Abiskovägen 6, 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Renoverat kök
  • Välkommen till Abiskovägen
  • Stort vardagsrum
  • Kök med rostfria vitvaror
  • Fri utsikt

Abiskovägen 6, 3 tr , Vällingby Centrum , STOCKHOLM

Välplanerad 3-rumslägenhet på 3:e våningen, hiss finns. Genomgående ljus lägenhet med stambytt badrum. Renoverat kök med rostfria vitvaror. Möblerbar balkong i insynsskyddat sydostläge. Populär förening med låga månadsavgifter. Endast ett stenkast från Vällingby centrum med det mesta man kan önska.

70 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 558 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
244
Byggår:
1954

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

70 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÈHALL:
Välkomnande och rymlig hall med ekparkett och ljusmålade väggar. Förvaring i form av en dubbelgarderob samt linneskåp. Ingång till rymlig klädkammare.

KLÄDKAMMARE
Rymlig klädkammare med hyllor och stänger för smart förvaring.

BADRUM
Direkt till höger ligger det fräscha och stambytta badrummet med ljust klinkergolv och vit- och grönkaklade väggar. Badkar, handfat, spegelskåp med belysning och wc.

KÖK:
Renoverat och välplanerat kök med bra arbetsytor. Vit skåpinredning, vitt kakel samt arbetsbänk i eklaminat gör köket stilfullt. Kyl och frys i fullhöjd. Spishäll infälld i arbetsbänken, inbyggd ugn, inbyggd micro, integrerad diskmaskin och spiskåpa. Matplats intill fönster. Ett trivsamt kök av hög klass.

VARDAGSRUM:
Ett vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsdel, perfekt sällskaps yta. Ekparketten och den genomgående ljusa färgsättningen ger en tacksam bas att möblera mot. Här är det utgång till den möblerbara balkongen i insynsskyddat sydostläge.

SOVRUM 1:
Rummet har plats för dubbelsäng. Målade väggar samt tapetserad fondvägg. Förvaring i form av en hörngarderob samt och två garderober.

SOVRUM 2:
Från vardagsrummet är det ingång till det andra sovrummet. Även här är det för lägenheten genomgående ljusmålade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 12, hiss finns

Avgift

3 558 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

0,30985%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1954

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 september 2008
Energiprestanda: 113 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Det finns förråd om ca 4 kvm och mindre matförråd i samma trapp uppgång.
Samtliga fönster utbytta 2009.
Persienner i samtliga fönster.
Stammar och el byttes 2000.
Kabel-TV och bredband genom ComHem.

Övriga byggnader

I förenigen finns det tillgång till 6 st tvättstugor. De finns på Kirunagatan 45, 54 samt Abiskovägen 12.

Övrigt

Härlig balkong med trätrall i fritt sydostläge.

Förening

Namn

Kapprocken

Om föreningen

På föreningens fastigheter finns 17 bostadshus byggda år 1954-1955. Totalt är det 353 lägenheter och 18 lokaler. Välskött förening med god ekonomi. ISS Ekonomiförvaltning AB sköter även den ekonomiska förvaltningen, tfn: 018-184 100. Telefon till föreningen är 08-38 25 09. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.kapprocken.se

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Buss 118 tar dig till Spånga C och buss 179 tar dig till både Spånga och Kista. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

I Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service. Här bor man med närhet till både stadsliv och natur. På cykelavstånd finns fina badplatser vid mälarens strand och Grimsta naturreservat som inbjuder till ett rikt frilufsliv. För den sportintresserade finns även Vällingby sim- och idrottshall.

Parkering

Föreningen disponerar 55 garageplatser och 80 parkeringsplatser. ISS Ekonomiförvaltning, Uppsala har hand om fördelningen av parkeringsplatserna. Telefon 018-18 41 14.

Karta

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte