Lingonrisgränd 35

Bilder

  • Såld!

Lingonrisgränd 35 , Hässelby Norra Villastad , Stockholm

Välkommen till ett härligt och modernt kvalitetsboende i idylliskt och barnvänligt område! Bostadsrättsradhus från 2008 med hög standard och suverän planlösning i två plan på 128kvm. Trivsam innergård fri från insyn med gräsmatta, uteplats och inglasat uterum.

128 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 416 kr VA, kabel-tv, bredband, ip.telefoni.
Typ:
Radhus
Boarea:
128 kvm
Biarea:
21 kvm
Lägenhetsnummer:
17
Byggår:
2008
Driftskostnad:
1 166 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

128 kvm

Biarea

21 kvm

Rumsbeskrivning

I detta hus välkomnas du av kök och vardagsrum i öppen planlösning med en påtaglig känsla av rymd och ljus, tack vare en takhöjd på upp till fem meter. Vardagsrummet har stora öppningsbara glaspartier mot uterum och trädgård, som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Föräldrasovrummet ligger avskilt och har ett rymligt badrum. Från sovrummet når du också trädgården på husets baksida som har uteplats och kvällssol.

Övre plan har också högt i tak, 3,60 m som högst, och består av två sovrum, allrum med burspråksfönster och sittbänk framför. På övre plan finns badrum med dusch samt en stor klädkammare. Allrummet kan enkelt göras om till ytterligare ett sovrum.

På husets framsida finns en innergård i soligt söderläge fri från insyn med gräsmatta, kringbyggt trädäck och uteplats intill uterummet. Innergården ramas också in av ett förråd på ca 10 kvm.

Huset ligger på områdets innersta kvartersgata och lugnet och småskaligheten är påtaglig. Här bor man med känslan av egnahemsboende och samtidigt det bekväma med att tillhöra en bostadsrättsförening som sköter den större delen av det yttre underhållet.

Bakom huset börjar Görvälns naturreservat som sträcker sig längs med Mälaren hela vägen till Kallhäll. Här finns slingrande skogsstigar och vackra utflyktsplatser. Lövstabadet ligger endast en kort cykeltur bort och till Hässelby golfklubbs 9-hålsbana kan du promenera på några minuter.

Entréplan

Hela nedervåningen har vattenburen golvvärme.

Hall: Mörkgrått klinkergolv, vitmålade väggar och fönsterbänk av sten.

Vardagsrum: Stora lättmöblerade ytor och en takhöjd på ca 5 meter. Från vardagsrummet finns öppningsbart glasparti till inglasat uterum, som ger rikligt ljusinsläpp i huset. Ljuslaserade trägolv och mörkgrått klinkergolv längs med yttervägg, s.k. fris.

Kök: Rymligt kök från Vedum med vita skåpsluckor, vitt kakel, bra arbetsytor och gott om förvaring i lådor och skåp. Köket är utrustat med spishäll, inbyggd ugn, spisfläkt, mikro, integrerad diskmaskin, kyl och frys. Samtliga vitvaror i rostfritt från Siemens. Separat matplats med stort fönsterparti ut mot framsidan av huset, ljuslaserat trägolv och vita väggar. Fönsterbänkar av sten.

Master bedroom: Trivsamt rum i bra storlek med fönster och altandörr ut mot husets baksida. Bra med förvaring i en stor skjutdörrsgarderob. Ljuslaserat trägolv, vita väggar och fönsterbänkar av sten.

Badrum: Rymligt helkaklat badrum med mörkgrått klinkergolv med golvvärme, vitt kakel, vägghängd snålspolande wc, stort handfat med kommod, bubbelbadkar, tvättmaskin och torktumlare från Siemens, frånluftsvärmepump från Nibe, arbetsbänk och skåp.

Förråd: Under trappan upp till övre plan finns ett praktiskt förråd med gott om utrymme.

Övre plan
Trappan upp till övre plan har vackra detaljer såsom infällda spotlights i trappväggen och ledstång av ek.

Allrum: Ljust allrum med takhöjd på ca 3,6 meter, burspråksfönster, sittbänk och vidsträckt utsikt över ängen bakom huset. Limträbalk möjliggör tillbyggnad av loft. Allrummet kan också byggas om till ett extra sovrum. Vitmålade väggar och ljuslaserat trägolv.

Sovrum 1: Vitmålade väggar, ljuslaserat trägolv och fönster ut mot husets baksida samt 3,6 meter i takhöjd. Förberett för att bygga sovloft.

Sovrum 2: Vitmålade väggar, ljuslaserat trägolv och hörnfönster samt 3,6 meter i takhöjd. Förberett för sovloft.

Badrum: Helkaklade väggar i vitt, mörkgrått klinkergolv med golvvärme, vikbara duschväggar i klarglas, vägghängd snålspolande wc, handfat, samt badrumsskåp.

Klädkammare: Rymlig klädkammare med ljuslaserat trägolv och vitmålade väggar.

I huset finns fiberkabel med uttag i samtliga rum för bredband, telefoni och TV.

Den angivna biarean avser loft, uterum samt förråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

5 416 kr VA, kabel-tv, bredband, ip.telefoni.

Driftskostnad

14 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 11 500 kr
Försäkring: 2 500 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

3,125%

Byggnad

Byggnadstyp

2 plans radhus

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft via frånluftsvärmepump

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Lingonrisgränd

Om föreningen

Föreningen består av 32 rad-och parhus innehållande 32 lägenheter om 5 rum och kök. Total bostadsyta 4096 kvm. Det finns 32 carportsplatser med motorvärmare och 32 öppna parkeringsplatser samt 10 gästparkeringar. Fastigheten Parkmåran 1 innehas med tomträtt.

Om området

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad