Aprikosgatan 19A

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Aprikosgatan 19A!
  • Här bor du granne med naturen
  • Utsikt från balkongen
  • Solig balkong i sydvästläge
  • Vardagsrummet badar i ljus

Aprikosgatan 19A , Hässelby Strand , Stockholm

Äntligen en 4:a i populära Brf Paradsängen! Bostaden har väl tilltagna ytor och ett helt fantastiskt ljusinsläpp från tre väderstreck. Den stora balkongen ligger i bästa sydvästläge med många härliga soltimmar. Fräscht badrum med tvättavdelning och bostaden erbjuder även en extra gästtoalett. Utmärkta förvaringslösningar med garderober och klädkammare i lägenheten samt förråd på entréplanet.

Föreningen är mycket omtyckt av de boende och här finns en påtagligt god sammanhållning bland grannar. I området finns allt du behöver av service och rekreation. Promenadavstånd till tunnelbanan i Hässelby Strand, samtidigt som vackra grönområden, fina badstränder och småbåtshamnar finns bara ett stenkast bort.

97,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 018 kr inkl värme och vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
97,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2002
Driftskostnad:
387 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

97,5 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Inbjudande hall med avhängning för ytterkläder i form av en hatthylla och en garderob. På golvet intill ytterdörren ligger ett funktionellt klinkergolv i terrakotta som längre in i hallen övergår i ekparkett. Väggarna pryds av gula tapeter. Längre in i hallen finns ett inbyggt linneskåp samt städskåp. Från hallen har du ingång till samtliga rum i lägenheten.

VARDAGSRUM
Oerhört ljust och fint vardagsrum med en generös yta som inbjuder till samvaro med familj och vänner. Stora fönsterpartier i två väderstreck och dubbla balkongdörrar ger ett rikligt ljusinsläpp. På golvet ligger ekparkett och väggarna är klädda i ljusa tapeter.

KÖK
Det välplanerade och hemtrevliga köket har vitmålade väggar, ekparkettgolv och en ljus matplats. Skåpluckor i björk, vitt kakel, ekbänkskiva och rostfri diskbänk. Full maskinell utrustning med en hällspis från Gram 2011, fläktkåpa från Futurum 2002, kombinerad kyl och frys från Electrolux 2011, inbyggd mikro från Bosch 2002 och diskmaskin från AEG 2002.

BADRUM
Fräscht badrum med blått klinkergolv, vitkaklade väggar och en mörkblå fondvägg. Ett frostat fönster släpper in ljus även här. Utrustat med en dusch med duschvägg, wc, tvättställ, badrumsskåp och en inbyggd spegel med mörkblå ram. Tvättavdelning med en tvättmaskin från Indesit och en vit laminatbänk med överskåp.

GÄSTTOALETT
Ingång från entréhallen till en extra gästtoalett med blått klinkergolv, vitmålade väggar och en vitkaklad vägg intill tvättstället. Här finns även en wc, en inbyggd spegel med blå ram och badrumsskåp.

KLÄDKAMMARE
Smart förvaring med väggfasta hyllor. Ekparkettgolv och vita väggar.

SOVRUM 1
Ett rogivande sovrum med fönster i två väderstreck, två inbyggda garderober, ekparkettgolv och ljusa tapeter. Gott om plats för dubbelsäng. Alla tre sovrum ligger i fil.

SOVRUM 2
Rummet används idag som arbetsrum och har ekparkettgolv, ljusa tapeter och två flyttbara garderober.

SOVRUM 3
Det tredje sovrummet har ekparkettgolv och ljust tapetserade väggar.

Alla större fönster i lägenheten har persienner.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

5 018 kr inkl värme och vatten

Driftskostnad

4 655 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 480 kr
Försäkring: 1 175 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,052%

Byggnad

Byggnadsår

2002

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 27 oktober 2008
Energiprestanda: 130 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

På entréplanet finns ett förråd som tillhör bostadsrätten, storleken är ca 4,5 kvm. I huset finns även cykel- och barnvagnsrum. De gemensamma tvättstugorna ligger i port 17A, 17C och 19B. Övernattningsrummet i port 17C kan hyras för ca 100 kr/natt. Där finns även ett litet bibliotek med böcker som medlemmar skänkt. Alla får fritt låna och placera ut nya i mån av plats.

Föreningen har ca 20 p-platser med elstolpe som kostar ca 350 kr/månad. Det finns även 36 garageplatser uder hus 17A-17C som kostar ca 700 kr/månad. Det är idag kö till samtliga platser. Gratis parkeringsmöjligheter finns på gatorna runt om i området.

Föreningen har installerat fiberLAN via Telia som innefattar bredband, telefoni och tv. Möjlighet finns även att ansluta sig till ComHem.

Förening

Namn

Paradsängen

Om föreningen

Föreningen består av 9 flerbostadshus med totalt 117 bostadsrätter, en av dessa är en gruppbostad. Husen byggdes 2002 av JM. Under 2015 kommer JM att reparera delar av fasaderna, kostnaden för det står byggföretaget för. Ekonomisk förvaltare är Fastum. Överlåtelseavgiften är 1 113 kr och pantsättningsavgiften är 445 kr, dessa betalas av köparen. Ordförande är Claes Brandt.

Parkering

Föreningen har ca 20 p-platser med elstolpe som kostar ca 350 kr/månad. Det finns även 36 garageplatser under hus 17A-17C som kostar ca 700 kr/månad. Det är idag kö till samtliga platser. Gratis parkeringsmöjligheter finns på gatorna runt om i området.

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte