Kuskgränd 10

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Kuskgränd!
  • Öppen planlösning ger härliga sällskapsytor
  • Härligt ljusinsläpp
  • Enhetliga ekparkettgolv
  • Mysig soffhörna

Kuskgränd 10 , Hässelby - Lövsta allé , Stockholm

Välkommen till denna trivsamma bostad med utmärkt läge högt upp i huset! Huset byggdes 2007 och har genomgående hög standard och ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier som vetter mot den lugna gröna innergården. På balkongen kan du njuta av solens strålar under större delen av dagen. Utmärkt förvaring med klädkammare i lägenheten och förråd på vinden. Hiss finns i huset.

Lägenheten är belägen i ett trevligt område med närhet till både tunnelbana och närservice. En liten bit bort finner du Vällingby City med ett större utbud av affärer och restauranger. Även Mälarens strand ligger i närheten med fina badplatser och promenadstråk. Grimsta naturreservat erbjuder vackra löparspår och där finns även ett utomhusgym för allmänheten. Hässelby Golfklubb med en 9-hålsbana och Vällingby ridcenter finns på cykelavstånd.

61 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 929 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2007
Driftskostnad:
416 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Inbjudande hall med ekparkettgolv, ljusa väggar och hatthylla. Parkettgolvet är genomgående i lägenhetens alla rum. Fönsterpartier i väggen mot vardagsrummet ger extra ljusinsläpp till hallen.

BADRUM
Snyggt och stilrent med ett ljusgrått klinkergolv med behaglig golvvärme och vitkaklade väggar med en grå bård. Dusch med svängbara duschväggar, wc, tvättställ, spegelskåp, handdukstork och tvättmaskin.

KLÄDKAMMARE
Ingång från hallen till en väl tilltagen klädkammare som erbjuder smart förvaring. Utrymmet kan även kan användas som arbetsrum. Ekparkett på golvet och vita väggar.

VARDAGSRUM
Ett fantastiskt ljust rum med öppen planlösning mot kökets matplats. Ekparkett på golvet och ljusa väggar. Från vardagsrummet är utgången till balkongen med bästa solläge.

KÖK
Välplanerat kök i eklaminat. Luckorna ackompanjeras av ett vitt kakel över de grå laminatbänkskivorna. Utrustat med en kombinerad kyl/frys, ugn, spishäll och köksfläkt. Samtliga rostfria från Electrolux (2007).

SOVRUM
Sovrummet med sin ekparkett och ljusa väggar andas precis det man önskar sig, lugn och ro. Förvaring i form av två garderober.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

3 929 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

5 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,07565%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 april 2009
Energiprestanda: 90 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tamburen 1

Övrigt

Till bostadsrätten hör ett vindsförråd om ca 4,4 kvm som du enkelt når med hissen. Där finns även ett barnvagnsrum.

Förening

Namn

Brf Tamburen

Om föreningen

I Föreningen finns totalt 78 bostadslägenheter fördelade på tre bostadshus. På innergården ligger det separata hus som innehåller tvättstuga med möteslokal, soprum med källsortering, samt cykelrum. Föreningen äger marken. Ekonomisk förvaltning sköts av Förvaltnings AB Teoge, www.teoge.se. Föreningen planerar inga avgiftsändringar (samtal med ordföranden 2017-05-15). Besök gärna föreningens hemsida, http://tamburen.se.

Fiber finns indraget till alla lägenheter, från och med någon gång i sommar väljer du leverantör via IP-Only. Det finns även möjlighet till kabel-tv och bredband genom ComHem.

Parkeringsplats finns att hyra för 350 kr/mån, för närvarande finns lediga platser (2017-05-15). Garageplats hyrs av Apcoa för 700 kr/mån i grannföreningen. Fri parkering på gatan.

Om området

Hässelby - Lövsta allé

Hässelby slott är beläget närmast Lövsta Allé området. Slottet ligger i Hässelby gård (Västerort) och är omgivet av en trädgård. Slottet, centrum i en av 1600-talets stora säteribildningar, har karaktär av representativ lantvilla, med trädgårdsterrasser på sydsidan. Gården har en intressant form med de tornavslutade flyglarna ställda i svag vinkel. I dag härbärgerar slottet Nordiskt kulturcentrum. Även viss konferensverksamhet och kafé finns i slottet. Stadsdelen omfattar även Grimsta naturreservat med vackra promenadvägar.

Kommunikation

Vid Hässelby gård finns tunnelbanans gröna linje som tar 3 min till Vällingby och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Johannelunds tunnelbanestation ligger även den på bekvämt promenadavstånd. Busshållsplats för linje 119 finns på Astrakangatan, ca 100 meter från porten. Buss 119 trafikerar sträckan Spånga station - Backlura och buss 541 som har hållplats vid Lövstavägen trafikerar sträckan Jakobsbergs station - Vällingby centrum.

Närservice

Till Hässelby gårds centrum är det endast 600 m. Där finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I Vällingby centrum finns ett större utbud, dit är det ca 2 km.

Parkering

Parkeringsplats finns att hyra för 350 kr/mån. Fri parkering på gatan.

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte