Ängsullsvägen 43

Bilder

  • Såld!

Ängsullsvägen 43 , Vällingby - Kälvesta , Stockholm

I populära Kälvesta ligger detta tilltalande familjeradhus, totalt 168 kvm med genomtänkt, funktionell och tilltalande planlösning. Härliga sällskapsytor, stora fönsterpartier och två öppna spisar gör det lätt att trivas! På entréplanet finner du kök, vardagsrum och gästtoalett. Fyra ljusa sovrum och två badrum är samlade på det övre planet. Källaren erbjuder en egen bar, en mysig gillestuga och en fin relaxavdelning. Friköpt lummig trädgårdstomt med en härlig träaltan i soligt insynsskyddat söderläge, perfekt för trevliga grillkvällar. Här kan man njuta av solens strålar under nästan hela dagen och kvällen. Garageplats och parkeringsplats i nära anslutning till huset. Närhet till förskola, skola, mataffär, stormarknad och busshållplats med bra förbindelser till såväl Spånga som Vällingby City med all tänkbar service.

114 kvm, 6 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
114 kvm
Biarea:
54 kvm
Tomtarea:
159 kvm
Byggår:
1970
Driftskostnad:
4 845 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

114 kvm

Biarea

54 kvm

Rumsbeskrivning

- ENTRÉPLAN -

HALL
Innanför ytterdörren välkomnas man av en full överblick över entréplanet. Öppen och ljus planlösning där kök, matplats och vardagsrum flyter ihop till ett! På golvet ligger ett vackert marmorgolv och väggar är klädda i panel. Bra förvaring för ytterkläder med en garderob med skjutdörrar och en mindre klädkammare.

GÄSTTOALETT
I anslutning till hallen finns en gästtoalett med vitt klinkergolv, vita väggar, wc, tvättställ med grönt kakel över samt ett vädringsfönster.

KÖK
Ett hemtrevligt kök med vitmålade väggar och en ljus plastmatta på golvet. Köksinredning från HTH med skåpluckor i ek och exklusiv granit både som arbetsbänkar och som stänkskydd. Här finns all nödvändig maskinell utrustning, spishäll från Electrolux (2010), ugn från Husqvarna (2010), utdragbar köksfläkt, diskmaskin från Bosch (2015), mikro från Husqvarna samt kombinerad kyl/frys från Bosch (2015). En skjutdörr mot vardagsrummet ger möjlighet att skärma av köket. Från köket når du den härliga träaltanen på baksidan.

VARDAGSRUM
Den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna mot både fram och baksida ger ett fantastiskt ljusflöde och en trivsam atmosfär. På golvet ligger eklamell och väggarna pryds av ljusa strukturtapeter. Matplatsen rymmer stora sällskap. Centralt placerad eldstad sprider värme och höjer mysfaktorn ytterligare. Den öppna trappan, som är centralt placerad i hjärtat av huset, tar dig mellan de tre våningsplanen.

- ÖVRE PLAN -

HALL
Hallen har ljusa strukturtapeter och en heltäckningsmatta på golvet. Två linneskåp och en garderob erbjuder förvaring. Från hallen når du samtliga rum på detta våningsplan.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med ekparkett på golvet och väggarna har vit bröstpanel med ljusa strukturtapeter över. En garderobsvägg erbjuder bra förvaring. Utgång till den soliga balkongen med utsikt mot baksidan.

SOVRUM 2
Detta rum har ekparkettgolv, ljust målade väggar och ingång till klädkammaren.

KLÄDKAMMARE
Plastmatta på golvet och vita väggar. Uppgång till vinden.

SOVRUM 3
Trivsamt rum med ekparkett på golvet och mönstrade tapetserade väggar med en brun fondvägg. Två fönster ger ett härligt ljusinsläpp.

SOVRUM 4
Även här ekparkettgolv och väggarna är klädda i blå tapeter. Förvaring i form av en garderob och ett linneskåp.

DUSCHRUM/WC
Detta var tidigare ett duschrum/wc men används idag som tvättstuga. Vitt klinkergolv, ljust tapetserade väggar och mörkt kakel i duschhörnan. Upphöjd tvättmaskin från Siemens och torktumlare från Bosch (2006).

BADRUM
Badrummet har ljust klinkergolv i en aprikos nyans och ljust kaklade väggar. Utrustat med badkar, tvättställ, badrumsskåp, spegel, bidé och wc. Ett takfönster ger bra ljusinsläpp.

- KÄLLARPLAN -

BARDEL
Nedanför trappan finner du en alldeles egen bar, perfekt för hemmafesterna. Ekparkett på golvet, två väggar är tapetserade i blommigt mönster, en vägg har vitmålad vävtapet och en vägg är klädd i träpanel. En hel vägg med garderober ger förvaringsutrymme.

FÖRRÅD
Vita väggar och en röd plastmatta på golvet. En fullstor kyl och frys från Electrolux 1999.

GILLESTUGA
Ett extra allrum med en öppen spis och ekparkettgolv. Två väggar har vitmålade vävtapeter och två är klädda i panel.

RELAXAVDELNING
Helkaklat med kakel och klinker i grön/turkos nyans och behaglig golvvärme. Ett stort härligt bubbelbadkar sätter guldkant på tillvaron och här finns även en dusch. Inbyggda spotlights och högtalare i taket. Utanför bad- och duschdelen är det vitmålad vävtapet på väggarna och här finner du en handdukstork. Separat Wc med klinkergolv, golvvärme, vitmålade väggar, wc, tvättställ och två badrumsskåp.

PANNRUM
Pannrummet har blått klinkergolv och vita väggar.

Utförda renoveringar:
2012 Ny ytterdörr + sidoljus, ny altandörr och 4 nya fönster på övre plan (Elit) med persienner
2010 Ny eldriven markis på baksidan
2010 Ny elpanna från Nibe EVC13 och varmvattenberedare Nibe Compact R300 275 l
2005 Ny takpapp
1990-tal Ny relaxavdelning i källaren och nyrenoverat kök, utfört av tidigare ägaren

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus med källare

Byggnadsår

1970

Uppvärmning

Vattenburen el

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 maj 2016
Energiklass: G
Energiprestanda: 144 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare/Betongplatta
Stomme: Betong/Trä
Fasad: Trä/Tegel
Fönster: 2-glas/3-glas
Tak: Papp

Övrigt

Huset är utrustat med anslutning för triple play, d v s tv, bredband och IP-telefoni via Com Hem. Grundutbudet för tv ingår i avgiften till samfälligheten.

Radhusen i kvarteret Traviata har av Stockholms stadsmuseum klassificerats som särskilt kulturhistoriskt värdefull bebyggelse.

Samfällighetens hemsida: www.traviata.nu.

Besiktningsprotokoll för huset finns hos ansvarig mäklare.

Fastighetsbeteckning

Traviata 43

Övriga byggnader

Två parkeringsplatser ingår, en garageplats i gemensamhetsgarage samt en parkeringsplats på parkeringsdäck.

Från vardagsrum och kök kommer man ut till mysig grön täppa med äppelträd och en stor träaltan i soligt söderläge. Markisen ger svalka de varmaste dagarna. Även balkongen vetter mot söder. På framsidan kan man njuta av morgonsolen. I anslutning till trädgården på baksidan finns två förråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

58 142 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 28 106 kr
Väg, samf: 25 236 kr
Försäkring: 4 800 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I samfällighetsavgiften ingår sophämtning, VA normalförbrukning, grundavgift kabel-tv, garageplats, parkeringsplats, underhåll av yttertak samt skötsel av gemensamma områden och lekplatser. Vattenmätaren avläses 1 gång per år.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 222 000 kr, varav byggnadsvärde 1 232 000 kr

Summa pantbrev

835 000 kr

Tomt

Areal: 159 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Traviata GA:1

Viktiga dokument

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad