Glädjevägen 2B

Bilder

  • Såld!

Glädjevägen 2B , Hässelby Villastad , Stockholm

Unik marklägenhet med radhuskänsla! Här bor du bekvämt med bostadsrättens alla fördelar samtidigt som du har en helt underbar trädgård som inringas av grönska. På den stora träaltanen finns gott om plats att duka upp till fest eller bara koppla av och njuta i en solstol. Gräsmattan passar perfekt för barn med spring i benen och för dig som gillar att odla finns här fantastiska möjligheter. Trädgårdsboden ger plats för trädgårdsredskapen.

Bostaden är i gott skick med ett modernt kök och två fint helkaklade badrum. Den öppna planlösningen erbjuder härliga sällskapsytor för familjen och de tre sovrummen har alla en bra storlek.

Brf Skuggviolen är en välskött förening med många fördelar för sina medlemmar. För dig som flyttar hit finns en ledig parkeringsplats att hyra om du så önskar. Det finns en renoverad samlingslokal med sittplats och porslin för 50 personer och som får användas kostnadsfritt till barnkalas. På innergården har föreningen rustat upp lekplatsen som är uppskattad av både små och stora barn. Det finns även två gemensamma tvättstugor.

Runt knuten finner man vackra grönområden, Mälarens strand med badplatser och populära Trollbodaskolan. Utmärkta busskommunikationer till tunnelbana, pendeltåg och Vällingby C. Denna bostad är värd ett besök!

95 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 840 kr inkl. värme och vatten. Internet och tv via fiber ingår fr.o.m 2019-09-01
Typ:
Lägenhet
Boarea:
95 kvm
Våning:
1
Byggår:
1987
Driftskostnad:
907 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

95 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Inbjudande hall med ett snyggt och funktionellt laminatgolv i grå kulör som liknar klinker. Väggarna är vitmålade med en randig fondtapet. Bra förvaringsmöjligheter med en hatthylla, två linneskåp och ett städskåp.

BADRUM
Här finner man ett badrum som passar dig med högt ställda krav. Modernt och stilrent med ett mörkgrått klinkergolv med detaljer i beige kulör och på väggarna sitter ljusgrått och vitt kakel. Badkar, tvättställning, wc, tvättställskommod och spegelskåp med belysning. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Hotpoint Ariston 2015. Badrummet totalrenoverades 2006.

KLÄDKAMMARE
Ingång från hallen till ett rymligt förråd/klädkammare. Vitmålade väggar, laminatgolv och en garderob. Hyllorna och frysen ingår ej.

SOVRUM 1
Ett rogivande sovrum med laminatgolv och målade väggar i en vit nyans. Gott om plats för en dubbelsäng. En stor garderobsvägg med skjutdörrar och smart inredning passar dig som älskar kläder.

VARDAGSRUM
Väl tilltaget med stora fönsterpartier, ekparkettgolv och vitmålade väggar. Två fondväggar med en randig tapet i vitt, beige, svart och silver. Väggen mellan köket och vardagsrummet har tagits bort för att skapa ljusa fina sällskapsytor. Infällda spotlights i taket ger en trivsam belysning. Utgång till den soliga uteplatsen. Persiennerna kommer att lämnas kvar.

KÖK
Ett modernt kök med öppen planlösning och smakfulla neutrala inredningsval. Vita högblanka skåpluckor, svart kristallmosaik och ekbänkskivor. Varmluftsugn,
induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn och kolfilterfläkt i rostfritt utförande från Whirlpool. Rostfri side-by-side kyl och frys från LG. Köket och vitvarorna är från 2011. Induktionshäll från IKEA 2018. Diskmaskin från Bosch 2018. Ny blandare från 2019. Stor matplats som rymmer hela familjen. Ekparkettgolv, en vitmålad vägg och en randig fondtapet som sträcker sig ut i vardagsrummet samt infällda spotlights i taket. Detta är ett kök att trivas i! Köket renoverades 2011.

SOVRUM 2
I detta sovrum ligger laminat på golvet och väggarna är målade i grått och vitt. Förvaring i form av en garderob. Ingång från vardagsrummet.

DUSCHRUM/WC
Mellan sovrum 2 och 3 ligger detta fint renoverade duschrum som du når från båda sovrummen. Väggarna är vitkaklade med en grå kaklad pelare bakom wc:n och på golvet ligger grå klinkers. Utrustat med en frostad duschvägg, takdusch, wc, tvättställskommod, spegelskåp med belysning och en handdukshängare. Inbyggda spotlights i taket. Renoverat 2015 då man även satte in jordfelsbrytare i lägenheten.

SOVRUM 3
Trivsamt sovrum med gråmålade väggar, laminatgolv och en garderob. Ingång fån köket.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns ej

Avgift

5 840 kr inkl. värme och vatten. Internet och tv via fiber ingår fr.o.m 2019-09-01

Driftskostnad

10 890 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 7 901 kr
Försäkring: 2 989 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,21255%

Andel av årsavgiften

1,50712%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1987

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 27 september 2009
Energiprestanda: 151 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Stockholm Skuggviolen 1

Övrigt

Stor inhägnad uteplats i bästa solläge. Ovanligt stor träaltan och gräsmatta, perfekta ytor för barnens lek. En grind finns ut till parkeringen. Marken ägs av föreningen och bostadsrättsinnehavaren har nyttjanderätt till den. Markytan under balkongen ingår i upplåtelsen. Vattenutkastaren i trädgården förenklar trädgårdsskötseln, den får även användas av dem som sköter freningens gemensamma ytor.

Till bostadsrätten hör ett separat förråd på gården och i trädgården finns en trädgårdsbod.

Förening

Namn

Brf Skuggviolen 1

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Skuggviolen 1 består av 96 lägenheter med adresserna Glädjevägen 2-10. 20 av lägenheterna är hyresrätter som utgör en dold tillgång och blir ett bra ekonomiskt tillskott när de säljs som bostadsrätter. Marken är friköpt, föreningen köpte fastigheten 2010 vid ombildningen. Adresserna är Glädjevägen 2-10. Det finns två gemensamma tvättstugor i port 6B och 2A och en gemensamhetslokal med plats för 50 personer i 10A huset. Parkering utomhus kostar 250 kr/månaden och carport med el-anslutning kostar 450 kr/månaden. För närvarande finns lediga p-platser.

Från och med september 2019 kommer fiber via Comhem ingå i månadsavgiften. Slverpaketet och 250/50 Mbit kommer att ingå.

Underhåll/Renoveringar: Utbyte av vindskivor på husen pågår. OVK är utförd, justeringar pågår. Utvändigt underhåll av förråden pågår. En del värmeväxlare är bytta, fler byts löpande. 2018-2019 har föreningen satt in nya passagesystem och låssystem i portarna och nya digitala tvättstugebokningar. 2018-2019 har man även gjort fler p-platser. under 2018 renoverades gemensamhetslokalen. 2017-2018 renoverades alla fönster med en plåtbeklädd utsida. 2016 renoverades lekplatsen på innergården. En av tvättstugorna har ny maskinpark och i den andra kommer maskinerna att bytas ut.

Ekonomisk förvaltare är SBC. Överlåtelseavgiften är på 1 163 kr och pantsättningsavgiften är 465 kr, båda betalas av köparen. Se mer om föreningen på www.skuggviolen.se.

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist eller Emelie Clarberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad