Skattegårdsvägen 63

Bilder

  • Såld!

Skattegårdsvägen 63 , Vällingby , Stockholm

Perfekt seniorboende för dig mellan 50-74 år, endast ett stenkast från Vällingby C. Guldkornet i bostaden är den inglasade balkongen som utgör ett mysigt extrarum från tidig vår till sen höst. Hit når solens strålar under större delen av dagen. Gott om förvaringsutrymmen med klädkammare i lägenheten och även ett källarförråd.

Brf Skattegården är en omtyckt och välskött förening med god grannsämja och många gemensamma aktiviteter. I port 63 finner du föreningens tvättstuga och en stor samlingslokal. I port 61 finns ytterligare en samlingslokal och en övernattningslägenhet som kan hyras för 150 kr/natt.

Välkommen på visning i juni!

61,8 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 060 kr inkl värme, Va, kabel Tv (grundutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61,8 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
1996

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61,8 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomnande hall med ljus tapet och ett golv liknande klinker. Ingång till en rymlig klädkammare med bra förvaringsmöjligheter.

Fräscht badrum med vitt kakel, grön plastmatta, dusch, wc, tvättställskommod, badrumsskåp, handdukstork och vädringsfönster.

Hemtrevligt kök med blommig tapet, delvis vitmålade väggar och ljus plastmatta på golvet. Vita skåpsluckor, beige kakel ovan den rostfria diskbänken och grå laminatbänkskiva. Spis, kyl, frys och köksfläkt från 2007-2008. Diskmaskinen är något äldre.

Ljust vardagsrum med ekparkettgolv och ljusa tapeter pryder väggarna. Utgång till den härliga inglasade balkongen för trevliga fikastunder.

Det rogivande sovrummet har ljusa tapeter, plastmatta på golvet och två garderober.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

4 060 kr inkl värme, Va, kabel Tv (grundutbud)

Andel i föreningen

1,5369%

Andel av årsavgiften

1,53689%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1996

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 november 2008
Energiprestanda: 117 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Ett källarförråd på ca 5,3 kvm tillhör bostadsrätten.

Förening

Namn

Skattegården

Om föreningen

I föreningen finns 55 st lägenheter fördelade på 4 bostadshus.

Seniorboende med villkor att förvärvare kan antas om han/hon fyllt 55 år. Om äkta makar förvärvar bostadsrätt, är det tillräckligt om en av makarna uppfyller detta ålderskrav.

I dagsläget planerar föreningen inga avgiftsändringar enligt Erik Lindgren i styrelsen ( uppgift hämtad 2016-06-02). Föreningen har mycket god ekonomi och i år kommer föreningen att bjuda sina boende på juli.

Föreningen har inga planderade renoveringar på gång. Husen byggdes 1996 och det som är gjort sedan dess är uppfräschning av hissarna.

De gemensamma utrymmen som finns är tvättstuga som finns i port 63, gemensamhetslokal även den i port 63 samt en övernattningslägenhet som går att hyra av föreningen. Den finns i port 61.

I föreningen finns 19 carportplatser med el-uttag. Dessa kostar 300 kr/månad och för närvarande är det kö. Det finns även i föreningen 8 vanliga p-platser med el-uttag som kostar 200 kr/månad, till dessa är också kö. Utöver dessa finns 8 p-platser utomhus utan el-uttag, kostnad för dessa är 100 kr/månad. Dessutom finns 5 gästparkeringar.

Kabel-tv från ComHem och bredband via Ownit (100 Mbit/s). I avgiften ingår ComHems grundutbud plus 8 favoriter.

Ekonomisk förvaltning sköts av SBC. Överlåtelseavgiften är på 1107 kr och pantsättningsavgiften är 445 kr, båda betalas av köparen.

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad