Jämtlandsgatan 90, 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Ljust vardagsrum
  • Vardagsrum med utgång till balkong
  • Vardagsrum
  • Inglasad balkong
  • Välkommen till Jämtlandsgatan

Jämtlandsgatan 90, 3 tr , Vällingby Centrum , STOCKHOLM

Trivsam gavellägenhet högst upp i huset. Centralt belägen i lugnt område. Ljusa färgval och fönster åt 2 väderstreck. Kök med bra matplats och klädkammare. Inglasad balkong i söderläge mot grönområde. Stambytt och helkaklat duschrum. Endast ett stenkast från Vällingby centrum med det mesta man kan önska.

59 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 105 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
59 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
89
Byggår:
1952

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

59 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Ljus hall med bra förvaring i form av klädavhägningsplats och stor klädkammare. Ingång till samtliga rum i lägenheten. Innerhall med fyra inbyggda garderober.

KLÄDKAMMARE
Rymlig klädkammare med hyllor och stänger för smart förvaring.

KÖK
Köket har ljus skåpsinredning och ordentligt med ytor för kökssysslor. Köket rymmer även en matplats för flertalet personer. Vitt kakel ovanför den rostfria diskbänken och arbetsbänken.

BADRUM
Fräscht och stambytt badrum med beigt klinkergolv och vit- och beigekaklade väggar. Badkar, handfat, spegelskåp, wc och tvättmaskin. Fönster för maximalt ljusinsläpp och vädringsmöjlighet.

VARDAGSRUM
Ett vardagsrum som badar i ljus tack vare stora fönsterpartier i söderläge. Det vackra välbevarade ekparkettgolvet och den genomgående ljusa färgsättningen ger en tacksam bas att möblera mot. Här är det utgång till den inglasade balkongen i insynsskyddat söderläge.

SOVRUM
Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Ingång från både vardagsrum och hall.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 105 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

0,7082%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1952

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 juli 2009
Energiprestanda: 176 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Bredband: Husen är anslutna till stadsnätet där man kan välja olika operatörer för bredband eller IP-TV (bredbandsvaljaren.se) alternativt kan man skaffa internet via ComHem. Priser enligt operatörerna.
Kabel TV genom Comhem.

Övrigt

Källarförråd.
Inglasad balkong i sydvästläge.

Förening

Namn

Ritbrädet 1

Om föreningen

Brf Ritbrädet 1 bildades 2007 och är belägen på Jämtlandsgatan 70 - 116 i Vällingby. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2009 och består av elva flerbostadshus om 3 våningar med 189 lägenheter. Fastighetens byggnader är uppförda 1952.

Föreningens tvättstuga ligger på hörnet av Jämtlandsgatan 108 i källarplanet. Föreningslokalen är belägen på gaveln av Jämtlandsgatan 80. Där träffas styrelsen varje vecka och de svarar på frågor på måndagar 18.30-19.00. Föreningen har 63 st garage och alla belägna i husen mot Jämtlandsgatan. Garagen hyrs ut för 582 kr per månad. För information om lediga garage eller kö därtill kontakta styrelsen på: garage@ritbradet1.se

Ekonomisk förvaltare är Agenta Förvaltning. Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift betalas av köparen. Föreningen planerar avgiftshöjningar med 2 % vid varje årsskifte.

I föreningens fastighetsförsäkring ingår en bostadsrättsförsäkring vilket innebär att föreningens medlemmar inte behöver ha det sk. bostadsrättstillägget på sina hemförsäkringar.

I alla lägenheter finns bredbandsanslutning från Ownit via fiber och tv/bredbandsuttag från Com Hem. Föreningen har en gruppanslutning med 700/700 mbit/s från Ownit. Det innebär att telefon- och bredbandsavgiften ingår i månadsavgiften till föreningen, men du betalar själv för tillkommande tjänster så som samtalskostad och betal tv-kanaler. Grundutbud av tv tillhandahålls både via ComHem och Ownit.

Föreningen har nyligen renoverat portar och trapphus och de planerar för fönsterrenovering och fasadrenovering men det är inte bestämt när det kommer att ske.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.ritbradet1.se.

Ekonomi

Föreningen har ett stort dolt kapital i form av hyresrätter

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Buss 118 tar dig till Spånga C och buss 179 tar dig till både Spånga och Kista. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

I föreningen finns 63 garageplatser. Garagen hyrs ut för 582 kr per månad. Fri parkering på gatan.

Karta

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte