Helgumsvägen 2, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Helgumsvägen 2, 3 tr , Råcksta , Stockholm

Påkostat gavellägenhet om 80 kvm med exkl. tillval. Balkong i underbart syd-västläge med mycket sol. Genomgående
ekparkett och öppen planlösning mellan kök och sällskapsdel. Stort badrum med kakel och klinkers. Hiss i huset och möjlighet till garageplats. Närhet till T-bana och grönområden.

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 761 kr inkl värme, va, kabel-tv, bredb.& iptel.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
443
Byggår:
2008

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna helt underbara & välplanerade gavellägenhet som erbjuder optimal planlösning med fantastiska fönsterpartier i öppet och fritt läge. Stort och luftigt vardagsrum och kök i öppenplanlösning med brett fönsterparti, rymliga sovrum, modernt kök, fräscht badrum med plats för tvättmaskin och torktumlare. Bostaden ligger endast ett stenkast från bussar/t-bana, restauranger, butiker och bio finns. I denna bostad kan man inte misslyckas med att trivas. Varmt välkomna.

Hall: Ljus och välkomnande hall med klinkergolv vid entrén som sedan övergår till ekparkett som är genomgående för hela lägenheten. Här finns plats för avhängning genom den stora garderoben med skjutdörrar och mindre hallmöbel. Målade väggar samt ingång till badrum, sovrum med klädkammare. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum: Badrummet är smakfullt inrett med behagliga matta färger - klinkergolv och vita helkaklade väggar. Badrummet erbjuder duschörna, handdukstork, handfat med kommod och infälld unik spegel. Möjligt att installera badkar efter behov. ( Kombinerad Tvättmaskin/Torktumlare finns i källaren som ingår i köpet)

Sovrum: Ytskikten består av ekparkett och vitmålade väggar och här finns även 1 garderob. Här når man även klädkammaren med ekparkett och vitmålade väggar. Vita hyllor och klädstänger.

Kök: Kök med öppenplanlösning och hög standarsd på materialval/tillval. Utrustad med integrerad kyl/frys/diskmaskin, kombinerad ugn/micro samt kolfilter fläkt- Vit skåpsinredning md bra förvaring och glasskiva ovan arbetsytor. Matplats intill fönster med rikligt ljusinsläpp.

Vardagsrum: Ljust och öppet vardagsrum i anslutning till kök. Goda sällskapsytor och rikligt ljusinsläpp från fönster i olika väderstreck.

Balkong: Mysig balkong med bästa solläge. Balkongen är utrustad med konstgräs. Här finns eluttag samt praktisk balkongdörr som enkelt går att ställa i vädringsläge.

Sovrum: Stort sovrum som rymmer en dubbelsäng samt hemmakontor för arbetsnarkomanen. Ett stort fönsterparti med fönster mot lugna innergården. Ytskikten består av ekparkett och målade väggar och här finns även 3 garderober.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

4 761 kr inkl värme, va, kabel-tv, bredb.& iptel.

Andel i föreningen

0,744%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Bergvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övriga byggnader

Föreningen ingår i en samfällighet som har garage under grannfastigheten.
Föreningen har även installerat bergvärme för att sänka sina uppvärmningskostnader.

Förening

Namn

Brf Norrskenet

Om föreningen

Föreningen består av två flerbostadshus med totalt 137 stycken lägenheter. Adresserna är Råckstavägen 15-19, Helgumsvägen 2-4 och Multrågatan 11-17. Marken är friköpt och ägs av föreningen. Det finns en övernattningslägenhet som kan bokas av medlemmarna för 250 kr/natt. I port nr 17 ligger den gemensamma grovtvättstugan. Cykelförråd finns i byggnad på innergården. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av MBF. Överlåtelseavgift betalas av köparen med 1163 kr. Pantsättningsavgift tas ut av pantsättaren med 465 kr. Föreningen har tecknat en kollektiv tilläggsförsäkring för bostadsrätter, bostadsrättsinnehavare tecknar hemförsäkring på egen hand.

Besök gärna föreningens hemsida för med information: www.norrskenet.net

TV och Bredband

Föreningen har avtal tecknade för internet via fiber med Ownit (1000 /mbit). Tv via Ownit där grundutbudet av kanaler ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen disponerar 89 parkeringsplatser varav 79 är i garage. Garageplats hyrs ut för 600 kr/mån och parkeringsplats utomhus kostar 300kr/mån

Övrigt

Avgifterna sänktes i januari 2016 med 10%.

Om området

Karta

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu eller Mariette Andersson för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad