Mirabellbacken 7, 3tr

Bilder

  • Såld!

Mirabellbacken 7, 3tr , Hässelby Strand , Stockholm

Välkommen till en gavellägenhet på attraktiva Mirabellbacken! Genomgående fint skick med balkong i söderläge samt ett snyggt och stambytt badrum. Runt knuten finns Mälarens strand med bad och båtplatser. I huset finns även hiss. Populär och välskött förening med mycket god ekonomi. På ca 4-5 minuters avstånd finns Hässelby strands centrum med bl.a. livsmedel och tunnelbanans gröna linje som tar dig till Stockholm City på drygt 30 minuter!

70 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 754 kr inkl värme, VA & Kabel-TV (grundutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
229
Byggår:
1958
Driftskostnad:
979 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

70 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig och möblerbar hall med golv av eklaminat samt väggar målade i en ljus lattefärg. I hallen finns dessutom en garderob, ett städskåp samt lägenhetens fint inredda klädkammare. Ifrån hallen tar du dig till vardagsrummet, köket, sovum 1 eller duschrum.

DUSCHRUM
Snyggt, ljust och stilrent duschrum med svart klinker med golvvärme och helkaklade väggar i vitt samt med två snygga detaljer i form av svarta glasmosaikpelare. Här finns toalett, dusch med frostade vikbara glasdörrar, kommod med ekdörrar samt matchande spegel med belysning. I duschrummet finns även tvättmaskin från Whirlpool (2007) samt fönster för ljusinsläpp.

KÖK
Köket har Tarkett trägolv och väggarna är målade i en ljus sandbeige kulör. Under fönstret sitter en fönsterbräda av marmor. Ovan den mörkgrå laminatbänkskivan sitter ett ljust grått kakel och i bänksivan finns en nersänkt diskho. Köksluckorna är vita från IKEA med rostfria handtag. Den maskinella utrustningen består av delad kyl/frys, en integrerad diskmaskin, spishäll, inbyggd ugn och -micro samt en inbyggd kolfilter fläkt. I köket inryms även matbord för 4-6 personer. Alla vitvaror är från Whirlpool, förutom kyl/frys som är från Siemens och från ca 2006, då köket renoverades av tidigare ägare.

VARDAGSRUM
Stora fönsterpartier längs hela ena kortsidan ger vardagsrummet ett rikligt flödande ljusinläpp. Vardagsrummet har ett vackert parkettgolv och vita målade väggar samt fönsterbrädor i original av ribbat trä. Från vardagsummet tar man sig till sovrum 2 samt även ut till balkongen som är belägen i bästa soliga söderläge samt är utrustad med trätrall och liten insyn tack vare gavelläget.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med eklaminatgolv och vita målade väggar. Insynsskyddat fönster mot träd och grönska samt fönsterbräda i marmor.

SOVRUM 2
Fint ljusinsläpp från fönstret med utsikt mot balkongen. Eklaminatgolv och vita målade strukturtapeter. Detta sovrum har ingång från vardagsrum och kök.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

3 754 kr inkl värme, VA & Kabel-TV (grundutbud)

Driftskostnad

11 748 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 228 kr
Försäkring: 1 492 kr
Övrigt: 5 028 kr

Kommentar

Övrigt avser kostnad totalt angående fiberbredband 100mb samt bredbandstelefoni.

Andel i föreningen

0,20671%

Andel av årsavgiften

0,20664%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1958

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 november 2010
Energiprestanda: 148 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Sidentapeten 1, Spegelvalvet 1, Sängstället 1

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Förening

Namn

Mirabellen

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Mirabellen är en av Stockholms största föreningar med totalt 459 lägenheter och 61 lokaler fördelade på 19 hus. Husen byggdes under åren 1957-58 och ligger i Hässelby Strands sydöstra del utmed Mälaren strax intill Maltesholmsbadet och Grimsta naturreservat med vackra strandpromenader och motionsslingor. Adresserna är Aprikosgatan, Mirabellbacken och Maltesholmsvägen. Samtliga lägenheter är stambytta 2005-2008.

Det finns 9 gemensamma tvättstugor och även bastu, motionsrum, sy- och vävstuga, snickerilokal, pingislokal, bouleplaner, föreningslokal med mindre kök, övernattningslägenhet och grillplats under tak.

Föreningen förfogar över 70 garage och 144 parkeringsplatser, varav flertalet med eluttag. För närvarande är det kö till dessa. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna.

Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit för tv, bredband och telefoni. Alla har tillgång till ett miniutbud och betalar samma avgift för detta. Miniutbudet innefattar bredband, analog TV, fiber-TV med ett visst antal kanaler samt IP-telefoni. Avgiften för tjänsterna är på 208 kronor per månad och lägenhet och debiteras via månadsavin.

Utbyte av hissarna i höghusen på Aprikosgatan pågår och beräknas vra klart i slutet av Juli. Byte av balkongplåtar pågår på Mirabellbacken.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften på 1 628 kr betalas av säljaren och pantsättningsavgiften på 698 kr betalas av köparen.

Föreningens kontor finns på Aprikosgatan 27, telefonnummer dit är 08-892570. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.mirabellen.se.

Organisationsform

Bostadsförening

Överlåtelseavgift

1593 kr

Pantsättningsavgift

683 kr

Viktiga dokument

Om området

Hässelby Strand

Det moderna Hässelby strand växte fram under 1950-talet. Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Här finns både Hässelby Strandbad, Lövstabadet och Maltesholmsbadet med en fin sandstrand som är mycket populär under sommarhalvåret. Längs med vattnet finns även fina promenadstråk samt i grönområdena runt omkring fina motionsspår. Det är inte långt till Hässelby Golf med en 9-håls bana.

Idag håller centrumet i Hässelby strand på att rustas upp och inom några år har ett nytt Hässelby strand centrum vuxit fram med diverse olika nya butiker.

Kommunikation

På 5 minuters promenadavstånd finner ni Hässelby Strands tunnelbanestation. På drygt 30 minuter tar du dig härifrån med tunnelbanan in till Stockholm City.

Närservice

I Hässelby Strand finns ett visst utbud av service samt livsmedelsaffärer. I närliggande Hässelby Gård finns ett bredare utbud av butiker, samhällsservice, livsmedel och restauranger. I Hässelby finns flera förskolor och grundskolor samt gymnasium. Inte långt bort finns Vällingby centrum med all tänkbar service som affärer, bibliotek, bio m.m.

Det finns en ny förskola alldeles intill på Maltesholmsvägen 157 (alldeles intill Mirabellbacken 5). För mer information se: http://www.stockholm.se/-/Serviceenhetsdetaljer/?enhet=b3374430058b4d96ae8611c338d19ba5

Parkering

Längs efter gatan på Mirabellbacken finns fri 7-dygns parkering. I föreningen finns det 70 garageplatser och 144 parkeringsplatser. För närvarande är det kö till samtliga platser.

Karta

Hör av dig till Joel Wikström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad