Snårvindevägen 146

Bilder

  • Såld!

Snårvindevägen 146 , Hässelby norra Villastad , Stockholm

Utmärkt radhus i gavelläge med renoverat kök och badrum. Insynsskyddad tomt med stor trädäckad altan i bästa söderläge. Garage i nära anslutning till huset. Nära skola, förskolor, affär, kommunikationer, mälaren och grönområden.

118 kvm, 5 rok

Tomträttsavgäld/år:
10 700 kr
Typ:
Radhus
Boarea:
118 kvm
Biarea:
14 kvm
Tomtarea:
209 kvm
Byggår:
1976
Driftskostnad:
2 301 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

118 kvm

Biarea

14 kvm

Rumsbeskrivning

HALL:
Ljus hall med laminatgolv och tapetserade väggar. Avhängningsplats för ytterkläder och förråd under trappan. Sidofönster för maximalt ljusinsläpp.

DUSCHRUM
Duschrum med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns duschhörna, wc, handfat, spegel, varmvattenberedare och fönster för ljusinsläpp och vädringsmöjlighet.

KÖK:
Renoverat och välplanerat kök med bra arbetsytor. Vit skåpinredning, svart kakel samt mörk arbetsbänk. Kyl och frys i fullhöjd. Diskmaskin och svart fläkt. Matplats intill fönster. Ett trivsamt kök av hög klass.

MATSALSDEL:
Matsalsdel med utgång till altanen och trädgården, möjlighet att öppna upp mellan kök och vardagsrum för att få öppen planlösning.

VARDAGSRUM:
Vardagsrum med tre stora fönsterpartier som ger rummet och huset ett otroligt ljus. Parkettgolvet och den genomgående ljusa färgsättningen ger en tacksam bas att möblera mot.

Fin renoverad trappa upp till övre planet. Här är även luftvärmepump placerad som även fungerar som AC under varma sommardagar.

ÖVRE PLAN:

SOVRUM 1:
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbordshörna. Laminatgolv och tapetserade väggar. Två garderober. Används idag som allrum.

SOVRUM 2:
Ytterligare ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns det tre garderober för klädförvaring. Markis och persienner i fönstret.

SOVRUM 3:
Sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar. Markis och persienner i fönstret.

BADRUM / TVÄTTSTUGA
Kombinerat badrum och tvättstuga renoverat 2012. Helkaklat med golvvärme. Här finns badkar, wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning. Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp i en rak linje. Över tvättmaskin och torktumlare ligger det en laminatskiva för att underlätta arbetet med tvätten. Två överskåp med gott om förvaring för klädvård.

Byggnad

Byggnadstyp

2 plans radhus

Byggnadsår

1976

Uppvärmning

Direkt El

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 maj 2016
Energiklass: D
Energiprestanda: 56 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fasad: Trä

Övrigt

Området har egna lekplatser som är omgivna av huslängorna, det är aldrig långt för barnen till lek eller grönska.

Fastighetsbeteckning

Gulsippan 5

Övriga byggnader

Trädgårdsförråd på framsidan.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

27 614 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 13 039 kr
Väg, samf: 11 727 kr
Försäkring: 2 848 kr
Beräknat antal personer: 1

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 162 000 kr, varav byggnadsvärde 1 211 000 kr

Summa pantbrev

336 300 kr

Tomt

Areal: 209 kvm
Tomttyp: Hörntomt

Tomtbeskrivning

Insynskyddad gaveltomt med plana gräsytor och häckar som avskärmar mot allmänning och grannar. Baksidan ligger i soligt söderläge där man kan njuta av solen under hela dagarna. Trädäckad altan med eldriven markis.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Gulsippan GA:1

I samfällighetsavgiften ingår gemensam skötsel av området, sophämtning, garageplats i länga, bredband, grundavgift kabel-tv och preliminär vattenförbrukning som justeras i efterhand.

Viktiga dokument

Om området

Hässelby norra Villastad

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. I Trollbodaskolan som ligger runt knuten går barnen upp till årskurs 9. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenadavstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Snabbaste vägen till Barkarby är att ta linje 541 busshållplatsen är belägen på Växthusvägen, dit är det ca 350 meter. Med buss 541 eller 518 tar det ca 13 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 25 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. I motsatt riktning tar du dig till Vällingby Centrum på ca 12 minuter då tar du buss 541 eller 518. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

Hässelby Villastad sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum. Där finns restauranger, frisör, apotek och större matbutiker som Ica Supermarket och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Garage i länga.

Karta

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad