Jämtlandsgatan 98

Bilder

  • Såld!
  • Balkong mot grönskande innergård
  • Utsikt från balkong
  • Entré
  • Entré med kapprum
  • Kapprum med gott om förvaring

Jämtlandsgatan 98 , Vällingby Centrum , Stockholm

En lägenhet med stor potential i Vällingby C. Här bor du bekvämt, högst upp med härlig utsikt och med allt du behöver runt knuten. Rymlig balkong mot innergård och ett fint stambytt badrum. Bra förening med stadig ekonomi!

58 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 009 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
132
Byggår:
1952

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Hall med plastmatta och tapetserade väggar. I anslutning till entrén finns ett kapprum med flertalet skåp och garderober.

BADRUM
Fräscht och stambytt badrum med beige klinkergolv och vit/beige kaklade väggar. Badkar, tvättställ, spegelskåp och wc. Fönster för maximalt ljusinsläpp och vädringsmöjlighet.

KÖK
Ljust och rymligt 50-tals kök med charmiga retro-detaljer. Plastmatta och vita väggar. Delad kyl/frys från Electrolux samt även spis som även den är från Electrolux. Köksluckorna är vita med rostfria beslag.

VARDAGSRUM
Vackert parkettgolv och ljusa tapetserade väggar. Utgång till rymlig balkong mot innergård.

SOVRUM
Mycket stort sovrum som med sin stora yta kan delas av för den som önskar. Tapetserade väggar och golv av plastmatta.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 009 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

0,6846%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1952

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 juli 2009
Energiprestanda: 161 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Ritbrädet 1

Om föreningen

Brf Ritbrädet 1 bildades 2007 och är belägen på Jämtlandsgatan 70 - 116 i Vällingby. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2009 och består av elva flerbostadshus om 3 våningar med 189 lägenheter. Fastighetens byggnader är uppförda 1952.

Föreningens tvättstuga ligger på hörnet av Jämtlandsgatan 108 i källarplanet. Föreningslokalen är belägen på gaveln av Jämtlandsgatan 80. Där träffas styrelsen varje vecka och de svarar på frågor på måndagar 18.30-19.00. Föreningen har 63 st garage och alla belägna i husen mot Jämtlandsgatan. Garagen hyrs ut för 582 kr per månad. För information om lediga garage eller kö därtill kontakta styrelsen på: garage@ritbradet1.se

Ekonomisk förvaltare är Agenta Förvaltning. Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift betalas av köparen. Föreningen planerar avgiftshöjningar med 2 % vid varje årsskifte.

I föreningens fastighetsförsäkring ingår en bostadsrättsförsäkring vilket innebär att föreningens medlemmar inte behöver ha det sk. bostadsrättstillägget på sina hemförsäkringar.

I alla lägenheter finns bredbandsanslutning från Ownit via fiber och tv/bredbandsuttag från Com Hem. Föreningen har en gruppanslutning med 700/700 mbit/s från Ownit. Det innebär att telefon- och bredbandsavgiften ingår i månadsavgiften till föreningen, men du betalar själv för tillkommande tjänster så som samtalskostad och betal tv-kanaler. Grundutbud av tv tillhandahålls både via ComHem och Ownit.

Föreningen har nyligen renoverat portar och trapphus och de planerar för fönsterrenovering och fasadrenovering men det är inte bestämt när det kommer att ske.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.ritbradet1.se.

Ekonomi

Föreningen har ett stort dolt kapital i form av hyresrätter

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

Vällingby Centrum har det mesta man kan önskar sig: flertalet välsorterade livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentraler, restauranger, caféer, bio, bobilotek, massor av shoppingbutiker, frisörer, systembolag m.m. m.m.

Parkering

Garageplats finns att hyra i föreningen för ca 600kr/mån, ingen kö i dagsläget. Det finn säven en utomhusparkering nedanför på Jämtlandsgatan, ingen kö i dagsläget och här kan boende hyra en parkeringsplats för ca 300kr/mån. Det finns även gratis parkering längs med Jämtlandsgatan.

Karta

Hör av dig till Joel Wikström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte