Skattegårdsvägen 324

Bilder

  • Såld!

Skattegårdsvägen 324 , Vällingby Vinsta , Stockholm

I populära Vinsta ligger detta tilltalande familjeradhus, totalt 185 kvm med genomtänkt, funktionell och tilltalande planlösning. På entréplanet finner du kök, vardagsrum, gästtoalett och tvättstuga. Fyra bra sovrum och ett badrum är samlade på det övre planet. Källaren erbjuder ett extra allrum och smarta förvaringsutrymmen. Friköpt lummig trädgårdstomt med en härlig träaltan i soligt läge, perfekt för trevliga grillkvällar. Garageplats i länga och fria parkeringsplatser i området. Närhet till förskola, skola, mataffär, stormarknad och busshållplats med bra förbindelser till såväl Spånga som Vällingby City med all tänkbar service.

123 kvm, 6 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
123 kvm
Biarea:
62 kvm
Tomtarea:
157 kvm
Byggår:
1974
Driftskostnad:
3 210 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

123 kvm

Biarea

62 kvm

Rumsbeskrivning

- ENTRÉPLAN -

HALL
Redan i hallen möts du av en känsla av hemtrevnad. Ljusa tapeter pryder väggarna och på golvet ligger ett vackert marmorgolv. Hallen är möblerbar och här finns garderober som erbjuder plats för ytterkläder.

KÖK
Ett hemtrevligt kök i välbevarat originalskick med väldisponerade ytor. Köksluckor i fanér och över den rostfria diskbänken sitter ett mörkgrönt kakel. Fullstor kyl och frys från Bosch, hällspis från Cylinda samt köksfläkt och diskmaskin av äldre modell. På golvet ligger laminat och väggarna är vitmålade. Köket känns luftigt tack vare öppningarna mot både hall och vardagsrum.

TVÄTTSTUGA
I anslutning till hallen finner du en tvättstuga med blå plastmatta på golvet och ljus våtrumstapet på väggarna. Utrustat med tvättho, skåp, tvättmaskin från Whirlpool och ett äldre torkskåp från Husqvarna.

GÄSTTOALETT
Här ligger samma vackra marmorgolv som i hallen och på väggarna sitter tapeter i en gul nyans. Utrustat med wc, tvättställ, spegel och badrumsskåp.

VARDAGSRUM
Ett ljust och trivsamt vardagsrum som utgör en naturlig samlingsplats i hemmet. Väggarna pryds av en ljusa tapet och på golvet ligger ekparkett. Här finner du utgången till den södervända baksidan.

- ÖVRE PLAN -

HALL
Hallen utgör det övre planets mittpunkt och sammanstrålar de fyra sovrummen samt badrummet. Ekparkett på golvet och mönstrade tapeter i röd kulör på väggarna.

SOVRUM 1
Ett bra sovrum med tapetserade väggar i en ljus nyans, plastmatta på golvet och inbyggda garderober. Utgång till den längsgående balkongen - en perfekt plats för att lapa sol eller att vädra sängkläderna!

SOVRUM 2
Nästa sovrum har plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Inbyggda garderober, laminatgolv och ljust tapetserade väggar. Även härifrån når vi ut till den längsgående balkongen.

BADRUM
Badrum i originalskick med grön plastmatta på golvet och randiga våtrumstapeter. Här finns badkar, tvättställ, wc, bidé och ett badrumsskåp.

SOVRUM 3
Ett bra sovrum med plats för säng och ytterligare möblemang. En inbyggd garderob, ljust tapetserade väggar och brun plastmatta på golvet.

SOVRUM 4
Ljust och härligt sovrum med plats för dubbelsäng. Bra förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Heltäckningsmatta på golvet och mönstrade tapeter på väggarna.

- KÄLLARPLAN -

GILLESTUGA
Generös gillestuga med plastmatta på golvet och stråtapeter på väggarna. Betongglasfönster ger ljus även här. Från gillestugan når du de andra utrymmena på detta våningsplan. Mindre förråd under trappan.

DUSCH/PANNRUM
Kombinerat duschrum/pannrum med grönmålat betonggolv och vitmålade väggar. Varmvattenberedare från Nibe 2009.

MATKÄLLARE
Perfekt med ett extra skafferi som har plats för det mesta i matväg. Betonggolv och väggarna är målade i turkos kulör.

FÖRRÅD/HOBBYRUM
Den övriga delen av källaren erbjuder ett stort utrymme som idag används som både hobbyrum, verkstad och förråd. Målat betonggolv och målade väggar.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus med källare

Byggnadsår

1974

Uppvärmning

Direktverkande el

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 27 september 2016
Energiklass: D
Energiprestanda: 69 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare/Betongplatta
Grundmur: Lättbetong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Tak: Papp

Övrigt

Samfällighetens hemsida: http://svartvidet.se.

Fastighetsbeteckning

Svartvidet 39

Övriga byggnader

Garage i länga plus parkeringsplats i området.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

38 523 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 20 775 kr
VA: 826 kr
Väg, samf: 14 196 kr
Försäkring: 2 726 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 096 000 kr, varav byggnadsvärde 1 145 000 kr

Summa pantbrev

250 000 kr

Tomt

Areal: 157 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

På entrésidan finner du ett förråd för cyklar, trädgårdsredskap m.m. Baksidan och balkongen ligger i söderläge med många härliga soltimmar. Trädgården ligger inbäddad i grönska med en härlig träaltan, plommonträd och lagom mycket gräsmatta att rå om.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Svartvidet GA:1
Last, Avtalsservitut: Villa, 0180-86/73
Inskrivning, Avtalsservitut villa, 26/411
Inskrivning, Avtalsservitut villa, 26/1088

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad