Stridsbergavägen 12 C

Bilder

  • Såld!

Stridsbergavägen 12 C , Spånga Bromsten , STOCKHOLM

Välkommen till detta exklusiva och stilrena parhus mitt i villaområdet Bromsten. Genomgående parkett, samt klinker med vattenburen golvvärme på hela entréplanet. Helkaklade badrum och kök med rostfria vitvaror. Insynsskyddad altan i soligt läge med plats för både matplats och loungegrupp. Möjlighet att inreda vind till ett bostadsutrymme. Gångavstånd till Spånga C med pendeltåg (12 min till T-centralen). Byggår 2009.

107 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
3 883 kr inkl VA, parkering & sophämtning
Typ:
Parhus
Boarea:
107 kvm
Biarea:
25 kvm
Lägenhetsnummer:
4
Byggår:
2009
Driftskostnad:
1 577 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

107 kvm

Biarea

25 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN
Vattenburen golvvärme på hela entréplanet.

HALL:
Redan i hallen slås man av ljuset från de stora helglasade altandörrarna i vardagsrummet. Det praktiska och snygga klinkergolvet samt den ljusa färgsättningen ger en fantastisk känsla vid första insteget. Unikt stretchtak med mönster och underliggande belysning som lyser upp rummet på ett fantastiskt sätt. Förvaring i form av en hel garderobsvägg med spegeldörrar samt förråd under trapp.

VARDAGSRUM:
I direkt anslutning till köket finner ni vardagsrummet med perfekt sällskapsyta. Fönster i två väderstreck samt dubbla altandörrar helt i glas gör att rummet badar i ljus. Parkettgolv och genomgående ljus färgsättning.

KÖK:
Modernt och välplanerat kök från KVIK med bra arbetsytor. Vit högblank skåpsinredning, ljusgrått kakel samt arbetsbänkar. Kyl och frys i fullhöjd, inbyggd micro samt mycket bra övrig förvaring. Rostfri ho och spishäll infälld i arbetsbänken, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och spisfläkt kompletterat till en full maskinell utrustning av märket Siemens. Ett trivsamt kök av hög klass. Matplats vid fönster.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum med duschhörna i klarglas. Wc, tvättställskommod och spegelskåp med belysning. Fönster för ljusinsläpp och vädringsmöjlighet.

ÖVRE PLAN

SOVRUM 1
Stort sovrum med fönster i två väderstreck. Gott om plats för dubbelsäng och skrivbordshörna. Vitmålade väggar och tapetserad fondvägg. Hel garderobsvägg med skjutdörrar.

SOVRUM 2:
Ytterligare ett rymligt sovrum med hörnläge och fönster i två väderstreck. Stor garderob med skjutdörrar. Möjlighet att få stretchtak med mönster och belysning (finns färdigt för montering om så önskas).

SOVRUM 3:
Även här är det för lägenheten genomgående fint parkettgolv och vitmålade väggar med tapetserad fondvägg samt garderob med skjutdörrar. Möjlighet att få stretchtak med mönster och belysning (finns färdigt för montering om så önskas).

BADRUM:
Stort modernt badrum med vitt kakel och mörkgrå/svart klinker på golv. Wc, kommod, spegelskåp med belysning och härlig golvvärme. Här finns tvättmaskin (Siemens) och torktumlare (Siemens). Fönster för ljusinsläpp och vädringsmöjlighet.

KLÄDKAMMARE:
Klädkammare med mycket bra förvaringsmöjligheter. Klädstänger och hyllor för smart förvaring.

VINDSRUM
Vind med mycket bra förvaringsutrymmen. Fönster för ljusinsläpp samt belysning. Planerat genom styrelsen att inredas till boutrymme om så önskas.

Byggnad

Byggnadstyp

Parhus

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 oktober 2011
Energiprestanda: 66 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Kabel TV och bredband via Telia.
Huset är radonmätt 2015. Radonhalten uppmättes till 80 bq/m3. Riktvärdet för högsta radonhalt är 200 Bq/m3.
Frånluftsvärmepumpen är servad 2014 och luftmängden är justerad.

Boutrymmet enligt föreningens information är 107 kvm. Möjlighet att inreda vinden finns och kommer då utöka boutrymmet ytterligare ca 25 kvm. De 25 kvm som är upptagna som biarean är en uppskattning av ytan på vinden från säljaren.

Övriga byggnader

Förråd i nära anslutning till huset.

Stenlagd uppfart med plats för två bilar.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

18 932 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 16 511 kr
Försäkring: 2 421 kr
Beräknat antal personer: 6

Övrigt

Entrétak.
Vridfönster.
Stenlagd framsida.
Stor trälagd altan på baksida av huset där man kan njuta av solen hela eftermiddagen och kvällen.
Grind är uppsatt till infarten av husen.

OM FÖRENINGEN:

BRF Ulvihild är en liten förening med mycket god gemenskap. Föreningen är uppförd 2009 och omfattar 4 lägenheter bestående av två parhus.

Kommande planer i föreningen:

Arkitektförslag finns framtaget där ett poolområde finns inritat. Inget beslutat i dagsläget.

Vindsplanet i de fyra lägenheterna kan inredas till boutrymme, där finns stor möjlighet att själva kunna påverka utseendet och funktionen av utrymmet. Ritningar finns framtagna och kommer att diskuteras under nästa styrelsemöte 17/9.

Förening

Namn

Brf Ulvhild

Om föreningen

BRF Ulvihild är en liten förening med mycket god gemenskap. Föreningen är uppförd 2009 och omfattar 4 lägenheter bestående av två parhus.

Grind är uppsatt till infarten av husen.

Kommande planer i föreningen:
Gemensam pool på föreningens mark.
Vindsplanet i de fyra lägenheterna - inredas till boutrymme (ritningar håller på att tas fram).

Om området

Spånga Bromsten

Parhuset är belägen i ett lugnt villaområde ca 1,5 km från Spånga centrum. För den som tycker om att röra på sig finns här goda möjligheter. På Järvafältet som nästan ligger granne med huset finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. Vintertid är det mycket populärt med pulka- och längdskidåkning. Spånga Bollcenter med badminton, squash, golf och innebandy samt Spånga IP med fotbollsplaner, ishall och friidrottsanläggning ligger även de på bekvämt promenadavstånd. I Bromstensskolan går barnen låg- och mellanstadiet. Flertalet andra skolor och förskolor i närområdet.

Kommunikation

Till närmsta busshållsplats är det lite drygt 250 meter. Busslinje 118 trafikerar sträckan Spånga station - Hallonbergen (via Rissne), buss 512 trafikerar sträckan Spånga station - Solna centrum och busslinje 179 går mellan Vällingby centrum - Spånga station - Kista centrum - Sollentuna station. I Spånga finns anknytning till flertalet busslinjer och pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på endast 13 minuter.

Närservice

Vid Bromstens torg finns matbutik, tobaksaffär och restaurang, dit är det ca 250 meter. Spånga centrum har ett större utbud med butiker, restauranger, banker, apotek, vårdcentral m.m. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby Handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Karta

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad