Johannelundsvägen 30

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrummet är väl tilltaget
  • Stor härlig balkong med många soltimmar
  • Vardagsrum
  • Nyrenoverat kök
  • Köket har neutral färgsättning

Johannelundsvägen 30 , Spånga Sundby , Stockholm

Inflyttningsklar! På uppdrag av föreningen säljs nu denna fint nyrenoverade 3:a på populär adress. Högst upp i huset med fridfull utsikt och en stor balkong med många härliga soltimmar. Fint nyrenoverat kök, ett fräscht stambytt badrum, två bra sovrum och ett generös vardagsrum. Bostaden är belägen på gränsen mellan Bromma och Spånga i en välskött förening.

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 120 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
72
Byggår:
1948

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
En centralt placerad hall med access till alla rum i lägenheten. Vitmålade väggar och genomgående ekparkettgolv. Ytterdörren är en säkerhetsdörr. Längre in i hallen finner du två inbyggda garderober. I anslutning till entrén finns en klädkammare, även den med ekparkettgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM 1
Det första sovrummet är något större än det andra till storleken och har ekparkettgolv, ljust tapetserade väggar samt två garderober. Utsikt mot baksidan.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är väl tilltaget och erbjuder plats för både soffhörna och matsalsbord. Ekparkettgolv och ljust tapetserade väggar

BALKONG
Utgång från vardagsrummet till en stor balkong mot syd/sydväst. Här kan du njuta av solstrålarna och fåglarnas kvitter.

SOVRUM 2
Ingång från både hallen och från vardagsrummet. Ekparkett på golvet, ljusa tapeter och fönster som vetter mot framsidan. Båda sovrummen ar en bra storlek med plats för dubbelsäng.

BADRUM
Stambytt 2005 med ett ljusgrönt klinkergolv och vitkaklade väggar med en grön bård. Badkar på tassar, vägghängd wc, tvättställ, spegelskåp, tvättställning och handdukstork. Vädringsfönstret är ett extra plus.

KÖK
Nytt och fint med ekparkettgolv, vitmålade väggar, vita skåpluckor, grå laminatbänkskivor, rostfri diskbänk och vitt kakel. Kombinerad kyl/frys från Electrolux 2015. Hällspis från ElectroHelios, köksfläkt från CT Thermex och diskmaskin från Bosch 2016. Köket är från IKEA. Matplats för fyra personer intill fönstret.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 120 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

1,6318%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1948

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 december 2008
Energiprestanda: 153 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Nya 3-glas

Förening

Namn

Brf Cecilia

Om föreningen

Brf Cecilia består av 82 lägenheter och av dessa är 16 stycken hyresrätter. Tvättstugor, cykelrum och förråd finns i källaren. Gemensam grillplats med utemöbler på baksidan av huset på Johannelundsvägen. Soprummet för hushållssopor ligger i korsningen Johannelundsvägen/Flystagränd. Internet och tv genom stadsnätet eller ComHem. Husen är stambytta 2005 och alla fönster och balkongdörrar är nyligen utbytta. Föreningen har egen trivselgrupp samt en trädgårdsgrupp. Förvaltare är Teoge. Boende kan mot en avgift få hjälp med enklare åtgärder av deras fastighetsskötare.

Om området

Spånga Sundby

Härliga grönområden finns runt hela Sundby. Promenadstråk, cykelvägar och stora grönområden lockar till både promenader, bollspel och utflykter eller andrauteaktiviteter. Den hästintresserade har på nära avstånd Solvalla, där man på plats kan följa spännande lopp.

Kommunikation

Buss trafikerar området och tar dig antingen till pendeltåget vid Spånga Station eller T-banan vid Brommaplan, Vällingby eller Hallonbergen.
Busslinjer: 112 (Alvik - Spånga Station) Buss 118 (Vällingby - Hallonbergen) Buss 117 (Bromma sjukhusgrindar mot Brommaplan)
512 (Solna C - Spånga C) 157 (Danderyds sjukhus - Lunda industriområde) Buss 113 (Blackebergs gård-Sundbybergs torg).

Närservice

I närheten av Spånga C finns träningshallar för tennis, bordtennis, badminton och golf. I riktning mot Bromma finns Åkeshovs simhall som nås med buss på ca 15 min. Närmsta handelsområde är Bromma Blocks där det finns ett brett utbud av affärer samt systembolag. Vällingby Centrum som även det ligger i närområdet erbjuder bra service och shopping. Inom fem minuter med bil finns en hel del restauranger att välja på, tex fyra pizzerior, tre thairestauranger, Tobbes kök, Bromma Bistro som har serveringstillstånd och Klockhusparken som har uteservering på sommaren.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
720 m
ICA Supermarket
720 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
2,1 km
Spånga centrum
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Tallbacken Förskola
60 m
Förskolan Björntjänst
450 m
Kollektivtrafik
Interfleet Technology AB
5,8 km
Grundskolor
Beckombergaskolans Särskola
530 m
Sundbyskolan
920 m
Gymnasium
Löfströms gymnasium
1,9 km
Blackebergs Gymnasium
2 km
Universitet & Högskolor
Enskilda Högskolan Stockholm
3,2 km
Enskilda Högskolan Stockholm AB
3,2 km
Banker
Swedbank
1,8 km
SEB
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Golfstar Bromma
2,4 km
Vivaldi af Kanaan AB
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattenhuset AB
830 m
Sundby Bollplan
1 km
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
830 m
Nälstaspåret Motionsspår
1,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte