Fyrspannsgatan 183

Bilder

  • Såld!

Fyrspannsgatan 183 , Hässelby Strand , Stockholm

FAST PRIS! Detta är ett idylliskt boende för dig som har högt ställda krav och som värdesätter stil och komfort. Lägenheten färdigställdes i januari 2015 och präglas av genomtänkta ytor med hög modern standard. Den fasta inredningen är ljus och neutral för att ge plats åt din personliga stil. Generösa fönsterpartier ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Det exklusiva Vedumköket smälter naturligt ihop med vardagsrumsdelen vilket ger bostaden en härlig rymd. Köket är fullt utrustat, även med diskmaskin. Sovrummet har plats för både dubbelsäng och förvaring och via sovrummet når du det fräscha badrummet med tvättavdelning. Den inglasade balkongen i söderläge utgör ett mysigt extrarum från tidig vår till sen höst. Perfekta förvaringsmöjligheter med garderober i lägenheten och ett källarförråd. I huset finns trevliga gemensamhetsutrymmen för föreningens medlemmar, så som relaxavdelning och övernattningsrum. På föreningens gård finns växtligheter och gemensam uteplats.

I Brf Stationen bor du med absolut närhet till tunnelbanan samtidigt som vackra grönområden, fina badstränder och småbåtshamnar finns bara ett stenkast bort. Med tunnelbanan når du butiker och restauranger i Vällingby City på 5 min och på en dryg halvtimme är du vid Stockholms Central.

41 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 100 kr inkl. värme och normalförbrukning vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
41 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2014/2015
Driftskostnad:
354 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

41 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Direkt när du kliver in i lägenheten möts du av ljusinsläppet från de tilltagna fönsterpartierna. På golvet ligger ett snyggt och slitstarkt klinker i grå kulör och väggarna är vitmålade. Smart förvaring för ytterkläder i två garderober. Ytterdörren är en säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM
Rakt fram i hallen kommer man in i det trivsamma vardagsrummet som badar i ljus. På golvet ligger lamellparkett i ek och väggarna är vitmålade.

KÖK
Det läckra köket gör matlagningen till ett rent nöje. Vita skåpluckor och vitt kakel över den mörka arbetsbänken i laminat. Köket är utrustat med en kombinerad kyl och frys, diskmaskin, spishäll och inbyggd ugn i vitt utförande, samt en rostfri fläktkåpa. Köket har väldisponerade ytor och bra förvaring. Utgång till den härliga balkongen.

BALKONG
Möblerbar balkong om ca 6 kvm som passar perfekt för mysiga fikastunder. På golvet ligger trätrall.

SOVRUM
Sovrummet har en bra storlek och inbjuder till det man önskar, lugn och ro. Vitmålade väggar, lamellparkett i ek på golvet och två garderober.

BADRUM
I anslutning till sovrummet ligger det fräscha helkaklade badrummet med vita väggar och ett klinkergolv i beige kulör. Behaglig golvvärme värmer kalla fötter. Badrummet är utrustat med ett badkar, toalett, spegelskåp med inbyggd belysning och en snygg tvättställskommod från Svedbergs. Tvättavdelning med en svart arbetsbänk samt tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Lägenheten har en takhöjd på ca 2,60 cm. Till alla fönster finns persienner.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

3 100 kr inkl. värme och normalförbrukning vatten

Driftskostnad

4 256 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 600 kr
Försäkring: 1 656 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,245%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2014/2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Ej utförd.

Fastighetsbeteckning

Hundgården 2

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd på ca 2,2 kvm.

Förening

Namn

Brf Stationen 1

Om föreningen

Brf Stationen omfattar ett flerbostadshus med sammanlagt 68 lägenheter och 7 lokaler. Lägenhetsstorlekarna varierar från 1-3 rok mellan 33-76 kvm. Föreningen har bland annat inkomst i form av hyresintäkter för lokalerna på entréplanet. Huset byggdes av Hökerum Bygg AB. Ekonomisk förvaltning sköts av Fastighetsägarna Stockholm och teknisk förvaltning ansvarar HSB för.

Föreningens medlemmar har tillgång att hyra en gemensam relaxavdelning med bastu och ett övernattningsrum med två bäddar. Det finns även ett gemensamt cykel- och barnvagnsrum.

TV och Bredband

Föreningen är ansluten till Comhem för leverans av bredband, kabel-tv och telefoni. Varje lägenhet har ett obligatoriskt tillägg om 114 kvm / mån och då ingår bb. Detta debiteras separat.

Parkering

Föreningen förfogar över 36 parkeringsplatser i angränsande parkeringshus. Uteplatserna kostar 600 kr/mån och platserna under tak 950 kr/månad. För närvarande är det kö, styrelsen ansvarar för kölistan.

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte