Doktor Robertsons Väg 10

Bilder

  • Såld!

Doktor Robertsons Väg 10 , Spånga Bromsten , Stockholm

Välkommen till Doktor Robertsons Väg, en mycket välskött familjevilla på totalt 166 kvm. Bergvärme som ger låga driftkostnader. Nytt yttertak och delvist omdränerat. Fastigheten är belägen i lugna villakvarter med en plan trädgårdstomt och stor trädäckad altan i bästa söderläge. Tilltalande planlösning med plats för det mesta. På det övre planet finner du ett hemtrevligt kök i anslutning till ett generöst vardagsrum med öppen spis.

83 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
83 kvm
Biarea:
83 kvm
Tomtarea:
640 kvm
Byggår:
1961
Driftskostnad:
2 636 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

83 kvm

Biarea

83 kvm

Rumsbeskrivning

Entréplan:

Inbjudande hall med vitmålade väggar, fint beige klinkergolv och hatthylla för ytterkläder. Längre in i hallen är det ekparkettgolv och vitmålade väggar. Här finns plats för en arbetshörna. Lucka upp till vinden och trappa med inbyggd belysning ner till källarplanet. Från hallen når man samtliga rum på det övre våningsplanet.

Direkt till höger kommer man in i det moderna och välplanerade köket som totalrenoverades 2006. Köket har en snygg linoeummatta i klinkerimitation, vitmålade väggar, fönster i två väderstreck och stämningsfull belysning med spotlights i taket och under köksskåpen. Skåpluckorna är vita bortsett från vitrinskåpen som är i frostat glas. Ovanför arbetsbänkarna i grå laminat är det vacker italiensk sjösten i grå kulör. Exklusiva vitvaror från 2006-2010. Samtliga är i rostfritt utförande bortsett från diskmaskinen som är vit. Kyl och frys med ismaskin från Samsung 2006. Induktionshäll från Electrolux 2010. Köksfläkt från 2006. Ugn med ångfunktion från Husqvarna 2010. Inbyggd mikrovågsugn från Exido 2006. Diskmaskin från Electrolux 2009. Trevlig matplats vid fönstret som passar utmärkt för trevliga middagar med familj och vänner.

Bredvid köket ligger det väl tilltagna vardagsrummet som har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Här får man plats med både soffhörna och matsalsbord. Vardagsrummet har vitmålade väggar, vackert ekparkettgolv och beige klinker framför den öppna spisen med en braskassett från 2010. Här kan man njuta av en värmande brasa under kalla vinterkvällar. Utgång till den stora träaltanen som passar perfekt både för soliga dagar och mysiga grillkvällar.

Till vänster i hallen ligger det fräscha badrummet som renoverades 2006. Blått klinkergolv med behaglig golvvärme (el), ljust kakel med en bård som matchar golvet samt dusch med en betongglasvägg. I övrigt finns här wc, tvättställ, badrumsskåp och fönster.

De två sovrummen ligger bredvid varandra. Sovrum 1 är det största och har även det laminatgolv, vitmålade väggar och tapetserad fondvägg. Snygg och praktisk garderobsvägg med skjutdörrar ger bra förvaring. Sovrum 2 har laminatgolv, målade väggar och en inbyggd garderob.

Källarplan:

Trivsamt allrum i vinkel med vitmålade väggar, ekparkettgolv, vattenburen golvvärme och fönster. Detta rum passar perfekt som tv-rum eller hobbyrum. Här finns en bardisk med barskåp och flyttbara garderober som erbjuder bra förvaring. Möjlighet att göra om till ett extra sovrum för den stora familjen.

Ingång från allrummet till sovrum 3 som har ekparkettgolv, vattenburen golvvärme, vitmålade väggar, tapetserad fondvägg, skjutdörr och ett fönster.

Tvättstugan/pannrummet har blått mönstrat klinkergolv, ljusblått kakel på den nedre delen av väggarna och övre delen av väggarna är vitmålade. Tvättmaskin från Bosch 2009.

Fräsch wc som renoverades 2006. Här är det grått klinkergolv, ljusbeige kakel med en grå bård samt wc och tvättställ.

Lyxig relaxavdelning som är något utöver det vanliga med stilrena inredningsval! Ljust klinkergolv med behaglig golvvärme (el) och turkos mosaik på större delen av väggarna i ett vågigt mönster. Resterande del av väggarna är vitmålade. Snygga spotlights i taket. Här finns både bubbelbadkar med jetstrålar, dusch med massagepanel och duschväggar samt bastu med LED-belysning och ljust klinkergolv. Här kan man i lugn och ro koppla av och samla nya krafter.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med inredd källare

Byggnadsår

1961

Uppvärmning

Bergvärme och braskassett

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 september 2010
Energiprestanda: 89 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källargrund
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas
Tak: Tegel

Övrigt

Stammar och el byttes 2005-2006.
Persienner finns till nästan alla fönster.
Omlagt tak.
Omdränerat 2014/2015 (ej under altan).

Fastighetsbeteckning

Konvaljen 16

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

31 636 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 18 000 kr
VA: 3 336 kr
Renhållning: 2 500 kr
Försäkring: 7 800 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 710 000 kr, varav byggnadsvärde 1 274 000 kr

Summa pantbrev

3 315 000 kr

Tomt

Areal: 640 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Plan trädgårdstomt på 640 kvm. Stenlagd uppfart med plats för 3-4 bilar. Stor träaltan i vinkel som sträcker sig längs både söder- och östsidan med utgång från vardagsrummet. Här kan man njuta av solens strålar från morgon till kväll.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Viktiga dokument

Om området

Spånga Bromsten

Fastigheten är belägen i ett lugnt villaområde ca 1,5 km från Spånga centrum. För den som tycker om att röra på sig finns här goda möjligheter. På Järvafältet som nästan ligger granne med huset finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. Vintertid är det mycket populärt med pulka- och längdskidåkning. Spånga Bollcenter med badminton, squash, golf och innebandy samt Spånga IP med fotbollsplaner, ishall och friidrottsanläggning ligger även de på bekvämt promenadavstånd. I Bromstensskolan går barnen låg- och mellanstadiet. Flertalet förskolor i närområdet.

Kommunikation

Till närmsta busshållsplats är det lite drygt 400 meter. Busslinje 118 trafikerar sträckan Spånga station - Hallonbergen (via Rissne), buss 512 trafikerar sträckan Spånga station - Solna centrum och busslinje 179 går mellan Vällingby centrum - Spånga station - Kista centrum - Sollentuna station. I Spånga finns anknytning till flertalet busslinjer och pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på endast 13 minuter.

Närservice

Vid Bromstens torg finns matbutik, tobaksaffär och restaurang, dit är det ca 600 meter. Spånga centrum har ett större utbud med butiker, restauranger, banker, apotek, vårdcentral m.m. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby Handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Karta

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad