Liljeörnsgränd 1, mp

Bilder

  • Såld!

Liljeörnsgränd 1, mp , Hässelby - Lövsta allé , Stockholm

28 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 100 kr inkl värme, VA & Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
28 kvm
Våning:
0, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1512

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

28 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Rymlig entré med gott om plats för avhängning. Golvet är av ek-parkett och väggarna tapetserade i vitt. Här finns också en garderob med spegel utöver

RUM
Ljust och luftigt rum med goda förvaringsmöjligheter i form av 3 garderober, samt finns det plats för ytterlige en fjärde garderob som i dagsläget står på vinden. Här inryms det du behöver såsom säng, TV-hörna och matbord med stolar. Golvet är av ek-parkett och väggarna är tapetserade i en ljus kulör.

KÖK
Arbetskök med gott om både arbetsyta och förvaring för ditt porslin och dina köksredskap. Köket är från Vedum med träfärgade luckor och handtag i borstat stål. Bänkskivan är av mörk laminat och matchar den mörka/svarta stänkskyddet i mosaik väl. Den maskinella utrustningen är genomgående i rostfritt samt består av inbyggnadsugn, inductionshäll, inbyggnadsmicro, kombinerat kyl/frysskåp, en integrerad köksfläkt samt en diskmaskin.

BADRÙM
Stort helkaklat badrum med klinker och golvvärme. Här finns duschhörna med duschstång, toalett, handfat med spegelskåp ovanför och handukstork. Det är även förberett för tvättmaskin och torktumlare.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 4, hiss finns

Avgift

2 100 kr inkl värme, VA & Kabel-TV

Andel i föreningen

0,36973%

Andel av årsavgiften

0,36973%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Energideklaration

Utförd.

Förening

Namn

Brf Salongen

Om föreningen

Brf Salongen består av 4 flerbostadshus med totalt 105 lägenheter på gatorna Astrakangatan, Liljeörnsgränd och Liljeörnsgatan. Tillhörande finns ett garage där föreningen disponerar 46 platser (ca 700 kr/mån) och det fins även 25 p-platser ute (ca 350 kr/mån). Kontakta styrelsen för mer information. Föreningen har gemensamt cykel- och barnvagnsförråd samt tvättstuga på innergården.

Kabel-TV genom Com Hem och Bredband genom Bravo eller Com Hem. Fiberanslutning finns med bredbandshastighet upp till 100/100mb.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr och betalas av säljaren. Pantsättningsavgiften på 448 kr och betalas av köparen.

Besök gärna föreningens hemsida, www.brf-salongen.se.

Om området

Hässelby - Lövsta allé

Hässelby slott är beläget närmast Lövsta Allé området. Slottet ligger i Hässelby gård (Västerort) och är omgivet av en trädgård. Slottet, centrum i en av 1600-talets stora säteribildningar, har karaktär av representativ lantvilla, med trädgårdsterrasser på sydsidan. Gården har en intressant form med de tornavslutade flyglarna ställda i svag vinkel. I dag härbärgerar slottet Nordiskt kulturcentrum. Även viss konferensverksamhet och kafé finns i slottet. Stadsdelen omfattar även Grimsta naturreservat med vackra promenadvägar.

Kommunikation

Vid Hässelby gård finns tunnelbanans gröna linje som tar 3 min till Vällingby och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Johannelunds tunnelbanestation ligger även den på bekvämt promenadavstånd. Busshållsplats för linje 119 finns på Astrakangatan, ca 100 meter från porten. Buss 119 trafikerar sträckan Spånga station - Backlura och buss 541 som har hållplats vid Lövstavägen trafikerar sträckan Jakobsbergs station - Vällingby centrum.

Närservice

Till Hässelby gårds centrum är det endast 600 m. Där finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I Vällingby centrum finns ett större utbud, dit är det ca 2 km.

Parkering

Parkeringsplats finns att hyra för 350 kr/mån. Fri parkering på gatan.

Karta

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad