Liljeörnsgränd 1

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Liljeörnsgränd!
  • Solig uteplats
  • Kök/Vardagsrum
  • Ljus matplats
  • Fullt utrustat kök

Liljeörnsgränd 1 , Hässelby - Lövsta allé , Stockholm

ACCEPTERAT PRIS! Perfekt första boende med det mesta man kan önska. Genomgående ljust och fräscht med optimal planlösning. Kök från Vedum med rostfria vitvaror, helkaklat badrum med tvättmaskin och stenlagd uteplats. Bra förvaringsmöjligheter. Byggår 2008. Närhet till buss & t-bana.

I Brf Salongen bor du med närhet till kommunikationer samtidigt som vackra grönområden, fina badstränder och småbåtshamnar finns bara ett stenkast bort. Med tunnelbanan når du butiker och restauranger i Vällingby City på 5 min och på en dryg halvtimme är du vid Stockholms Central.

28 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 100 kr inkl värme, VA & Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
28 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1512
Byggår:
2007/2008
Driftskostnad:
393 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

28 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Välkomnande hall med ljusa väggar och gott om plats för förvaring. 2-stavs ekparkett pryder golvet i hela lägenheten.

BADRUM
Direkt till höger ligger det fräscha badrummet med golvärme, ljus klinkers och vitt kakel med en ljusbeige bård som snyggt matchar golvet. Här finns duschhörna med duschstång, toalett, tvättmaskin, kommod med spegelskåp och handukstork.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med bra förvaringsmöjligheter. Här inryms det du behöver såsom säng, TV-hörna och matbord med stolar osv. Utgång till den stenlagda uteplatsen.

KÖK
Rymligt kök med gott om både arbetsyta och förvaring. Köket är från Vedum med träfärgade luckor. Bänkskivan är av mörk laminat och matchar det mörka stänkskyddet i mosaik väl. Den maskinella utrustningen är genomgående i rostfritt som består av inbyggnadsugn, inductionshäll, inbyggnadsmicro, kombinerat kyl/frysskåp, en integrerad köksfläkt samt en diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Electrolux 2008.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Avgift

2 100 kr inkl värme, VA & Kabel-TV

Driftskostnad

4 716 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 270 kr
Försäkring: 1 446 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,36973%

Andel av årsavgiften

0,36973%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2007/2008

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 april 2010
Energiprestanda: 113 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Vindsförråd ca 4 kvm

Övrigt

Stenlagd uteplats i sydvästligt läge.

Förening

Namn

Brf Salongen

Om föreningen

Brf Salongen består av 4 flerbostadshus med totalt 105 lägenheter på gatorna Astrakangatan, Liljeörnsgränd och Liljeörnsgatan. Tillhörande finns ett garage där föreningen disponerar 46 platser (ca 700 kr/mån) och det fins även 25 p-platser ute (ca 350 kr/mån). Kontakta styrelsen för mer information. Föreningen har gemensamt cykel- och barnvagnsförråd samt tvättstuga på innergården.

Kabel-TV genom Com Hem och Bredband genom Bravo eller Com Hem. Fiberanslutning finns med bredbandshastighet upp till 100/100mb.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr och betalas av säljaren. Pantsättningsavgiften på 448 kr och betalas av köparen.

Besök gärna föreningens hemsida, www.brf-salongen.se.

Om området

Hässelby - Lövsta allé

Hässelby slott är beläget närmast Lövsta Allé området. Slottet ligger i Hässelby gård (Västerort) och är omgivet av en trädgård. Slottet, centrum i en av 1600-talets stora säteribildningar, har karaktär av representativ lantvilla, med trädgårdsterrasser på sydsidan. Gården har en intressant form med de tornavslutade flyglarna ställda i svag vinkel. I dag härbärgerar slottet Nordiskt kulturcentrum. Även viss konferensverksamhet och kafé finns i slottet. Stadsdelen omfattar även Grimsta naturreservat med vackra promenadvägar.

Kommunikation

Vid Hässelby gård finns tunnelbanans gröna linje som tar 3 min till Vällingby och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Johannelunds tunnelbanestation ligger även den på bekvämt promenadavstånd. Busshållsplats för linje 119 finns på Astrakangatan, ca 100 meter från porten. Buss 119 trafikerar sträckan Spånga station - Backlura och buss 541 som har hållplats vid Lövstavägen trafikerar sträckan Jakobsbergs station - Vällingby centrum.

Närservice

Till Hässelby gårds centrum är det endast 600 m. Där finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I Vällingby centrum finns ett större utbud, dit är det ca 2 km.

Parkering

Fri parkering på gatan.

Karta

Hör av dig till Christoffer Asplund eller Jaime Markenbjörk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte