Grantoppsgränd 36

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Grantoppsgränd 36!
  • Uteplats vid entrésidan
  • Ljus och luftig entré
  • Här blir matlagningen ett rent nöje!
  • Modernt kök och luftigt kök

Grantoppsgränd 36 , Hässelby Norra Villastad , Stockholm

Gavelradhus i TOPPSKICK med ett av adressens kanske bästa lägen. Minimalt med insyn, högt beläget och med skog angränsande mot husets baksida. Huset innehar fina attribut som öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fritt ljusflöde från stora fönsterpartier i motsatta väderstreck, braskamin samt även en stor trädäckad altan på husets ogenerade baksida. Barnvänligt område och nära till skola, förskolor, affär, kommunikationer, Mälaren och grönområden.

118 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
118 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
276 kvm
Byggår:
1976
Driftskostnad:
2 409 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

118 kvm

Rumsbeskrivning

- ENTRÉPLAN -

HALL
Direkt innanför ytterdörren möts du av ett vackert hem i exceptionellt bra skick. Alla renoveringar är varsamt utförda för att passa dig med högt ställda krav. Närmast ytterdörren ligger ett mörkgrått klinkergolv med behaglig golvvärme. Längre in ligger fin ekparkett som är genomgående i huset. Väggarna är vitmålade med en svart och vit fondtapet med trädmotiv. En hatthylla erbjuder plats för ytterkläder och extra förvaringsutrymme finns i förrådet under trappan.

BADRUM
Snyggt och stilrent med vitkaklade väggar och mixat klinkergolv som skiftar i brons med golvvärme. Här finns en dusch med vikbar duschvägg och takdusch, wc, tvättställskommod, spegel, badrumsskåp samt varmvattenberedare. Led-spotlights i taket, frostat fönster och innerdörr som släpper igenom ljus.

KÖK
Ett riktigt drömkök som passar de flesta i smaken. Här finns allt du kan önska och matlagningen blir ett rent nöje. Köksön ger extra bänkyta och erbjuder även sittplatser och förvaring. Köksskåpen har vita luckor och vitrinskåp med belysning. Infällda led-spotlights i taket. Stor rostfri diskbänk, bänkskivor i svart massiv ek och vitt kakel som stänkskydd. Induktionshäll och inbyggd ugn från Husqvarna samt rostfri fläktkåpa. Inbyggd mikro och fullstor kyl och frys i rostfritt från Electrolux. Integrerad diskmaskin från Electrolux.

VARDAGSRUM
Ett fantastiskt rum med generös yta och fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck. Den öppna planlösningen ger en ljus och luftig atmosfär som inbjuder till trevlig samvaro med familj och vänner. Enhetlig ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Möjlighet finns att dela av vardagsrummet för att skapa ett extra sovrum.

- ÖVRE PLAN -

HALL
En fin trappa klädd i ek tar dig upp till det övre våningsplanet. Ekparkettgolv, vitmålade väggar och lucka upp till vinden som erbjuder utmärkt förvaring. Hallen är centralt placerad med ingång till alla rum på denna våning.

BADRUM
Lyxigt badrum med neutrala färg och materialval. Svart klinkergolv med behaglig golvvärme och vitkaklade väggar. Utrustat med badkar, wc, tvättställskommod och spegelskåp. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux, svart laminatbänkskiva och vita överskåp. Två frostade fönster ger ljusinsläpp och i taket sitter infällda led-spotlights. Extra ljusinsläpp genom dörren in till badrummet.

SOVRUM 1
Ett stort fint sovrum med två fönster, ekparkettgolv och väggar målade i grått. En hel garderobsvägg med skjutdörrar ger smart förvaring.

SOVRUM 2
Även detta sovrum är väl tilltaget och har två fönster, ekparkettgolv och vitmålade väggar med en fondtapet i vitt och svart med stjärnor.

SOVRUM 3
Här är det ekparkettgolv, vitmålade väggar och en rosa fondtapet med stjärnmotiv. Alla sovrum har persienner.

KLÄDKAMMARE
Ett bra förvaringsutrymme som även kan användas till arbetsrum. Mönstrade tapeter pryder väggarna och på golvet ligger ekparkett.

Alla invändiga ytskikt är från 2011.

Byggnad

Byggnadstyp

2 plans radhus

Byggnadsår

1976

Uppvärmning

Direktverkande el, luftvärmepump och braskamin

Ventilation

Mekanisk från- & tillluftsventilation

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 april 2015
Energiklass: D
Energiprestanda: 72 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor

Övrigt

Stor terass på husets baksida.

Fastighetsbeteckning

Grobladet 22

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

28 918 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 12 704 kr
Väg, samf: 9 200 kr
Sotning: 366 kr
Försäkring: 4 848 kr
Övrigt: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

I el-kostnaden ingår kostnaden för uppvärmning. Kostnaden angiven under "övrigt" avser ved.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 922 000 kr, varav byggnadsvärde 956 000 kr

Summa pantbrev

2 183 000 kr

Tomt

Areal: 276 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Ljuvlig gavelträdgård med högt fritt läge. Framsida i söderläge med gräsmatta och en stenbelagd uteplats. Den eldrivna markisen ger bra skydd de varmaste dagarna. På baksidan finner du en stor nybyggd träaltan i ogenerat läge med kvällssol. På sommaren kan du skörda egna rabarber och bär från buskarna på gavelsidan.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Grobladet GA:1

Tillträde

1:a maj/flexibelt

Om området

Hässelby Norra Villastad

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På cykelavstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg. I området finns också flertalet skolor och förskolor, bl.a. Backluraskolan (F-6), Trollbodaskolan (F-9), Smedshagsskolan (F-9) samt populära förskolan Gulsippan som endast ligger på ca 4 min promenadavstånd m.fl.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Närmsta busshållsplats ligger på Blomsterkungsvägen, dit är det ca 220 meter. Med buss 541 eller 518 tar det ca 20 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 32 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 16 min. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

Hässelby Villastad har sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum. Där finns restauranger, frisör, apotek och större matbutiker som Ica Supermarket och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Garage i länga med el-uttag. Avskärmat mot grannarna. Även gott om gratis parkeringsplatser.

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist eller Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte