Ullvidevägen 9

Bilder

  • Såld!

Ullvidevägen 9 , Vällingby Vinsta , Stockholm

För dig som önskar ett radhus men ändå ha minimalt med skötsel finns här nu ett lättskött BR-radhus i populära Vinsta i Vällingby, med värme, vatten och sophämtning i avgiften! Bra läge med minimal insyn i omtyckt förening och barnvänligt område, med flera förskolor inom promenadavstånd samt nära till omtyckta Björnbodaskolan. Bra kommunikationer med busslinje 116 ca 85 meter från hemmet som tar dig till Vällingby C på 8 min samt Spånga station på 15 min! Välkommen hem!

105 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 081 kr inkl värme, VA och sophämtning
Typ:
Lägenhet
Boarea:
105 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
30146
Byggår:
1985
Driftskostnad:
639 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

105 kvm

Rumsbeskrivning

- NEDRE PLAN -

ENTRÉ
Entrén är smakfullt inredd med praktiskt klinker och vitt tegel på väggarna. Här finns även en garderob för praktiskt förvaring av ytterkläder och skor.

HALL
I direkt anslutning till entrén följer en rymlig och möblerbar hall. Under trappan finns utrymme för t ex en kontorshörna. Golvet är av laminat och väggarna med vita tapeter med svag struktur samt en vit mönstrad bård upptill.

KÖK
Med en halvöppen planlösning från entrén får köket fint genomgående ljus och rymd. Köket inrymmer och har allt det praktiska man efterfrågar i sitt kök såsom separat kyl och frys i full höjd, diskmaskin, spis med häll och två ugnar samt inbyggd köksfläkt. Köksluckorna är limegröna med rostfria handtag och ger köket en färglick med liv och energi. Matplatsen inrymmer köksbord och stolar för 6 personer och har fönster mot husets stenlagda uteplats på framsidan. Tapeterna är beiga och gröna och golvet av laminat.

VARDAGSRUM
Rymligt och smakfullt vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Väggarnas långsidor är klädda med vita tapeter samt kortsidorna med svarta tapeter. Golvet är av parkett. På ena långsidan sitter en snygg TV-möbel för TV att fästa i med belysning bakom, som kommer att lämnas kvar vid överlåtelsen. Från vardagsrummet tar man sig även till husets soliga och trädäckade baksida i västerläge, som också delvis är under tak.

DUSCHRUM
Stort duschrum med orange våtmatta på golvet och väggarna kaklade i vitt. Här finns en duschhörna med duschstång, toalett och handfat med hylla, spegel och belysning ovanför. Här står även husets tvättmaskin. Med den stora ytan kan du även få plats med en torktumlare här om så önskas.

- ÖVRE PLAN -

HALL
Luftig och ljus hall med möblerbara ytor. Golv av ljus laminat och väggarna tapetserade i vitt. Härifrån tar du dig till husets tre sovrum, duschrummet på övre plan samt en välinredd klädkammare med två garderober och hyllplan.

SOVRUM 1
Väggar målade i vitt med en svart mönstrad fondvägg och ljust laminatgolv. Här finns också två skutdörrsgarderober.

SOVRUM 2
Ljust laminatgolv och vitmålade väggar. Fyra stycken platsbyggda garderober finns också i detta sovrum.

SOVRUM 3
Vitmålade väggar och ljust laminatgolv. Även här finns en garderob.

DUSCHRUM
På golvet ligger en orange våtrumsmatta och väggarna är klädda med vitt kakel. Fin toalettkommod med underskåp samt spegel och belysning ovanför. Dusch med svängbara glasdörrar och duschstång med massagefunktion. I taket sitter spottar och så finns här toalett och två vägghängda skåp för praktisk förvaring av hygienartiklar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

5 081 kr inkl värme, VA och sophämtning

Driftskostnad

7 679 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 000 kr
Försäkring: 2 679 kr

Andel i föreningen

0,97113%

Andel av årsavgiften

0,80378%

Byggnad

Byggnadstyp

2 plans radhus

Byggnadsår

1985

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 juli 2009
Energiprestanda: 149 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övriga byggnader

Fastighetsbeteckningar i föreningen: Fidelio 1, Rosenkavaljeren 16, Rosenkavaljeren 18, Rosenkavaljeren 77 och Trollflöjten 24

Förening

Namn

Brf Ullvide

Om föreningen

Föreningen bildades 2007 och förvärvade fastigheterna från Svenska Bostäder 2010. Föreningens 10 fastigheter i 5 kvarter rymmer totalt 200 lägenheter.

På webadressen http://stockholmbrf.qmarket.se/ kan man se vilka bredbandsleverantörer som finns tillgängliga att välja. För kabel-TV är leverantören ComHem.

Det finns 4 st vanliga tvättstugor som är belägna på Ullvidevägen 65, 43, 23 samt Björnboda torg 2. Utöver dem finns också en grovtvättstuga belägen på Ullvidevägen 5. Bokning sker via den elektroniska bokningscentralen på Ullvidevägen 5 eller via hemsidan. På Ullvidevägen 5 finns även miljöstuga och en föreningslokal som man kan hyra.

Det finns 95 p-platser (en del med och el del utan el-stolpe) som hyrs ut för 200-380 kr/mån samt 39 garageplatser som kostar 550 kr/mån. Kontakta styrelsen om du vill ställa dig i kö till en plats.

I föreningen finns det ett 30-tal hyresrätter, vilka kan ses som dolda tillgångar. Dessa kan säljas av vartefter de blir uppsagda från hyrestagare och på så vis kan föreningen få in tillskott till föreningens ekonomi.

Ekonomisk förvaltare är Restate. Köparen betalar en överlåtelseavgift på 1 120 kr och pantsättningsavgiften är 448 kr.
Föreningens hemsida www.brfullvide.se.

Om området

Karta

Hör av dig till Christoffer Asplund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad