Jämtlandsgatan 72

Bilder

  • Såld!
  • Öppen planlösning
  • Ljust Kök
  • Rum
  • Planlösning 2D

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

  • Matplats

Jämtlandsgatan 72 , Vällingby Centrum , STOCKHOLM

Ljus och välplanerad 1:a med fina materialval och fönster i två väderstreck! Renoverat kök och rum med plats för säng och soffa. Stambytt badrum. Kort gångavstång till Vällingby C med stort utbud av butiker och T-bana.

Missa inte denna juvel!

23 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 261 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
23 kvm
Våning:
1 ½
Lägenhetsnummer:
10
Byggår:
1952

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

23 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Jämtlandsgatan 72! En optimalt planerad 1:a med kort gångavstånd till Vällingby Centrum.

ENTRÉ

RUM
Generös takhöjd och genomgående ljusmålade väggar. Plats för säng och soffa.

KOKVRÅ
Renoverat kök med vita skåpluckor och ekbänkskiva. Här finns plats för mindre matgrupp. Spotlights och fönster mot baksidan av huset ger ett härligt ljus. Ugn och spis från 2015.

WC/DUSCH
Vid entrén ligger det fräscha duschrummet. Väggarna pryds av vit/blått kakel och golvet är vitt klinker. Här finns wc, duschhörna och spegelskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 ½ av 3, hiss finns ej

Avgift

1 261 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

0,2705%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1952

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 april 2015

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Bredband: Husen är anslutna till stadsnätet där man kan välja olika operatörer för bredband eller IP-TV (bredbandsvaljaren.se) alternativt kan man skaffa internet via ComHem. Priser enligt operatörerna.
Kabel TV genom Comhem.

Övrigt

Källarförråd.

Förening

Namn

Ritbrädet 1

Om föreningen

Brf Ritbrädet 1 bildades 2007 och är belägen på Jämtlandsgatan 70 - 116 i Vällingby. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2009 och består av elva flerbostadshus om 3 våningar med 189 lägenheter. Fastighetens byggnader är uppförda 1952.

Föreningens tvättstuga ligger på hörnet av Jämtlandsgatan 108 i källarplanet. Föreningslokalen är belägen på gaveln av Jämtlandsgatan 80. Där träffas styrelsen varje vecka och de svarar på frågor på måndagar 18.30-19.00. Föreningen har 63 st garage och alla belägna i husen mot Jämtlandsgatan. Garagen hyrs ut för 582 kr per månad. För information om lediga garage eller kö därtill kontakta styrelsen på: garage@ritbradet1.se

Ekonomisk förvaltare är Agenta Förvaltning. Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift betalas av köparen. Föreningen planerar avgiftshöjningar med 2 % vid varje årsskifte.

I föreningens fastighetsförsäkring ingår en bostadsrättsförsäkring vilket innebär att föreningens medlemmar inte behöver ha det sk. bostadsrättstillägget på sina hemförsäkringar.

I alla lägenheter finns bredbandsanslutning från Ownit via fiber och tv/bredbandsuttag från Com Hem. Föreningen har en gruppanslutning med 700/700 mbit/s från Ownit. Det innebär att telefon- och bredbandsavgiften ingår i månadsavgiften till föreningen, men du betalar själv för tillkommande tjänster så som samtalskostad och betal tv-kanaler. Grundutbud av tv tillhandahålls både via ComHem och Ownit.

Föreningen har nyligen renoverat portar och trapphus och de planerar för fönsterrenovering och fasadrenovering men det är inte bestämt när det kommer att ske.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.ritbradet1.se.

Ekonomi

Föreningen har ett stort dolt kapital i form av hyresrätter

Om området

Vällingby Centrum

Här bor man med närhet till både stadsliv och natur. På gångavstånd finns fina badplatser vid mälarens strand och Grimsta naturreservat som inbjuder till ett rikt frilufsliv.
I närliggande Vällingby City finns shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service

Kommunikation

Kort promenadavstånd till Vällingby tunnelbanestation. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

Ett stenkast till Vällingby City där man finner fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Karta

Hör av dig till Ulrika Biewald eller Christoffer Asplund för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte