Mirabellbacken 22

Bilder

  • Såld!

Mirabellbacken 22 , Hässelby Strand , STOCKHOLM

Välkomna till en charmig 3:a som erbjuder sjöglimt över mälaren. Generös takhöjd och stora fönsterpartier. Stambytt badrum och rymlig klädkammare. Balkong i söderläge. Runt knuten finns Mälarens strand med bad och båtplatser. Låg avgift. Populär och välskött förening. 5 minuter till Tunnelbana.

74 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 876 kr inkl värme, Va, kabel Tv (grundutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
74 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
376
Byggår:
1957

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

74 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Mycket rymlig och välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder. Förvaring i form av en väl tilltagen klädkammare, klädavhängningsplats samt garderober och städskåp.

KLÄDKAMMARE
Klädkammare med mycket bra förvaringsmöjligheter. Hyllsystem för smart förvaring.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med tre stora fönsterpartier bidrar till ett fint ljusinsläpp. Ekgolvet och den genomgående ljusa färgsättningen ger en tacksam bas att möblera mot. Utgång till en möblerbar balkong i fritt läge där man kan njuta av solens strålar under hela dagen.

KÖK
Välplanerat och trivsamt kök med bra arbetsytor. Vit skåpinredning, arbetsbänk i trä, rostfri diskbänk, extra bred spis och kyl/frys i fullhöjd. Här är det laminatgolv och vitmålade väggar. Matplats vid fönster.

BADRUM
Stambytt och helkaklat badrum. Här finns badkar, wc, spegelskåp med belysning samt handfat med underskåp. Fönster för vädringsmöjlighet och ljusinsläpp.

SOVRUM 1
Sovrummet har plats för dubbelsäng och arbetsplats. Här är det vitmålade väggar och tapetserad fondvägg.

SOVRUM 2
Ytterligare ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbordshörna. Laminatgolv och vitmålade väggar samt garderober. Sjöglimt från fönster.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 876 kr inkl värme, Va, kabel Tv (grundutbud)

Andel i föreningen

0,2133%

Andel av årsavgiften

0,21324%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1957

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Till lägenheten hör ett mindre matförråd samt källarförråd.
Under 2009 installerades fiberkabel till samtliga lägeheter via Telia. Via denna fiberkabel erbjuds höghastighets bredband, digital tv samt digital telefoni.
Abonnemang tecknas med Telia. Mer information angående Telias digitala tjänster www.telia.se.
Telias analoga grundutbud ingår i avgiften, och levereras via vanliga tv uttag.

Övrigt

Balkong i bästa söderläge med vacker sjöglimt.

Förening

Namn

Mirabellen

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Mirabellen är en av Stockholms största föreningar med totalt 459 lägenheter och 61 lokaler fördelade på 19 hus. Husen byggdes under åren 1957-58 och ligger i Hässelby Strands sydöstra del utmed Mälaren strax intill Maltesholmsbadet och Grimsta naturreservat med vackra strandpromenader och motionsslingor. Adresserna är Aprikosgatan, Mirabellbacken och Maltesholmsvägen. Samtliga lägenheter är stambytta 2005-2008.

Det finns 9 gemensamma tvättstugor och även bastu, motionsrum, sy- och vävstuga, snickerilokal, pingislokal, bouleplaner, föreningslokal med mindre kök, övernattningslägenhet och grillplats under tak.

Föreningen förfogar över 70 garage och 144 parkeringsplatser, varav flertalet med eluttag. För närvarande är det kö till dessa. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna.

Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit för tv, bredband och telefoni. Alla har tillgång till ett miniutbud och betalar samma avgift för detta. Miniutbudet innefattar bredband, analog TV, fiber-TV med ett visst antal kanaler samt IP-telefoni. Avgiften för tjänsterna är på 208 kronor per månad och lägenhet och debiteras via månadsavin.

Utbyte av hissarna i höghusen på Aprikosgatan pågår och beräknas bli klart i slutet av sommaren.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften på 1 628 kr betalas av säljaren och pantsättningsavgiften på 698 kr betalas av köparen.

Föreningens kontor finns på Aprikosgatan 27, telefonnummer dit är 08-892570. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.mirabellen.se.

Organisationsform

Bostadsförening

Överlåtelseavgift

1593 kr

Pantsättningsavgift

683 kr

Om området

Hässelby Strand

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 150 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kommunikation

Promenadavstånd (ca 300 meter) till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Busshållsplats för linje 119, trafikerar sträckan Backlura - Hässelby strand - Hässelby gård - Spånga station.

Närservice

Hässelby Strand har ett eget centrum vid Tunnelbanan, där det för närvarande sker en utbyggnad med tillskott av butiker.
I Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.
I närheten finner ni Hässelby Parklek med en helt ny lekmiljö med bland annat grillhus, klätternät, studsmatta och mycket mer. Lekplatsen är tillgänglighetsanpassad med ledstråk och ramper upp till de olika terrasserna med lekutrustning.

Karta

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad