Östersundsgatan 7

Bilder

  • Såld!

Östersundsgatan 7 , Vällingby Råcksta , Stockholm

Så gott som nytt med närhet till allt! Ljus öppen planlösning och hög standard passar dig som söker ett boende med det lilla extra. Unna dig lyxen att bo i ett hus med bland annat egen takterrass, biosalong, övernattningslägenhet och ett dygnet runt öppet gym! Dessutom har du Råckstas tunnelbanestation runt knuten och promenadavstånd till Vällingby C. Inte nog med det, du har även närhet till vackra strövområden i naturreservat och fina badplatser vid Mälarens strand. Vad väntar du på ? Välkommen på visning!

46 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 492 kr inkl värme, VA & Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
46 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
313
Byggår:
2015/1957
Driftskostnad:
351 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

46 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Här välkomnas du av en stor möblerbar hall med utmärkt förvaring i form av en garderobsvägg, städskåp och en hatthylla. Det finns även plats för ytterligare förvaringsmöbel och för en arbetshörna. På golvet ligger ett enhetligt mattlackat ekparkettgolv och väggarna är vitmålade

BADRUM
Ett lyxigt badrum med väl tilltagen yta och neutrala inredningsval. Det mörkgrå klinkergolvet skapar en fin kontrast till de vitkaklade väggarna. Utrustat med dusch, vägghängd wc, tvättställ, en stor spegel med belysning över samt badrumsskåp. Förberett för tvättmaskin.

ALLRUM/KÖK
Den öppna planlösningen och en hel vägg med fönsterpartier ger ett fantastiskt ljusinsläpp i bostaden. Vitmålade väggar, ekparkettgolv och svart klinker intill de två franska balkongdörrarna. Här finns plats för både en säng och en soffa i normal storlek om man så önskar. Rummet smälter naturligt ihop med den rymliga matplatsen som inbjuder till trevliga middagar med familj och vänner. Snyggt och stilrent kök från Vedum med vita skåpluckor, vitt kakel och bänkskivor med mönstret Virrvarr. Full maskinell utrustning från Electrolux i rostfritt utförande. Kombinerad kyl/frys, ugn, induktionshäll, inbyggd mikro och helintegrerad diskmaskin. Rostfri fläktkåpa från Franke.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 15, hiss finns

Avgift

2 492 kr inkl värme, VA & Kabel-TV

Driftskostnad

4 216 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 468 kr
Försäkring: 1 748 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal för hushållselen och den faktureras bostadsrättsinnehavaren kvartalsvis.

Andel i föreningen

0,3437%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2015/1957

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Till- och frånluft med återvinning

Energideklaration

Ej utförd.

Övrigt

I huset kommer det att finnas café på entréplanet, takterrass, gemensamhetslokal och bio högst upp i huset, gästlägenhet på våning 3 och ett gym som har öppet dygnet runt (Always Fitness) på våning 1 och 2. Varje våning 3-15 har en egen tvättstuga med maskiner från Miele och eget barnvagnsrum. Soprummet ligger på entréplan.

Lägenheterna är försedda med undermätare för el. Bostadsrättsföreningen har tecknat ett kollektivt avtal med elleverantör och fakturerar sedan respektive bostadsrättsinnehavare för dennes elförbrukning.

Föreningen har tecknat avtal med Telia för tv, som levereras via bredbandsnätet. I månadsavgiften ingår basutbudet. Fler kanaler, telefoni och bredband kan beställas via Telia.

Fastighetsbeteckning

Stockholm Vattenfallet 8

Övrigt

Ett tillhörande förråd på ca 2,5 kvm ligger på våning 2 i huset, nära hissen.

Förening

Namn

Brf Råck 16

Om föreningen

Brf Råck 16 består av ett flerbostadshus med sammanlagt 231 lägenheter och 3 lokaler. Lägenheternas storlek varierar mellan 1-4 rok på 27-97 kvm. Huset uppfördes på 50-talet som en kontorsfastighet och är idag k-märkt. Under 2013/2014 byggdes huset om till bostadsrättslägenheter i Peabs regi och inflyttning skedde under 2015. Besök gärna föreningens hemsida, https://www.rack16.se.

På plan 16 i huset finns det en takterrass och en samlingslokal i anslutning till terrassen. Samlingslokalen kan hyras för 250 kr/dygn och är utrustad med kök, matplats, bastu och dusch. På samma plan finns även en biosalong med 27 sittplatser. Gästlägenheten på våning 3 är på 30 kvm med 4 bäddar och kan hyras för 250 kr/natt. Varje våningsplan 3-15 har en egen tvättstuga med maskiner från Miele och eget barnvagnsrum. Grovtvättstuga ligger på plan 2. Soprum och cykelrum ligger på entréplanet. Ett gym som har öppet dygnet runt finner du på våning 1 och 2. I anslutning till husets entré finns en mindre tobaksbutik med postombud.

Ekonomisk förvaltning sköts av MBF Förvaltning. Överlåtelseavgiften på 1 100 kr och pantsättningsavgiften på 450 kr betalas av köparen.

Föreningen har tecknat flera kollektiva avtal för medlemmarna. Det finns en kollektiv tilläggsförsäkring för bostadsrätter, vilket innebär att köparen inte behöver ha ett bostadsrättstillägg på sin hemförsäkring. De har även tecknat ett kollektivt avtal för IP-TV med Sappa och internet via Bredband2 (1000/1000 Mbit/s), kostnaden är 150 kr/månad och läggs till på månadsavin. I det ingår ca 22 tv-kanaler, Sappa Alltid och Sappa Mer. Avtalet sträcker sig till mars 2023. Även gällande hushållselen finns ett kollektivt avtal. Elförbrukningen läses av och faktureras på månadsavierna.

Föreningen har beslutat att fr.o.m. årsskiftet 2018/2019 ska vattenförbrukningen mätas individuellt för varje lägenhet och faktureras efter förbrukning. Hur avgiften kommer korrigeras är ännu inte bestämt men om den korrigeras blir det en sänkning eftersom kostnaden för vatten då inte längre är inräknad.

Parkeringsplats kan hyras i P-hus Råcksta för ca 500 kr/månad genom Stockholm Parkering, Tel: 08 - 772 96 00, E-post: kundservice@stockholmparkering.se.

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad