Kuskgränd 2

Bilder

  • Såld!
  • Kuskgränd 2
  • Stor härlig balkong
  • Lyxigt kök

Kuskgränd 2 , Hässelby - Lövsta allé , Stockholm

Välkommen till en rymlig och välplanerad bostad med moderna inredningsval och hög standard. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora fönsterpartier ger en ljus och trivsam atmosfär. Lyxigt Vedumkök i grått utförande med rostfria vitvaror och en väl tilltagen matplats, perfekt för trevliga middagar med familj och vänner. Två fina sovrum med en bra storlek. Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin. Stor härlig balkong mot grönska med härlig eftermiddags- och kvällssol. Generöst med förvaringsutrymmen tack vare en klädkammare i lägenheten och ett tilltaget vindsförråd. Lägenheten är belägen med gångavstånd till både tunnelbana och till Vällingby City. En bit bort finner ni även vackra strövområden och badplatser vid Mälarens strand.

79 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 089 kr inkl värme, vatten & kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2007
Driftskostnad:
680 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79 kvm

Rumsbeskrivning

Genomgående vackra ekparkettgolv och stora fönsterpartier ger en trivsam atmosfär i hela lägenheten. Rymlig hall med smart förvaring i form av en garderob och en hatthylla. Helkaklat och rymligt badrum med vitt kakel med blå mosaikkakelvägg samt ljust klinkergolv med komfortvärme. Praktiskt badkar på fötter, wc, handfat, skåp, tvättmaskin, torktumlare och vädringsfönster. Välplanerat kök med matplats för 6-8 personer. Skåpinredning från Vedumkök med salviafärgade snickerier. Gott om förvaringsutrymme, blå/grå mönstrade laminatbänkskivor och vackert mosaikkakel i mixade grå kulörer ovan arbetsbänk. Rostfria vitvaror från Electrolux -07. Sovrum 1 som är det största sovrummet har ingång från köket. Sovrum 2 når du från vardagsrummet. Båda sovrummen har bra förvaring med garderober. Klädkammaren erbjuder ytterligare förvaring. Stort ljust vardagsrum med utgång till den underbara balkongen i soligt, ogenerat sydvästläge.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

5 089 kr inkl värme, vatten & kabel-tv

Driftskostnad

8 160 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 000 kr
Försäkring: 2 160 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

1,39305%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 april 2009
Energiprestanda: 81 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tamburen 1

Övrigt

Ett vindsförråd tillhör lägenheten, detta når du enkelt med hissen.

Förening

Namn

Brf Tamburen

Om föreningen

I Föreningen finns totalt 78 bostadslägenheter fördelade på tre bostadshus. På innergården ligger det separata hus som innehåller tvättstuga med möteslokal, soprum med källsortering, samt cykelrum. Föreningen äger marken. Ekonomisk förvaltning sköts av Förvaltnings AB Teoge, www.teoge.se. Föreningen planerar inga avgiftsändringar (samtal med ordföranden 2017-05-15). Besök gärna föreningens hemsida, http://tamburen.se.

Fiber finns indraget till alla lägenheter, från och med någon gång i sommar väljer du leverantör via IP-Only. Det finns även möjlighet till kabel-tv och bredband genom ComHem.

Parkeringsplats finns att hyra för 350 kr/mån, för närvarande finns lediga platser (2017-05-15). Garageplats hyrs av Apcoa för 700 kr/mån i grannföreningen. Fri parkering på gatan.

Om området

Hässelby - Lövsta allé

Hässelby slott är beläget närmast Lövsta Allé området. Slottet ligger i Hässelby gård (Västerort) och är omgivet av en trädgård. Slottet, centrum i en av 1600-talets stora säteribildningar, har karaktär av representativ lantvilla, med trädgårdsterrasser på sydsidan. Gården har en intressant form med de tornavslutade flyglarna ställda i svag vinkel. I dag härbärgerar slottet Nordiskt kulturcentrum. Även viss konferensverksamhet och kafé finns i slottet. Stadsdelen omfattar även Grimsta naturreservat med vackra promenadvägar.

Kommunikation

Vid Hässelby gård finns tunnelbanans gröna linje som tar 3 min till Vällingby och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Johannelunds tunnelbanestation ligger även den på bekvämt promenadavstånd. Busshållsplats för linje 119 finns på Astrakangatan, ca 100 meter från porten. Buss 119 trafikerar sträckan Spånga station - Backlura och buss 541 som har hållplats vid Lövstavägen trafikerar sträckan Jakobsbergs station - Vällingby centrum.

Närservice

Till Hässelby gårds centrum är det endast 600 m. Där finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I Vällingby centrum finns ett större utbud, dit är det ca 2 km.

Parkering

Parkeringsplats finns att hyra för 350 kr/mån. Fri parkering på gatan.

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte