Vittangigatan 1, 2tr

Bilder

  • Såld!

Vittangigatan 1, 2tr , Vällingby Centrum , Stockholm

En lägenhet med stor potential och ett centralt läge i Vällingby C. Här bor du bekvämt med hiss i huset och allt du behöver runt knuten. Bostaden har fönster i tre väderstreck och ett fint stambytt badrum. Ett visst renoveringsbehov föreligger.

58 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 950 kr inklusive värme och vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
1953
Driftskostnad:
550 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig hall med laminatgolv och vitmålade väggar. En hatthylla och en inbyggd garderob ger plats för ytterkläder.

VARDAGSRUM
Ett stort ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck, parkettgolv och vita väggar med en röd fondvägg. Utgång till den härliga balkongen.

SOVRUM
Sovrummet har ingång från både vardagsrummet och från köket. Linoleummatta på golvet och blå tapeter pryder väggarna.

KÖK
Hemtrevligt kök med gröna skåpluckor, vitt kakel, rostfri diskbänk och grå laminatbänkskivor. Linoleummatta på golvet och vitmålade väggar med en grönmönstrad fondtapet. Kombinerad kyl/frys och spis från Electrolux.

BADRUM
Det stambytta badrummet har vitt klinkergolv och väggarna är kaklade i vitt och grönt. Utrustat med badkar, vägghängd wc, tvättställ, badrumsskåp, tvätthäng och vädringsfönster.

FÖRRÅD
Ingång från hallen till förrådet som kan användas till både förvaring och som arbetsrum. Linoleummatta på golvet och blå tapeter på väggarna.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 10, hiss finns

Avgift

2 950 kr inklusive värme och vatten

Driftskostnad

6 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 5

Andel i föreningen

1,61981%

Andel av årsavgiften

1,6197%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1953

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 augusti 2008
Energiprestanda: 156 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Brf Reversalet i Vällingby

Om föreningen

Byggnaderna är från 1953 och föreningen förvärvade fastigheten 2014. Totalt finns 85 lägenheter varav ca 20 är hyresrätter. Dessutom finns 4 hyreslokaler.

Höghuset på Vittangigatan 1 stambyttes 2005 och låghuset på Årevägen stambyttes 1994-2008. Balkonger och fasader renoverades i början av 2000-talet på låghuset - höghuset något tidigare. Yttertak på låghuset är bytt under tidigt 2000-tal. Yttertaket på höghuset har precis bytts ut och isolerats. Föreningen planerar att renovera eller byta fönster.

Tre tvättstugor finns i källaren på Vittangigatan 1. Fräscht och modern med klinkergolv och kaklade väggar samt installationer och maskiner från 2012. Cykelrum finns på Vittangigatan 1, lättillgängligt på entréplanet. I anslutning till höghuset på Vittangigatan 1 finns även en miljöstation. Föreningens gästlägenhet ligger i höghuset och kan hyras för 250 kr/natt.

Tv och bredband levereras via Comhem. Se www.comhem.se för prislista.

Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr och pantsättningsavgiften är 448 kr, båda betalas av köparen. Restate sköter även den ekonomiska förvaltningen.

Besök gärna föreningens hemsida, www.reversalet.se.

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer med både tunnelbanans gröna linje och flertalet busslinjer.

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad