Friherregatan 43

Bilder

  • Såld!

Friherregatan 43 , Hässelby , Stockholm

Välkommen till denna mycket fina och välplanerade 3:a i höghus med hiss. Perfekt hörnläge med ett härligt ljusinsläpp från tre väderstreck Utmärkt skick med genomgående vackra ekparkettgolv. Ett riktigt drömkök i lantlig stil med stenbänkar och full maskinell utrustning. Sovrummen är väl tilltagna med plats för dubbelsäng. Utgång från vardagsrummet till en härlig balkong och dessutom fransk balkong i köket. Smart förvaring med både garderober och ett stort förråd i lägenheten samt källarförråd. Närhet till vackra strövområden och Mälarens strand.

82 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 217 kr inkl värme, vatten & kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
82 kvm
Våning:
6, hiss finns
Byggår:
1997
Driftskostnad:
387 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

82 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
En inbjudande möblerbar hall med ekparkettgolv och ljusa randiga tapeter pryder väggarna. Avhängningsplats för ytterkläder. Från hallen har du access till alla rum i lägenheten.

FÖRRÅD
Förrådet är väl tilltaget med ekparkett på golvet och vita väggar.

SOVRUM 1
Ett mysigt sovrum med blommiga tapeter, ekparkettgolv och utmärkt förvaring i form av en hel garderobsvägg.

SOVRUM 2
Det andra sovrmmet har rutiga tapeter, ekparkettgolv, två garderober och fönster i två väderstreck. Båda rummen har en bra storlek med plats för både säng, förvaring och ytterligare möblemang.

VARDAGSRUM
Väggarna är klädda i ljusa tapeter och på golvet ligger ekparkett. Fönster i två väderstreck ger ett härligt ljus i rummet. Utgång till den härliga balkongen med ett högt fint läge och trätrall på golvet.

KÖK
Nyrenoverat kök med stirena färger och materialval. Ljusa skåpluckor, vitt kakel, porslinsho och stenbänkskivor. Utrustat med induktionshäll, ugn, imbyggd mikro och köksfläkt från IKEA. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Köket har ljusa tapeter, ekparkettgolv och en rymlig matplats. Dessutom ljusinsläpp från två väderstreck och en fransk bakong.

BADRUM
Stort och fräscht badrum med en grön våtrumsmatta och vitkaklade väggar med en blå bård. Badkar, vägghängd wc, tvättställ, badrumsskåp, spegel och handdukstork. Tvättmaskin från Electrolux.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 13, hiss finns

Avgift

5 217 kr inkl värme, vatten & kabel-tv

Driftskostnad

4 648 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 600 kr
Försäkring: 2 048 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,92805%

Byggnad

Byggnadstyp

Höghus med hiss

Byggnadsår

1997

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 december 2008
Energiprestanda: 120 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

På källarplanet i huset finns ett tillhörande förråd om ca 4 kvm. Tvättstuga och barnvagnsrum/cykerum finner du på entréplanet.

Förening

Namn

Brf Kaskaden 1

Om föreningen

Brf Kaskaden 1 består av 50 lägenheter uppdelade i två hus med adresserna Friherregatan 41 och 43. Föreningen har 39 parkeringsplatser med el-uttag som hyrs ut för ca 400 kr/månad. I både port 41 och 43 finns gemensamma tvättstugor och i port 43 finns ett sammanträdesrum med plats för 8 personer. Föreningen har även en grillplats och en boulebana. 2014 målades alla fönsters trä- och plåt-detaljer på utsidan om.

Ekonomisk förvaltning sköts av föreningens kassör. Köparen betalar överlåtelseavgiften.

Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för samtliga medlemmar.

Comhems TV- och Internet-utbud distribueras via koax-kabel till alla lägenheter. Comhems basutbud (c:a 15 kanaler) ingår i avgiften.

Varje lägenhet har en egen el-mätare. I månadsavgiften ingår ett individuellt framräknat schablonbelopp för varje bostads hushållsel. Före varje årsskifte anmodas alla hushåll att läsa av denna och lämna mätarställningen till styrelsen. För aprils månadsavgift görs en avräkning av varje bostads verkliga el-årskostnad gentemot de månatliga schablonbelopp som drogs året innan.

Föreningens hemsida: http://kaskaden1.bostadsratterna.se.

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad