Berguddsvägen 18A

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Berguddsvägen 18A!
  • Underbart läge vid Mälaren
  • Översikt
  • Vacker Mälarvy
  • Vardagsrummet har ett fantastiskt ljusinsläpp

Berguddsvägen 18A , Hässelby Södra Villastad , Stockholm

Välkommen till denna optimalt planerade och mysiga 2- plansvilla om ca 144 kvm med Mälaren runt hörnet och sjöutsikt från vissa rum och balkong. Huset är byggt 1999 och präglas av mycket ljus och harmoni i form av flertalet vackra fönster/glasdörrar, trevlig utemiljö och vacker inredning med exklusiv kvalitetskänsla. På entréplanet välkomnas du av generösa sällskapsytor med ett luftigt och ljust vardagsrum med braskamin och direkt access till träaltanen, vidare finner man det rymliga badrummet med bastu för kalla vintrerdagar. Nolteköket med sin stora rymd och luftighet gör det lätt att umgås i stora sällskap. Exklusivt utvalda vitavror tillsammans med inbyggd kaffemaskin och vinkyl lyfter köket till en annan nivå. Från hallen leder trappan upp till det övre planets allrum med särskilt fin rymd och ljus. Här ryms tre bra sovrum samt barnkammare, ett stilrent badrum och utgång till balkong i soligt och skyddat läge med sjöutsikt. Huset har totalt 4 till 5 möjliga sovrum. Läget och den lättskötta trädgården erbjuder en barnvänlig och härlig miljö som ger hög livskvalitet året om. Perfekt med närhet till både kommunikationer och till vacker natur. För barnen är det nära till både en välrenommerad förskola och skola samt till Hässelby södras härliga strandmiljö längs Mälaren. Välkommen hem!

144 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
144 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
604 kvm
Byggår:
1999
Driftskostnad:
2 066 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

144 kvm

Rumsbeskrivning

Entréplan:

Stor entréhall med bra plats för avhängig i skjutdörrsgarderob samt praktiskt förråd under trappan som leder till huset övreplan. Parkettgolv och nymålade vita väggar.

Helkaklat badrum med vitt klinkergolv och vitkaklade väggar med golvvärme samt infällda spotlights i taket. Här finns duschvägg, WC, handfat, handdukstork samt vädringsfönster. Bastun med glasdörr för kalla vinterdagar finner ni även här.

Ljust och rymligt vardagsrum med braskamin i täljsten från Handöl. Fönster i tre väderstreck och helglasad altandörr som leder ut till den stora träaltanen på baksidan med fin kvällsol samt elstyrd markis och infravärme. Parkettgolv och nymålade vita väggar.

Exklusivt kök från Nolte med vitvaror från Siemens utom fläktkåpan, hela köket renoverades 2013. Här finns matplats för 8-10 personer samt fönster åt två väderstreck. Maskinell utrustning: Induktionshäll, fläktkåpa, inbyggnadsugn med självrengöring, varmluftsugn, mikrovågsugn med grillfunktion, inbyggd kaffemaskin, dubbla frys/kyl samt vinkyl. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Från köket kommer man in till tvättstugan med groventrén från husets gavelsida. Tvättmaskin, torktumlare, torkskåp samt diskbänk i rostfritt finner ni här. Frånluftsvärmepumpen från NIBE inköpt 2015 (modell F370 CU 3X400V). Här finns det gott om utrymme för förvaring samt ett vädringsfönster.

Övre plan:

Trapphus med infällda spotlights i tak och ekhandledare leder upp till det övre planets allrum med dubbelgarderob. Parkettgolv och nymålade vita väggar.

Sovrum 1 med fyra garderober och utgång till den härliga balkongen med högt & fritt läge samt utsikt över Mälarens vatten samt omgivningarna. Parkettgolv och modernt nymålade väggar.

Barnkammare/sovrum 2 med parkettgolv och nymålade väggar.

Sovrum 3 med parkettgolv och fönster i två väderstreck. Dubbelgarderob och viss sjöutsikt.

Sovrum 4 med parkettgolv och fönster i två väderstreck. Även här finns dubbelgarderob samt viss sjöutsikt. I detta sovrum finns vindslucka med inbyggd stege till rymlig, delvis golvlagd vind med fönster åt tre väderstreck.

Stort och luftigt badrum med golvvärme, klinkergolv och kakel på väggarna från 2012. Duschplats med glasvägg, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork, WC, infällda spotlights samt vädringsfönster.

ÖVRIGT:
x Fastigheten är ansluten till Telia Öppen Fiber. Läs mer på www.oppenfiber.se
x Skorstenen och braskamin är sotad och godkänd i mars 2015
x Samtliga frånluftsdon inkl. filter bytta 2014
x Byte av tak på förrådsbyggdnader (takstolar, råspont, papp samt plåt) 2013
x Byte av Frånluftsvärmepump 2015 till Nibe modell F370
x Befintliga pantbrev uttagna om 4.900.000 kr vilket leder till besparing om ca: 75.000-90.000 kr för en ny köpare då man slipper ta ut nya
x Nymålat 2015 i alla sovrum, vardagsrum, hall och allrum

Byggnad

Byggnadsår

1999

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump från Nibe köpt 2015

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 februari 2011
Energiprestanda: 65 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Farstukvist med entrétrappor åt två håll. Även groventrén har en farstukvist under tak med gott om plats för förvaring.

Fastighetsbeteckning

Nyckelblomstret 53

Övriga byggnader

På baksidan finner ni 2 st förrådsdelar om ca: 9 kvm respektive 6 kvm. Mellan förråden är det takbeklädnad som skydd för cycklar mm. El och praktisk arbetsbänk finns i det större förrådet.

Biluppställningsplats för 2-3 bilar finns samt motorvärmare. Ritning på en carport finns också klart. Detta finner ni under fliken dokument och länkar.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

24 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 20 000 kr
VA: 3 000 kr
Renhållning: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 3

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 697 000 kr, varav byggnadsvärde 2 060 000 kr

Summa pantbrev

4 900 000 kr

Tomt

Areal: 604 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Last, Officialservitut: Väg, 0180-A171/1991
Förmån, Officialservitut: Väg, 0180-A171/1991
Förmån, Avtalsservitut: Serviceledning för vatten och avlopp, 01-IM2-97/48936
Förmån, Avtalsservitut: Elledning, 01-IM2-99/36963

Tillträde

Enligt överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Hässelby Södra Villastad

Välkommen till Hässelby södra villastad! Hässelby har väldigt fina naturområden. Du hittar både cykel - och promenadvägar, naturreservat, båtplatser, fina bad och en golfbana. Dessutom har du en underbar närhet till Mälarens vatten. Välkommen att trivas i grönskade Hässelby!

Kommunikation

Hässelby har goda kommunikationer med både buss och tunnelbana. Områdets tunnelbanestationer är Hässelby Gård och Hässelby Strand. Det går även busslinjer till både Spånga och Barkarby där pendeltågstationer finns.

Närservice

I Åkermyntan (centrum) finns ett visst utbud av service med livsmedelsaffärer, apotek och restauranger m m. I området finns flera förskolor och grundskolor.

Karta

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu eller Emelie Lagerqvist för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte