med en separat tvättstuga intill badrummet. Vitt klinkergolv och ljust målade vävtapeter på väggarna. Mörkgrå arbetsbänk, beige kakel och tvättho över tvättmaskinen och torktumlaren från Siemens. Väggfast tvättställning och skåp med vita luckor över arbetsbänken.

- VINDSPLAN -

ALLRUM
Mellan de två sovrummen ligger ett allrum som passar perfekt som tv-rum. Ekparkettgolv och väggarna är ljust målade.

GÄSTTOALETT
Smart planerat med en toalett på varje våningsplan. Här finner du beige klinkerplattor på golvet med golvvärme och väggarna är vitkaklade. Vägghängd wc, tvättställskommod och spegel.

SOVRUM 4 och 5
Dessa två sovrum ligger på varsin sida om allrummet. Båda rummen har en bra storlek och generösa fönsterpartier. Ekparkett på golvet och ljust målade väggar.

Hela huset är invändigt nymålat i november 2016.

Byggnad

Byggnadstyp

Kedjehus

Byggnadsår

2007

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 juni 2009
Energiprestanda: 58 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Uppvärmning: Frånluftsvärmepump med extra varmvattenberedare i garaget. Uppvärmning med vattenburen golvvärme i entréplan och garage. Vattenburna radiatorer på övervåning samt elradiatorer på vindsvåning. Wc/Bad har komfortvärme med el.
Ventilation: Mekanisk frånluftsventilation via frånluftsvärmepump. Separat spisfläkt. Tilluft via friskluftsventiler.
Grundläggning: Isolerad pålad betongplatta på mark.
Yttertak: Råspontad panel, underlagspapp, betongpannor och bandtäckt plåt över lågdel.
Ytterväggar: Stomme av trä med mineraullsisolering. Tunnputs på isolering.
Mellanbjälklag: Trä med stegljudsisolering av mineralull, undersida beklädd med gipsskivor.
Vindsbjälklag: Lösullsisolering ovh fastull. Undersida med undertaksfolie samt glespanel.
Fönster: Trä och aluminium 2+1 glas.
Invändiga golv: Klinker och eklamell
Invändiga trappor: Målad trä med plansteg av korklinoleum.
Garage: Betonggolv

Fastighetsbeteckning

Erik 3

Övrigt

I anslutning till träaltanen finner du två mindre trädgårdsförråd.

I föreningens register är inte arean för vindsplanet inräknat. Boarea för de två nedre planen är 145 kvm. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet rekommenderas utföra en uppmätning.

Förening

Namn

Sundby Park 1

Om föreningen

Föreningens byggnader byggdes 2007 och består av 33 st kedjehus samt 7 st fyrfamiljsvillor med 2:or på markplan och 4:or på övre plan. Adresserna är Ekstocksvägen 2 A-E, Ladbacksvägen 5-17, Plogbillsgränd 1-15, Sidvallsgränd 1-16 och Åkertegsgränd 1-14. Marken innehas med äganderätt. Styrelsen har mailadress styrelsen@sundbypark1.se.

Föreningen har god ekonomi och avgiften sänktes i januari 2017 med 15 %.

Föreningen accepterar delat ägarskap, dock om inte alla delägare bor i lägenheten så ska den som bor i lägenheten äga en majoritet av delägandet. Delat ägarskap prövas av styrelsen i varje enskilt fall och måste godkännas av styrelsen.

Varje lägenhet i fyrfamiljshusen har egen parkering med elstolpe. Kedejhusen har eget vidbyggt garage och plats för ytterligare en bil på uppfarten. Dessutom finns fria gästparkeringar längs kvartersgatorna.

Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telia, sk Tripple Play paket som innehåller IP-telefoni, bredband (fiber 100Mbit/s) och digital-TV (mellanpaket med ca 15 kanaler). Kostnaden för detta är 224 kronor/mån och är obligatorisk samt kommer med avgiftsavin. Önskar medlemmen kan denne själv lägga till t ex extra TV-kanaler. Vill man inte använda sig av Telia som kabel-TV leverantör kan man också använda sig av ComHem, dock ingår inte ComHem i den obligatoriska kostnaden och medlem får stå för kostnaden av ComHem själv.

Fastum sköter den ekonomiska förvaltningen. Överlåtelseavgiften på 2,5 % av basbeloppet och pantsättningsavgiften på 1 % av basbeloppet betalas av köparen.

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad