Kuskgränd 8

Bilder

  • Såld!
  • Kuskgränd 8
  • Stor balkong högst upp i huset!
  • Perfekt solläge
  • Genomgående ekparkettgolv
  • Ljus öppen planlösninbg

Kuskgränd 8 , Hässelby - Lövsta allé , Stockholm

Inflyttningsklar! Välkommen till denna trivsamma 2:a med bästa läge högst upp i huset! Bostaden är i utmärkt skick med genomgående hög standard och ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier som vetter mot den lugna gröna innergården. På balkongen kan du njuta av solens strålar under större delen av dagen. Utmärkt förvaring med klädkammare i lägenheten och förråd på vinden. Hiss finns i huset.

Lägenheten är belägen i ett trevligt område med närhet till både tunnelbana och närservice. En liten bit bort finner du Vällingby City med ett större utbud av affärer och restauranger. Även Mälarens strand ligger i närheten med fina badplatser och promenadstråk. Grimsta naturreservat erbjuder vackra löparspår och där finns även ett utomhusgym för allmänheten. Hässelby Golfklubb med en 9-hålsbana och Vällingby ridcenter finns på cykelavstånd.

61 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 929 kr inkl värme, vatten & kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2006
Driftskostnad:
364 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Inbjudande hall med ekparkettgolv, ljust målade väggar och hatthylla. Parkettgolvet är genomgående i lägenhetens alla rum. Fönsterpartier i väggen mot vardagsrummet ger extra ljusinsläpp till hallen.

BADRUM
Snyggt och stilrent med ett ljusgrått klinkergolv med behaglig golvvärme och vitkaklade väggar med en bård i grå mosaik. Dusch med svängbara duschväggar, wc, tvättställ, spegelskåp och tvättmaskin från Upo (2011).

KLÄDKAMMARE
Ingång från hallen till en väl tilltagen klädkammare som även kan användas som arbetsrum. Ekparkett på golvet och vita väggar. Fasta hyllor och en stor garderob ger smart förvaring.

VARDAGSRUM
Ett fantastiskt ljust rum med öppen planlösning mot kökets matplats. Ekparkett på golvet och ljusa väggar. Från vardagsrummet är utgången till balkongen med bästa solläge.

KÖK
Välplanerat kök i eklaminat. Luckorna ackompanjeras av ett grått kakel över de svarta laminatbänkskivorna. Utrustat med en kombinerad kyl/frys, ugn, spishäll och köksfläkt. Samtliga rostfria från Electrolux (2006). Bakom en av skåpluckorna döljer sig även en diskmaskin från Electrolux (2012).

SOVRUM
Sovrummet med sin ekparkett och ljusa väggar andas precis det man önskar sig, lugn och ro. Förvaring i form av en garderob och ett linneskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Avgift

3 929 kr inkl värme, vatten & kabel-tv

Driftskostnad

4 372 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 100 kr
Försäkring: 1 272 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,07565%

Tillträde

Flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2006

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 april 2009
Energiprestanda: 90 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Under 2015 har lägenheten renoverats med:
- nymålade väggar i hall, kök och vardagsrum
- ny badrumsdörr
- nytt handfat och toalett
- ny bänkskiva i köket
- ny kylskåpsdörr

Fastighetsbeteckning

Tamburen 1

Övrigt

Vindsförråd på ca 4,5 kvm som man enkelt når med hissen.

Förening

Namn

Brf Tamburen

Om föreningen

I Föreningen finns totalt 78 bostadslägenheter fördelade på tre bostadshus. På gårdarna ligger små trähus som innehåller tvättstuga, möteslokal, soprum med källsortering, cykelrum och förvaring för trädgårdsredskap. Föreningen äger fastigheten. Ekonomisk förvaltning sköts av Förvaltnings AB Teoge, www.teoge.se.

Överlåtelseavgiften är för närvarande på 1 113 kr och betalas av säljaren. Pantsättningsavgiften är på 445 kr och betalas av köparen.

Fiber via Bravobredband. Det finns även möjlighet till kabel-tv och bredband genom ComHem.

Parkeringsplats finns att hyra för 350 kr/mån, för närvarande står 3 personer i kö (2015-03-13). Garageplats hyrs av Apcoa för 700 kr/mån i grannföreningen.

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte