Ullvidevägen 43, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Ullvidevägen 43, 3 tr , Vällingby Vinsta , STOCKHOLM

Tilltalande 3:a (möjlig 4:a) i TOPPSKICK högst upp i huset. Genomgående ljus lägenhet som har totalrenoverats 2010/2015. Möblerbar och inglasad balkong i insynsskyddat västläge. Lägenheten är belägen i lugnt område i med närhet till skola, barnomsorg, buss, tunnelbana och Vällingby Centrum.

81 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 864 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
81 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
89
Byggår:
1985

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

81 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande och rymlig hall med generös takhöjd som ger en härlig känsla vid första insteget. Bra förvaringsmöjligheter i form av en hel garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Ingång till klädkammare/sovrum. Vitmålade väggar, marmorgolv och spotlights i taket.

KLÄDKAMMARE
Stor klädkammare som går att göra om till ett extra sovrum. Gott om hyllor för smart förvaring. Kan med lätthet även användas som kontor.

BADRUM
Fräscht badrum med vitt kakel och svart klinker med golvvärme. Här finns bubbelbadkar med radio och belysning, wc, kommod, spegel och tvättmaskin och torktumlare.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbordshörna. Garderobsvägg med spegelskjutdörrar.

VARDAGSRUM
Ett trevligt vardagsrum som har en perfekt sällskaps yta, plats för både matbord och soffgrupp. Härligt fönsterparti som ger rummet och lägenheten ett otroligt ljus. Den genomgående ljusa färgsättningen ger en tacksam bas att möblera mot. Här är det utgång till den möblerbara balkongen med trätrall och heltäckande matta.

SOVRUM
Ytterligare ett sovrum med plats för dubbelsäng. Garderobsvägg med spegelskjutdörrar.

KÖK
Renoverat och välplanerat kök med bra arbetsytor. Vit skåpinredning, svart marmor över den mörka arbetsbänken gör köket stilfullt. Rostfri diskho och diskmaskin. Plats för rymligt matbord intill fönster. Ett trivsamt kök av hög klass.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

3 864 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

0,60163%

Andel av årsavgiften

0,60171%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1985

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 juli 2009
Energiprestanda: 130 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Cykelförråd, barnvagnsförråd och tvättstuga i samma port.

Övrigt

Inglasad balkong i bästa västerläge.

Förening

Namn

Brf Ullvide

Om föreningen

Föreningen bildades 2007 och förvärvade fastigheterna från Svenska Bostäder 2010. Föreningens 10 fastigheter i 5 kvarter rymmer totalt 200 lägenheter.

På webadressen http://stockholmbrf.qmarket.se/ kan man se vilka bredbandsleverantörer som finns tillgängliga att välja. För kabel-TV är leverantören ComHem.

Det finns 4 st vanliga tvättstugor som är belägna på Ullvidevägen 65, 43, 23 samt Björnboda torg 2. Utöver dem finns också en grovtvättstuga belägen på Ullvidevägen 5. Bokning sker via den elektroniska bokningscentralen på Ullvidevägen 5 eller via hemsidan. På Ullvidevägen 5 finns även miljöstuga och en föreningslokal som man kan hyra.

Det finns 95 p-platser (en del med och el del utan el-stolpe) som hyrs ut för 200-380 kr/mån samt 39 garageplatser som kostar 550 kr/mån. Kontakta styrelsen om du vill ställa dig i kö till en plats.

I föreningen finns det ett 30-tal hyresrätter, vilka kan ses som dolda tillgångar. Dessa kan säljas av vartefter de blir uppsagda från hyrestagare och på så vis kan föreningen få in tillskott till föreningens ekonomi.

Ekonomisk förvaltare är Restate. Köparen betalar en överlåtelseavgift på 1 120 kr och pantsättningsavgiften är 448 kr.
Föreningens hemsida www.brfullvide.se.

Om området

Vällingby Vinsta

Under 1950-talet inrättades Vinsta. Vinsta är idag ett stort område vars norra del i huvudsak består av villor och radhus. Närhet till flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig en fin strandpromenad. Stadsdelen omfattar även Grimsta naturreservat med vackra promenadvägar. Björnbodaskolan är grundskolan för de mindre barnen (F-6) och Vinstagårdskolan för årskurs (F-9). Det finns även en friskola (gymnasium med idrottsinriktning) och flertal förskolor.

Kommunikation

Gångavstånd till Johannelunds tunnelbanestation som tar dig till Stockholm Central på ca 29 minuter. Från porten är det endast ca 200 meter till närmaste busshållplats. Härifrån går linje 116 som tar dig till Vällingby C på ca 7 minuter. I Vällingby finns hållplatser för 11 olika busslinjer. Buss 116 går även åt motsatt håll till Spånga Station på endast 10 minuter. I Spånga finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

Vinsta har flera mataffärer, bland andra Coop Form och Björnbodahallen (Coop Björnboda). I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Karta

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad