Astrakangatan 110 B

Bilder

  • Såld!

Astrakangatan 110 B , Hässelby , Stockholm

SÄLLSYNT BOSTAD!!
I en arkitekritad villa ligger denna smakfullt inredda 2:a högst upp i huset med ca 3,4 meter i takhöjd. Stor terrass om ca 20 kvm med markis i bästa sydvästläge. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med otroliga fönsterpartier. Helkaklat duschrum med golvvärme. Byggår 2006/2007. Hiss finns! Nära kommunikationer. Fina mervärden såsom fiberanslutning, bergvärme, genomgående askparkett och helkaklat badrum med klinker samt golvvärme. Möjlighet att överta P-plats för endast 290 kr/månaden. Perfekt läge nära Mälaren, grönområden, köpcentrum och kommunikationer!

60 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 678 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
60 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2006

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

60 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Astrakangatan! En mycket trevlig lägenhet med fina materialval och ca 3,4 meter i takhöjd. Nyskickskänsla och en trivsam ljus atmosfär.

Man når lägenheten både genom trappor såväl som hiss.

ENTRÈHALL
Välkomnande och rymlig hall med gott om plats för ytterkläder. Den generösa takhöjden och det genomgående askparketten ger en härlig känsla vid första insteget.

VARDAGSRUM
Ett luftigt och trevligt vardagsrum med öppen planlösning mot kök och matplats, perfekt sällskapsyta. Härligt fönsterparti som ger rummet och lägenheten ett otroligt ljus. Askparketten och den genomgående ljusa färgsättningen ger en tacksam bas att möblera mot. Utgång till terrassen genom skjutdörrar i helglas.

KÖK/MATPLATS
Modernt och välplanerat kök med bra arbetsytor i det härliga öppna planlösningen mot vardagsrummet. Skåpsinredning i ljusträslag, mörkt kakel och generös bänkskiva gör köket stilfullt. Kyl/Frys, ugn/spis samt inbyggd micro, fläkt och diskmaskin finns att tillgå.

SOVRUM
Med ingång från vardagsrummet samt hall genom skjutdörrar finner ni det rymliga sovrummet med plats för dubbelsäng. Hel garderobsvägg med skjutdörrar. Ljusinsläpp från två väderstreck.

DUSCHRUM
Stort modernt duschrum med vitt kakel och grå klinker på golv. Inbyggd wc, handfat, spegel, dusch och härlig golvvärme. Här finns tvättmaskin och torktumlare i en rak linje och över dessa ligger det en ljus laminatskiva för att underlätta för klädvärd. Fönster för ljusinsläpp och vädringsmöjlighet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns

Avgift

4 678 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

3,8835%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2006

Uppvärmning

Bergvärme

Övrigt

Till lägenheten hör ett ca 5 kvm stort källarförråd. I anslutning till förrådet finns även cykeluppställning.

Fastighetsbeteckning

Stillheten 2

Övrigt

Till lägenheten hör ett stålgallerförsett källarförråd. I anslutning till källarförrådet finns även plats för cykeluppställning.

P-plats med elstolpe fins att hyra för 290 kr / mån

F��rening

Namn

Brf Astrakangatan

Om föreningen

Föreningen bildades i samband med uppförandet av bostadshusen, som byggdes 2006 med inflyttning 2007. Föreningen består av 25 bostadsrätter fördelat på 5 bostadshus.

Fiberanslutning finns i lägenheterna och leverantör av internet och kabel-TV är Telia.

Parkeringsplats kan hyras för 320 kr/månad. För närvarande ingen kö (2018-02-15).

Inga planerade avgiftsändringar (2018-01-24).

Föreningen har en egen hemsida: http://astrakangatan.bostadsratterna.se/hem

Ekonomin i föreningen är stabil. Överlåtelseavgiften är på 1 113 kr och pantsättningsavgiften är 445 kr, båda betalas av köparen. Frubo AB sköter den ekonomiska förvaltningen.

Om området

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad