Loviselundsvägen 21 B

Bilder

  • Såld!
  • Öppen planlösning
  • Välkommen till Loviselundsvägen
  • Balkong i fritt läge
  • Utsikt från balkong
  • Sovrum

Loviselundsvägen 21 B , Hässelby , STOCKHOLM

Välkomna till ett modernt boende med det mesta man kan önska. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Vackert ekparkettgolv och stora fönsterpartier. Härlig balkong i insynsskyddat och fritt västläge.

Med närhet till Mälaren, köpcentrum och kommunikationer har lägenheten ett perfekt läge.

61 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 459 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
232
Byggår:
2005
Driftskostnad:
366 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Loviselundsvägen! En mycket trevlig lägenhet med fina materialval. Nyskick och med en trivsam ljus atmosfär.

Entré genom stort trapphus som erbjuder såväl hiss som trappa upp till lägenheten. Här är brevlådorna placerade.

ENTRÈHALL:
Välkomnande och rymlig hall med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Bra förvaring i form av en garderob och ett linneskåp samt ett städskåp. Den generösa takhöjden och det genomgående ekparkettgolvet ger en härlig känsla vid första insteget.

DUSCH/WC:
Fräscht duschrum med duschhörna, handfat, ljust klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrumsskåp med belysning. Här finns tvättmaskin (Electrolux) och torktumlare (Electrolux). En garderob med förvaring för den rena tvätten.

VARDAGSRUM:
Ett trevligt vardagsrum som har en perfekt sällskaps yta. Härligt fönsterparti som ger rummet och lägenheten ett otroligt ljus. Ekgolvet och den genomgående ljusa färgsättningen ger en tacksam bas att möblera mot. Här är det utgång till den stora, möblerbara balkongen i härligt västerläge.

KÖK:
Modernt och välplanerat kök med bra arbetsytor. Vit skåpinredning, vitt kakel samt grå arbetsbänk gör köket stilfullt. Stor rostfri diskbänk med bra avställningsyta ovanför diskmaskinen. Öppen planlösning mot vardagsrum. Ett trivsamt kök av hög klass.

SOVRUM:
Från vardagsrummet är ingången till sovrummet som har förvaring i form av två garderober samt ingång till förråd/klädkammare. Även här är det för lägenheten genomgående fint ekparkettgolv och ljus målade väggar.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD:
Ingång från sovrummet till ett väl tilltaget förråd som även kan användas som arbetsrum. Ekparkett på golvet och vita väggar. Fasta hyllor, stänger och tre garderober ger smart förvaring.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Avgift

4 459 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

4 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 400 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

2,3193%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 mars 2009
Energiprestanda: 142 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Tapetrabatten 3

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Tapetrabatten 3 bildades 2005 och består av två byggnader med totalt 48 lägenheter. Det finns 16 st 1:or på 42 kvm, 16 st 2:or på 61 kvm och 16 st 3:or på 71 kvm. Föreningen bildades 2005. 24 parkeringsplatser hyrs ut till föreningens medlemmar för 250 kr/mån, för närvarande är det 3 personer i kö (2016-07-26). På gården ligger ett gemensamt soprum. Ekonomisk förvaltare är Nytorget Fastigheter AB. Överlåtelseavgiften är på 1 108 kr och pantsättningsavgiften 443 kr, dessa betalas av köparen. Kabel-tv och internet via ComHem. Föreningen diskuterar att installera fiber. Föreningens hemsida: www.tapetrabatten.se.

Om området

Hässelby

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Mälaren erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kommunikation

Promenadavstånd (ca 450 meter) till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby Gård. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central.

Närservice

I Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Gott om 7-dagars parkeringar annars fri parkering på gatan. P-platser kan hyras för ca 200 kr/mån.

Karta

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte